Már majdnem van WC-m 🚽 – Handras költözik E04

Az ember azt hinné, hogy mi sem egyszerűbb, mint egy szennyvízcsatorna bekötése egy új házba, de sok esetben nem annyira egyszerű a dolog, mint azt az egyszeri építkező gondolná.

Ha van normél csatornarendszer, akkor viszonylag egyszerű a dolgunk van. De ha felfele kell mozgatnunk a szennyvizet, már nem annyira egyszerű a feladat. Dönthetünk bio emésztő mellett, ami a szennyvízből képes kerti locsolásra alkalmas vizet készíteni, ami baromi jól hangzik, de nem biztos, hogy ez lesz a jó választás. Nálam végül nem is ilyen rendszer lett kiépítve, mert túl sok kompromisszum lett volna és a már egyébként is volt egy csatorna bevezetve a telekre, hülyeség lett volna nem ezt használni. Persze két hónapja még semmit nem tudtam a csatornákról, szerencsémre a Wotan Solution segített a döntésben és a kivitelezésben is. A videón látható srácok egy csapatépítő keretében segítettek az ásásban, és én is végezhettem végre egy kis fizikai munkát. Igaz két napig fájt a hátam, de akkor is jó móka volt. Már csak a csatorna engedélyeztetése van hátra ebből a körből, aztán jöhet a fürdőszoba építése valamikor februárban.

Ezek a videók, a Patreon támogatóim nélkül nem jöhetnének létre:

Kapu.hu, Tiszta energiák, SmartnapelemRackhost.hu, Gabler hűtőkamrák, Teslounge, Használt elektromos autók, Holló Gábor, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Ambrus Dani, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, NEXTFOTO Studió, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Láda-Hartyányi András, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Bak László, Franko Viktor, TöltőPont.eu, Nagy Roland, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth AndrásStreamTrek, Kolbert István, Hadi László, Vitatom.hu, Bencze István, Kele Máté, Kósa János, Veres Lajos, Kanczler Csaba, SomazedMarkert László,  Polonkai Norbert, Misota Richárd, Péter Tamás, Hafra Dániel, Ady Krisztián, Springer Botond mesterfodrász, Szirbik Albert, dr. Koscsó Krisztián, Fehérvári Attila, Sándor Bence, Kránitz Lajos András, Dobi Csaba, István Fidric, Hájas Tamás, Légrádi Zoltán, Orosz Bálint, Csík Nándor, Balázs Géza, Péter Örkényi, Attila Mészáros, Kiss Tibor, webeditor.huKreatura Média, Kövér István, Szakonyi Gábor, Tóth Gergő, Gergő Imreh Baksai, Tőzsér Martin, Kőhalmi Péter, Bencze István, Kövér István, Makó Krisztián, Kenesei Tamás, Glacz Bernát, Csobádi Béla, Pergel Dániel, Valuch Máté, Horváth Géza, Németh Roland, Robotka Attila, BurzaChrissHun, Kancsal Tamás, Nagy Norbert, Peter Botyanszki, Zoltán Vörös, Tamás Miklós, Vajda Márk, Miszlik Ádám, Vágujhelyi Gergely, Hangszerdiszkont.hu, Faluvégi Balázs Péter, Fehér Péter, Rapcsok Patrik, Csaba Sándor, Urbán Viktor, Kovács István, Dávid Lencsés-Tóth, Tamás Borsos, Otto Olah, Bunyevácz Árpád Márk, Környezetbarát weboldal készítés, CoderWeb, Péter, Patonai Szabolcs, Széles Csongor, Roland Csuk, Csikós Botond, Juhász Gábor, David Szalay, TeslaBolt.hu, Koór Béla, Kuszák Gábor