740 lóerős Ferrarit vezettem – videó

Tudom, hogy most sokan utálni fogtok, de a kezem alá került egy Ferrari F12, más néven Berlinetta, nyilván nem utasítottam vissza, hogy vezethessem a legerősebb autót ami életem során a kezem alá került. Ezúton is köszönet a Ferrari Budapestnek és külön Csányi Robinak, hogy kinn lehettem a tegnapi Ferraris rendezvényen, és még az F12-őt is rámbízták. (nem mondom, hogy nem izzadt a kezem a 100 milliós autó kormányán)

A száraz adatok: 740 lóerő, 695 NM, V12, 0-100: 3.1 sec, 0-200: 8.5 sec, végsebesség: 340 Km/h. ELKÉPESZTŐ számok. Hogy legyen mihez viszonyítani, ez az autó 2 másodpercet ver rá a kedvenc Ferrarimra a 458 Itáliára, és az egyébként megfizethetetlen Enzo Ferrarira is a Fiorano teszt pályán. Persze a 100 milliós árával a legtöbb ember számára ez is megfizethetetlen… Hogy milyen volt vezetni? Nézzétek meg a videón az arcomat, a csúnya beszédért meg ezúton is elnézést kérek, lusta voltam kisípolni mindent, de talán így jobban vissza is adja azt a lelkiállapotot amit az ember egy 740 lovas szörnyeteg vezetése közben érez.

Ferrari F12 Berlinetta from Andras Horvath on Vimeo.

PS: lesz még egy videó arról is, hogy hogyan megyünk körbe vele a Hungaroringen, de ezt majd csak később töltöm fel. Nem akartam ebbe a videóba besuvasztani, így is több mint 10 perc lett, mert egyszerűen nem volt szívem kivágni a sok gyönyörű gyorsítás közbeni motorhangot. Fülessel nézzétek, mert laptopon vagy iPaden nem jönnek ki a mély hangok.

 • Paneles Droidos

  @Freddy

  bar van a csaladban samsung tablet is es iphone 5 is, de azt sajnalom,hogy nem anyad gyomraban vegezted

 • Álmos

  @Freddy “A kertes ház mindenképpen feljebbvaló, mint egy panel, még ha nincs olyan modernen berendezve, akkor is, ez tény.”

  Ahahahah, persze 😀

  Tökre jobb lehet itt lakni: http://img18.aprod.hu/images_aprodhu/4543792_7_644x461_videki-olcso-csaladi-haz-elado-.jpg
  Mint itt: https://static.panoramio.com.storage.googleapis.com/photos/1920×1280/41683877.jpg

 • Ügyike

  @freddy: kiderült végre, hogy honnan fúj a szél és miből táplálkoznak a komplexusaid. Mivel beteg ember problémáján nem illik viccelődni, így csak arra az ellentmondásra hívom fel a figyelmed, hogy “gyógyíthatatlanból” gyógyultál fel. Ezen átlépve és elfogadva, hogy tényleg így van és komoly bajod van/volt, csak azt tudom mondani, hogy kitartást és tényleg sok erőt kívánok ahhoz, hogy egészségesebb legyél.

  Ettől függetlenül mondok valamit neked arról, hogy mi a helyzet “panel” lakásokkal. Jelenleg az a helyzet, hogy a panelosok már összehoztak valamit, neked meg az van csak, amit kaptál. Te egy jövőbeni kötelezettséget próbálsz magasabbrendűnek beállítani (“majd a gyerekemről kell gondoskodjak, nem magamról, de nem holmi ócska pane LESZ ám”) más emberek már megvalósított eredményeivel szemben. Ez nem korrekt. 30 év múlva visszatérünk erre, ne verd előre a melled, hogy mekkora csávó leszel.

  Lehet, hogy gyorsabban futsz és többet, én meg leúszlak a medencében, szóval ebbe ne menjél bele.

  Remélem, hogy csodás testi felépülésed majd enyhíti lelki sérüléseidet is és egészségesen térsz vissza a társadalomba. Részemről én hozzád már nem szólok.

 • Freddy

  Nolátod, tudsz te normális is lenni. Alapelveim leírtam, kéretik ezt a jövőben is tiszteletben tartani, és akkor talán sikerül nem csak idepiszkítani. Értelmes, hasznos, ha más nem vicces leszek. Bár keynoteig nem láttok most az is biztos:-)

 • 2xle1xszi

  Beszarás milyen jó az új xbox grafikája! Olyan mint ha igazi kocsi lenne! XD

 • llaszlo

  Mikor lesz fent a Hungaroringes videó?

 • llaszlo

  Freddynél tényleg nagy a baj. Nagyon sok frusztrációja van, ez biztos. Ő, mint csoportvezető? Ha ez igaz, akkor azt jól benézték. Isten ments, hogy egy ilyen “emberrel” kelljen dolgoznom. Szerencsére nem is kell és nem is fog kelleni soha.