Találkozzunk szombaton a Fashion Streeten!

Igen, augusztus 25-én 13:00-kor megnyitjuk az Új XMS boltunkat a Fashion Streeten. Mondanom sem kell, hogy érdemes lesz eljönni, ugyebár nem gyakran nyitunk új boltokat, ezért elég sok mindennel készülünk. Sorolom:

10 százalék kedvezmény mindenre, amit árulunk! Legyen az iPad, MacBook Air, Mac mini, iMac, MacBook Pro, vagy bármilyen Apple vagy Third Party kiegészítő és igen, lesz egy rakat Retina Displayes MacBook Pro alap és erősebb modell is, ezekre is érvényes lesz a 10 százalék. Lesznek új termékeink is amiket eddig nem forgalmaztunk, Dension cuccok, Bowers & Wilkins és Bang & Olufsen kihangosítok, meg egy csomó új kiegészítő, felsorolni sem tudom, majd úgyis látjátok a boltban ezeket.

Mivel alapvetően a Fashion street hangulata miatt választottuk ezt a lokációt az új boltnak, a szomszédunkban lévő éttermek is kedveskednek. Sokan kérdezték miben lesz más ez a bolt mint a többi V2 designnal épült APR bolt, nos gyertek el hétvégén, sétáljatok egyet az utcában, meg a környéken, kössétek össze az új Mac beszerzését egy jó ebéddel, és mindenki érteni fogja miért beszélek folyton a hangulatról.

A kis kitérő után nézzük tovább mit kap még a kedvezményes cuccokon felül aki eljön szombaton.

– Planet Sushi: 1000 forintos kupon, ha szereted a Sushit, ezt majd a mi hostesseinktől kérd. Ők is a közelben, mindössze 50 méterre az XMS-től.

– Fridays: 1000 forintos kupon, ezt is a mi hostesseinktől. A Planet Sushi mellett.

– Nanushka: 10 százalék bármikor levásárolható kupon, ha egy egyedi Nanushka tokot szeretél az új gépednek, Ezt majd a számla mellé adjuk vásárláskor. A csajod szeretni fogja, mindössze pár boltnyira az XMS-től.

– Starbucks: kávét kóstoltatnak a sorban állókkal.

– Canon: Fotókat csinálnak a sorban és egyből ki is nyomtatják, Canon táskában kulcstartós számológép és nyakpánt. Minden Mac vásárlása esetén 50%, minden iPad vásárlása esetén 30% kedvezménnyel vásárolhatnak Canon PiXMA MG3150W multifunkciós nyomtatót.

– Sanoma: Y-os lányok, akiknél egy felejthetetlen hétvégét nyerhetnek (félpanzióval) egy kastélyszállóba. Így érdemes az Y-os lányokat keresni a tömegben.

– Chip: Minden vásárló kap egy szupercool chip magazint, hogy ne csak a digitális médiát lehessen olvasgatni, hanem papírújságot is. 🙂

Még mindig nincs vége.

Akinek jó a szeme, az kiszúrhatta az Angelday által készített videóban az XMS logós iPhone 4-4S tokot, ilyet is fogunk osztogatni az első száz iPhone-al rendelkező vásárlónknak, emlékbe. Nem kell érte tenni majd semmit, ha ott az iPhone a kezedben és becsekkolsz a boltba, a hostess lányok azonnal a kezedbe adják.

Pólókat most nem csináltattunk, úgyis elég meleg lesz, minek még egy ruhadarab, lesz viszont XMS kulcstartó (tök jó, nekem már van 🙂 ), XMS logós toll, és ha kérsz, akkor XMS öngyújtó is. Alma logó természetesen mindegyiken lesz.

Természetesen lesznek csinos lányok, zene, meg hát én is ott leszek, őszintén szólva alig várom, hogy leleplezzük a boltot, és megtöltsük emberekkel a helyiséget.

Még valami. Tudjuk, hogy meleg lesz, és nem akarjuk, hogy nyitás után órákat kelljen várakozni, ezért szombaton a Duna Plazaban lévő boltunk zárva lesz, hogy az ottani csapat is segítsen, mert biztos nagy lesz a pörgés amint kinyitjuk az ajtót.

