Gyári munkásból Influenszer – 14. rész (Utolsó)

Öröm, fájdalom, kudarc, siker, szerelem, depresszió, boldogság, jó és rossz döntések, harcok és győzelmek váltakozása. Egy életrajzi sorozat rólam vágatlanul, őszintén. Minden hétköznap 18:00 kezdéssel.

Elérkeztünk az utolsó részhez. Sokkal nehezebb volt ez a három hét, mint azt gondoltam, amikor kitaláltam, hogy meg kéne csinálni ezt az életrajzi Youtube könyvet. Jó dolog nosztalgiázni, de nem ilyen mennyiségben. Lelkileg iszonyúan megviselt, nem is aludtam, amíg fel nem vettem az utolsó részt. Mindezek ellenére megérte. Hihetetlen mennyiségű levelet és üzenetet kaptam. Sokan írták meg, hogy inspirációt kapott, elgondolkozott rajta, hogy jobbá teszi a kapcsolatát a szüleivel, de szülők is írtak, hogy a sorozatnak köszönhetően leültek beszélni a kapcsolatukról a gyerekükkel és egy csomó sérelmen át tudtak lendülni, csak azért mert megbeszélték a dolgokat. Szóval rengeteg pozitív üzenetet kaptam, nem is tudok mindenkinek válaszolni, de nagyon köszönöm mindenkinek, aki írt! Most pedig jöjjön az utolsó rész. Régi fotókkal, ahogy ígértem.

 • Vitya

  Az Istyle-os idokben ritka nagy fasznak gondoltalak, de arra jottem ra az elmult fel evben, hogy jo fej vagy.

 • Antal Heckmann

  Kedves András ! Nagyon jól tetted hogy, létrehoztad ezt a videó sorozatot. Véletlenül kezdtem bele a nézésébe, de tegnap éjjel végignéztem az összes részt amit feltöltöttél. Ma pedig úgy látom az elsők között láttam ezt az igen ütős utolsó részt is. Bár én idősebb vagyok nálad, nagyon sok hasonlóságot hallottam a saját életemmel, ezért is ragadott meg különösen ez a sorozat. Kívánom neked hogy találd meg azt amit még keresel a boldog családot, a munkádban a sikereket. És csináld tovább az elektromos videókat is, hátha én is rászánom magam a vásárlásra. Üdv: Tóni

 • Károly Szalay

  Köszönet ezért a sorozatért !!!!! Nagyon tetszett .

 • qubit

  Szomorúság, minden érzés ősanyja, Embert csinált a kissrácból, egy jó embert.

 • realitivitásgyakorlat

  Végignéztem mind az összes részt. A héten már függő voltam. Azt gondoltam, hogy majd a végén írok, összefoglalom a véleményemet, meg a … ezer gondolat van a fejemben és…

  ááá. nem.

  Köszönöm.

 • Rabi László

  Szerintem, nagyon úttörő dolgot alkottál ezzel a sorozattal. Remélem még sok ilyen őszinte és profi dolgot, videót csinálsz a jövőben. Csak olyat csinálj ami boldoggá tesz és azt minket “nézőket” is boldoggá fog tenni.

  Köszönjük.

 • Márton Szigeti

  Az anyagi részéhez: nagyon régóta követem a blogod, de nem kell vállalkozónak lenni ahhoz, hogy legyen egy i3-ad, egy ilyen lakásod és elmehess néha mondjuk az USA-ba. Ezt egy jó fizetésből simán meg lehet engedni magadnak. És nem kell hozzá 20 éven keresztül hajnaltól-hajnalig dolgozni, félni a behajtóktól, mindent elbukni 2X, stb.

 • Fricy

  Kedves András! Elég rég óta követem már a munkásságod, sok dolgot adtál nekem (ötletet, tippet, inspirációt, stb.). Azt tudom mondani, hogy köszönöm ezt a sorozatot. Én pedig azt kívánom neked, hogy találd meg a boldogságot. Mégegyszer köszönöm.

