Ilyen az élet egy olcsó elektromos autóval

Andi már több mint 10 hónapja használja a használtan vásárolt elektromos autóját. Kifaggattam mennyire vált be neki.

Sokan váltanának elektromos autóra, ha nagyobb lenne a használtpiac. Az I-Miev az egyik legolcsóbb alternatíva, de vajon milyen kompromisszumokat kell kötnünk vele, mennyibe kerül a fenntartása, a töltése. Ezekről kérdeztem Andit, aki most már lassan egy éve használ egy ilyen kis elektromos autót. Ha nem láttátok az előző részt, akkor ide katt, ha pedig már láttátok, akkor jöhet ez a rész:

Ezek a videók, a Patreon támogatóim nélkül nem jöhetnének létre:

Kapu.hu, Tiszta energiák, SmartnapelemRackhost.hu, Gabler hűtőkamrák, Tesla Universal, Használt elektromos autók, Holló Gábor, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Ambrus Dani, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, NEXTFOTO Studió, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Láda-Hartyányi András, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Bak László, Franko Viktor, TöltőPont.eu, Nagy Roland, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth AndrásStreamTrek, Kolbert István, Hadi László, Vitatom.hu, Bencze István, Kele Máté, Kósa János, Veres Lajos, Kanczler Csaba, SomazedMarkert László,  Polonkai Norbert, Misota Richárd, Péter Tamás, Hafra Dániel, Ady Krisztián, Springer Botond mesterfodrász, Szirbik Albert, dr. Koscsó Krisztián, Fehérvári Attila, Sándor Bence, Kránitz Lajos András, Dobi Csaba, István Fidric, Hájas Tamás, Légrádi Zoltán, Orosz Bálint, Csík Nándor, Balázs Géza, Péter Örkényi, Attila Mészáros, Kiss Tibor, webeditor.huKreatura Média, Kövér István, Szakonyi Gábor, Tóth Gergő, Gergő Imreh Baksai, Tőzsér Martin, Kőhalmi Péter, Bencze István, Kövér István, Makó Krisztián, Kenesei Tamás, Glacz Bernát, Csobádi Béla, Pergel Dániel, Valuch Máté, Horváth Géza, Németh Roland, Robotka Attila, BurzaChrissHun, Kancsal Tamás, Nagy Norbert, Peter Botyanszki, Zoltán Vörös, Tamás Miklós, Vajda Márk, Miszlik Ádám, Vágujhelyi Gergely, Hangszerdiszkont.hu, Faluvégi Balázs Péter, Fehér Péter, Rapcsok Patrik, Csaba Sándor, Urbán Viktor, Kovács István, Dávid Lencsés-Tóth, Tamás Borsos, Otto Olah, Bunyevácz Árpád Márk, Környezetbarát weboldal készítés, CoderWeb, Péter, Patonai Szabolcs, Széles Csongor

9 hozzászólás

Attila Kovács

<3. Na. Ez nagyon jó volt. (Egyébként maradványértékes lízinggel megéri a drága új is, pont az értékőrzése miatt. Úgyhogy a kereskedőknek megéri efelé tolni a népeket… Imho.) Közben a végéhez értem :D. Sajna nem vagyok instán, de ha leszek, akkor….

Valentin

Fantasztikus ez az Andi, nem is értem, hogyhogy csak 5600 követője van Instán!
Annyira szemet kápráztató, csinos, szexi, igéző és bájos mind megjelenésben, mind mozdulatokban (legalább 500-at fel tudnék sorolni ezen “rövid” videó alatt {igen, elnéztem volna még:-)} ), mind beszédben, hogy az ember azt hiszi, nem is földi lényt néz, hanem valami istennőt!

Köles Ákos

Üdv!

Az Opel Corsa E akkupakkjának árából két ilyen i-Miev-et is veszek használtba!!! 😀 😀 😀
6 milliós akkupakk, úgy látom az Opelnél is elmentek otthonról…
Azt nem értem, hogy az i-Miev-ben az akkukapacitást, miért nem növelték az évekkel, mint a BMW i3-nál.
A kis súly miatt simán kellene tudnia minden körülmények között a 200 km-t. Sajnos amióta piacra dobta a Mitsubishi nem csinált vele SEMMIT.

Ákos

vzsolt

Rosszul tudod. Az i-Miev-ban a Yuasa LEV50-es 88 cella 14,5kWh volt. Cserélték a cellákat a Yuasa LEV50N-re így a 88 cella 16,1kWh lett. Sőt a beltéren is módosítottak.

W

Valahogy nekem nagyon nem illett ebbe a videoba a voros cipellos holgy most. Kicsit “Andika tarsat keres” kinezete volt, mar csak a csomagtartoba beteszek finoman valamit, labacskaimat megemelve c. resznel az elejen. Kiderult ferje van, Andras mindig tagad… de talan ez az elerhetetlen (-nek hitt) allapot fenntartasa a legkifizetodobb a videok szempontjabol. Kar erte.

Batka

Ja, nem merültem én ebbe ennyire bele, csak azt a nyálas ömlengést nem tudtam szó nélkül hagyni.
Amúgy, ha tényleg van férje/pasija, külön gratulálok, hogy az ablaktörlő lapátot nem cserélte még ki…

Valentin

@Andi Szerintem a múltkor téged láttunk a kislányommal a Karolina úton megfordulni az i-Mievvel a Kökörcsin utcánál, még mutattam is neki, hogy nézd, ott is egy elektromos autó! Rendszámot ugyan nem figyeltem, de annyira sok azért nem fut belőle, és ez bizony a XI. ker. :-).