London

Kicsit túlpörgettem magam az utóbbi időben, ezért két napja – egy egész napos fejfájás után – úgy döntöttem, hogy elutazok egy hétre Londonba. Egyedül. Meg akarom nézni a várost, szeretnék sokat fotózni, meg végigkostolni a helyi whiskey-ket. 🙂
Természetesen nincs időm most utazgatni, de konkrétan leszarom. Idén még a Balatonra se jutottam le, és ha most nem megyek el valahova, akkor idén már cseszhetem mert most kezdődik az őszi hajtás. Szóval egy hétig nem leszek, de mivel a szállodában lesz internet, valószínűleg írok majd, főleg, hogy pont kint leszek a 9-én esedékes iPod frissítésnél amiket majd jól le is csekkolok a Regent Street-i Apple Store-ban.

43 hozzászólás

L.T.G.

Meg tudlak érteni, hogy kell egy kis kikapcs, pont ugyanebben a szituban vagyunk mi is, de úgy néz ki, hogy mi már csak jövőre jutunk ki valahova. Fotózz sokat, és whiskey előtti és utáni állapotokat is látni szeretnénk. 😀
Jó utat kívánunk Neked!

-NoVa-

És egy hét után jelentősen megelőzve minden egyéb beszállítót hazaérkezel egy bőröndnyi Snow Leo lemezzel? 😀

Freddy

Tenyleg nem tudtam, hogy josz, nem ezert huzok most en el innen pont egy hetre 🙂

ella

Jó utat.
Az időjósok szerint eső nem lesz, csak a szokásos felhőadag, kedd délutántól pedig hosszabb napsütés is várható 🙂

Eperke

Jó utat, vigyázz magadra.

Ír whiskey mellett nekünk anno kötelező volt a fish-and-chips nevű történet, illetve sok-sok látnivaló. Azért pihenj is. :))

Bruno

Jó lazítást, Handrás!
(Ha tudsz posztolj onnét is, hogy osztozhassunk az élményekben!)

Brrr

eFi

Ha már whiskey: Isle of Jura mindenképp kerüljön be a megkóstoltak listájára! Jó utat, érezd jól magad.

Kicsit Bob

Jó pihenést. Ha alkalmad adódik menj el a St. Katherine Dock-hoz, ottt van a Tower mellett: http://www.skdocks.co.uk/ Finom süti meg a kávé (már ha elég fáradt vagy) és baromi jó képeket lehet ott csinálni.

Xero

Jó Szórakozást! Egyéb iránt depisebb várost nem is találhattál volna ebben az időszakban! 😀 Node sebaj… 😀

cruy

Így van jól csinálod Handras, én ugyanezt fogom tenni november közepén:) már megvan a repülőjegy 🙂
jó pihenést és kikapcsolódást 🙂

Eperke

Amik még beugrottak a szokásos látnivalókon kívül: Covent Garden (én anno a hangulatát imádtam), illetve a Harrods (ha másnak nem, látnivalónak abszolút nem utolsó).

Műfater

Pihenj fiam és EGYÉL is sokat! Szeretnélek újra 92 kilósan látni…. iPod-okat ne hozz, mert mire hazaérsz már tele lesz a boltod 😉 Az angol nők között remélem jó feleségre lelsz….

üdv Műfater

gergel

kellemes posztnyaralást!
ne csak a viszikiket kóstold végig, hanem a helyi “felhozatalt” is! 😀

KaTT

jo mulatast Londonban, kivancsian varjuk a kepeket (remelem a csodageped es a legtutibb obikat elviszed magaddal).

ha meg legkozelebb utazhatnekod tamad: gyere Berlinbe 🙂

dalia

Jó pihenést!
Közben kérnék egy kis tanácsot:
tegnap éjszaka ellopták az alig 3 hónapos iphone3g-met, halálosan szomorú vagyok… T-mobilos, nem jailbraekelt, igoval… már ki is kapcsolták, kártya pinnnel védve, de az iphone sajnos nem.
Mit tudok tenni? IMEI szám alapján a T meg tudja találni? Érdemes feljelentést tennem a rendőrségen? (a gödörben, nagy tömegben tünt el, a táskámból:(
mi lesz az itunesban vásárolt cuccokkal? ha veszek egy új telefont – sírni lenne kedvem… – akkor azokat rá tudom tölteni?

minden tanácsért hálás lennék.

köszi

d.

Marci

dalia: Az iTunes account-od tárolja a megvásárolt programok listáját, így ezeket nem kell újra megvenned, új telefon esetén sem. T-Mobile nem méri be, ők nem csinálnak ilyeneket, a feljelentés ilyen apró tárgy esetén nem sokat ér, ezt döntsd el te, de nem valószínű, hogy megtalálják és sok idő intézkedni.

Maximum ha van olyan ismerősöd, aki be tudja mérni, akkor megkeresitek az illetőt és a többit már a fantáziádra bízom.

lunof

Marci “ismerős” mivel tdja bemérni pl?? nekem is jóljönne 🙂 ha akármit tudsz írj:D

Ádám

Várunk szeretettel Handras! 🙂

Jó az idő, kellemes a klíma még egy darabig. Ha kell szívesen kapcsolódom hozzád egy napra és megmutatok néhány benfentes nem-annyira turista látnivalót az ínyencebbekből. 🙂 Ha úgy érzed, írj egy mailt az it megadott címemre a nevemnél. Általában nappal réérek bármikor.

Két dolog: ne fapadossal gyere, hanem British Airways-el. Nincs rajta annyi csöves proli, van kaja és pia, a gyönöyrű új és óriási Heatrow-n tesz le, ami a Piccadilly metróvonal végállomása és a belvárosba berepít 30 perc alatt – szemben a fapadosokkal, ami Lutonba dob le, ami egy falú a halál pénisze alatt.
A Harrods nekem is az egyik kedvenc helyem, ha minőség, stílus és igényes cuccok egyben “instant get” – akkor csak az. Ez a két dolog, amit említettem nem populáris (sőt) dolog a magyarok körében, de annál inkább releváns.

kicilani

Pedig ezen a héten akartam nálad megvenni az első macbookomat.:)