 • Charles Borroneo

  Próbálok nem bántóan fogalmazni. Amióta ismerlek egy jó adag nárcizmussal rendelkező drámatagozatos, extrovertált személyiséget látok benned. Ez a sorozat mindennek a kicsúcsosodása. Ha hollywoodi film lenne, akkor biztos Michael Bay rendezte volna.
  Pedig ha nem ennyire hatásvadász módon élnéd az életed -paradox módon- sokkal hatásosabb lenne.
  Sajnálom a tragédiáid és örülök a sikereidnek. De mindenkinek megvannak a tragédiái és mindenkinek megvannak a sikerei. Azonban ezek feldolgázásának nem ez az egészséges módja. Hiszem, hogy ez a színház, amit az életednek gondolsz, minden dramatizált képkockájával a legnagyobb akadálya a boldogságodnak.

  • Madoff

   szerintem eleg banto modon fogalmaztal. De minden szavadat ertem, igy is lehet ertelmezni handrast, meg kevesbe banto modon is (tobb szeretettel), nem kell hozza rosszindulat, hogy ezt lasd bele. Ket dolog jut meg errol eszembe:
   1) jellemzo magyar tulajdonsag keres es apropo nelkul kritizalni barkit
   2) ami szerintem igazan erdekes kerdes, hogy mekkora es milyen erteket termelt handras ezzel a rengeteg munkaval es cegekkel es tartalommal, oncelu volt-e vagy nem, mekkora volt a hype es mekkora az eredeti gondolat es eredmeny es uttoro munka

 • Xor

  Nekem egy szo jut eszembe, kulonosen az utolso par reszrol. Segelykialtas. Hatha megtalal a nagy O es minden rendbejon. Nem. Neked kell rendet tenni a fejedben eloszor. Tapasztalat.

 • ambushka

  az appleös időkben volt egy időszak, amikor már nem bírtam elviselni a fanboyizmusodat és néhány liveban látszott rajtad, hogy nem gondolod komolyan azt, hogy ajánlod a cuccokat, de azért nyomni kell hogy menjen a bolt, de mindig tudtam, hogy azért elég kemény lehetett összehozni azt, amit láttunk a blogodon

  minden tiszteletem a tiéd András, le a kalappal.

 • Palásti Gábor

  3 mondás jutott eszembe videóidról:
  1. A pénz nem boldogít de a hiánya boldogtalanná tesz.
  2. Törekedni kell arra hogy egyedül is jó társaságba legyek.
  3. Az igazi létezik (csak most még más du.ja) de amíg megtalálod addig is jól kell szórakozni az esélyesekkel.

  +1 a Gyerekről
  Szomszéd fűje mindig zöldebb.

  De ha akarsz gyereket nem vagy elkésve.

 • Valentin

  András, nem csak neked, szerintem nyugodtan mondhatom, hogy mindazoknak nagyon megindító, fájdalmas és elementáris erejű és hatású volt ez a 21.sz-i típusú életregény, aki végignézte velem együtt.
  NAGY KÉZFOGÁS érte, és azt hiszem férfiasan bevallhatom, hogy többször elsírtam magam rajta. Nagyon kemény és felkavaró, megindító és fájdalamas dolgokat boncoltál -mert nem csak boncolgattál!- az életedből, s szerintem sokunk életéből.
  TUDOM, HOGY 44 ÉVES VAGY, MINT ÉN, DE A SOK EZZEL JÁRÓ, JÖVŐBEN VÁRHATÓ NEHÉZSÉG ELLENÉRE ÉN AZT KÍVÁNOM NEKED, HOGY TALÁLD MEG AZT A 34 éves körüli NŐT, AKIT TE ELKÉPZELTÉL MAGADNAK -hiszem, hogy pont ez a sorozat juttatja el Őt hozzád, s meg is érdemled, mert megdolgoztál érte-, ÉS LEGYEN TÖBB GYEREKED TŐLE, AKIKET EGYÜTT NEVELTEK FÖL, MERT VALÓBAN A CSALÁD AZ, AMI A TE ÉLETEDBŐL HIÁNYZIK, S AMI KÉPES LENNE BETÖLTENI AZT AZ ŰRT, AMI BENNED LAKOZIK A SOKSZÍNŰSÉG ELLENÉRE IS.