Tehát a lényeg: augusztus 25. szombat, du. 1 óra, XMS Fashion Street boltmegnyitó (V. ker. Deák Ferenc u. 23.). Várunk mindenkit szeretettel, meg plafonig töltött raktárkészlettel, meg a fent felsorolt jóságokkal!

PS: lesz még egy nagy meglepetésem jövő héten, meg majd még egy, de ezekről később. 🙂

272 hozzászólás

Atesz

Akkor jó, kiváncsi vagyok rá 🙂 Szeretnék Mac Minit tőletek csak nem tudom meddig várjak még, lesz-e új belőle.-szept. 12.-ét megvárom hátha azt is bemutatják régen frissült már. Csak már 1 hónapja nincs Mac-em, mert eladtam a Macbook-ot és már hiányzik 🙂

Zoltánó Almafaló

amúgy jó volt a beszéded handras!
Csak igy tovább én várlak a harmadik boltnál,Debrecenben!

...

Handras! A Fashion Streeten lévő XMS bolt az XMS HQ? Mert szeretnék a gépemre Mountain Liont rakni csak nem tudom pontosan, hogy melyik XMS-t válasszam a listában.

Ace

Az utcanév témához:

Sokkal jobbnak tartom a Fashion street elnevezést, mintha értelmetlenül nevezgetnék át az utcákat. Szolnokon a Kilián György utat át fogják nevezni Vitéz Tóth Lajos hadnagy utcára.

Na ez mivel jobb? 2 lakcímkártya fog kelleni, hogy egyáltalán kiférjen…

Champipi

Elmentem a TGI Fridays -be: odaégett browny, kicsi adagok, brutálisan magas árak (pl.: 0,25 ásványvíz 400 Ft, 0,75 L ásványvíz 1000 Ft, egy hús+köret jellegű kaja legalább 3800 Ft). Cserébe nyakra fújják a jéghideg klímát, hogy fájjon a torkod, és minden ízületed, szottyadék kopott lépcsők, lelombozó atmoszféra.

Viszont a Hardrock Café az sokkal jobb, ott is voltam. Az is drága, de igényes, a pincér megkérdezi, hogy hogy ízlik, minden rendben van-e, és igényes a kaja is.

Tibi

🙂 megkóstoltam az osztogatott starbuckos kávét … hááááááááááát maradok az itthoni “vacaknál” 🙂 valahogy jobba a capuccino amit a princessben adnak 250 forintért pár méterre

Tibi

András: az OCZ Vertex 3 miért kerül bruttó 44900-ba nálatok, amikor az árgépen megnézve bruttó 26090 forintért rendes utcai üzletből meg lehet kapni .. ?:) Ez a 7% árrés?:)))

ANRO

Handrás a 60/70EUR/m2 az durva egy hónapra és kevés egy évre. Ennyit még az Andrássyn is ritkán tudnak legombolni. A Deák Ferenc utca jó meg minden lassan az összes bolt padlót fog, kevesen vannak az eredeti brigádból.

ANRO

Gondolom Andrássyra nem mehettél, de a Váciban biztosan olcsóbb lett volna. Egyszerűen túlzónak találom, de mondjuk plázákban is maximum MOM vagy WestEnd ahol reális. De ha kitermeli a bolt miért ne, csak nem jutsz a szomszédok sorsára.

Handras

Vaciban sokkal durvabb arak vannak, neztunk ott is boltokat, de igazabol az dontott, hogy nem tetszik a Vaci u. elegge le van pukkanva.

driver

szia,
igazán örülnék, ha ez az üzleted is rekorderedményekről számolna be. ennek érdekében volna egy javaslatom. nem bp illetőségű lakos vok, de ú tudom és mintha Te is említetted volna, h ezen a környéken sok a turista. namost gondolom ők is megkivánhatnak 1 utazás során 1 ilyen számítástechnikai eszközt akár, de kevésbé valószínű, h meg is veszik magyar billentyűzettel ezért javaslom szerezz be az üzletbe eladásra angol francia és spanyol nyelvűeknek szánt gépeket is a főbb típusokból, illetve ezt gondolom, hogy értékelnék a hazánkban dolgozó nagy létszámú külföldi állampolgár is kiket a jövedelmi viszonyuk is potenciális vásáróvá tehet.(megfelelő fórumokon esetleg őket is bizonyára érdemes megszólítani reklámozási céllal a neten is)