  +1 Nem hiszel benne, de apukád lát téged, s később te is látni fogod ezt az életed, meg sok mást is, és azt hiszem, a te célod ebben az életben az lehet, hogy megtaláld és létrehozd a saját családod, hisz családod elvesztése is erre predesztinál.
  Szívből kívánom, hogy így legyen, s hogy boldog légy András!

 • Daniel Olvaszto

  Ez tartalmas, élvehető és tanulságos volt. Le a kalappal András és nagyon köszönjük!

  • Daniel Olvaszto

   Nem konkrétan erre az utolsó részre gondoltam csak, hanem az egész sorozatra!

 • András, köszi ezt a sorozatot. Rendkívül inspiráló és elgondolkodtató volt, különleges az itthoni tartalmak között.

 • levente gulacsi

  Szerbusz András,
  Kérlek, ne onnan induly, hogy az írás nem a legszebb, hanem olvasd aszt, ami a sorok mögött ál.
  Ugyanis nemvolt lehetőségem Magyar iskolában járni.
  De én csak arra kérlek, hogy gyere ki egyszer Ausztriában, és találkozz velem.
  Nincsen szükségem segitségre, legalább is anyagi segitségre, de bisztosan, eggy érdekes rész lehet az életedben, ha beszélni fogunk.
  Nemakarlak semijen hitre téríteni,, hiszen nemvagyok vallásos.
  Nemakarom azt sem hogy mást csinály az életedben, mint amit csinálsz,
  de, eggy beszélgetés eggy élettel harcoló emberrel, aki másként küzd a mindenapokkal mint az átlagos ember, sokat használhat neked, de nekem is.
  Elviszlek eggy olyan helyre, ahol sok kérdésre választ foksz találni.

  • István Havrilla

   Kifelejtetted, hogy tanulni is kellene. Főleg helyesírást.

 • Madoff

  azert ezt a csalad gyerek kepet lehet es erdemes arnyalni:
  Mondjuk 15 ev hazassag es ket gyerek utan, 50+% esellyel
  – rossz lesz a viszonyod a felesegeddel
  – a peneszt a falon jobban fogod kivanni mint ot
  – mar nem lesznek barataid, nem fogsz jarni sehova, nem lesz kivel talalkoznod
  – a gyerekeid siman lehetnek arrogans, nagykepu kovetelozo tehetsegtelen kis majmok
  – a sajat hobbijaidra, szorakozasodra nem lesz penzed, mindent elvisz majd a feleseg, gyerekek
  – a csaladod annyi mindent fog elvarni toled es te ennek maximalisan nem fogsz tudni megfelelni, allandoan frusztralt leszel
  – minden szabadidod be lesz tablazva es megse erzed ugy hogy barmi hasznosat kreativat tettel volna
  – a munkahelyed utalni fogod, de nem teheted meg, hogy valts
  – elobb-utobb veszel egy kutyat es az egyetlen kikapcsolodas az lesz, ha elviszed a hegyekbe setalni

  ezzel szemben, ha egyedul maradsz: ….

  hozzateszem, azert sok hazassag jo, en is csak a tavolabbi kornyezetembol vettem a peldat, statisztikat…

 • Huey

  Remek sorozat volt, köszi.

 • Valentin

  45. szülinapodra meglesz 100 000.-ik feliratkozód ezzel a sok munkával az új sorozatodnak hála, s könnyen lehet, hogy Ő is megérkezik…
  Bár én azt mondom, ne a Ő-t várd, mert akkor nem érkezik meg, csak egyszerűen dönts másképpen (vmely más szempont alapján, ami szintén fontos neked, de eddig nem arra helyezted a hangsúlyt, pl. milyen vele beszélgetni, csak beszélgetni, s hogy érzed magad ilyenkor vele) nők terén, mint ahogy eddig tetted.

 • Lorand Csaszar

  Lebilincselő történet volt, s nagyon elgondolkodtató. Szeretteid nagyon büszkék lehetnének rád! Remélem, minél hamarabb meg lesz a kis család, hogy biztosan legyen miért értelme minden reggel felkelni!