iOS 7 mindenkinek

Mostantól tölthető az iOS 7. Sokan kritizáltak, sokan meg szeretik az új rendszert. Személyes tapasztalat alapján annyit mondhatok, hogy bár nem minden tökéletes, pár nap használat után nem fogjátok akarni visszasírni az iOS 6-os rendszert. Egy hét használat után pedig egyenesen ósdinak fogjátok érezni, ha a kezetekbe akad egy iOS 6-os iPhone.

Screen Shot 2013-09-18 at 19.21.59

Nagyon fontos! Mielőtt frissíted a telefonodat, készíts biztonsági mentést. Vagy a felhőbe, vagy gépre dugva, de mindenképp legyen backup, mert az ördög nem alszik. Természetesen simán menni fog a frissítés amennyiben van mentésed, de ha véletlenül nincsen, akkor tuti lesz valami gebasz. Mondjuk kitépi a kábelt a macskád… Szóval mégegyszer: BACKUP!

Frissíteni a Software Update menüből lehet ahogyan azt már megszokhattuk, természetesen most is követelmény a legalább 50 százalékra töltött akksi. Amennyiben ez nincs meg, töltőre dugva nyomjátok meg az install gombot.

Majd el felejtettem: a támogatott eszközök listája. Ha képen nem látod a készüléked, akkor meg se próbáld frissíteni, csak az alábbi eszközöket támogatja az új rendszer.
compatib

PS: évek óta sokan kérdezik, hogy miért nem lehet kapni iPhone-t a Duna Plazaban vagy a Fashion Streeten. Nos, az egyesüléssel ez is megoldódik, holnaptól mind a 6 boltunkban lehet majd független iPhone 5 készüléket vásárolni, 204 900 forintos bruttó áron. Ugyebár az iPhone 5 már nem kapható az apple.hu-n, épp ezért rendeltünk egy nagyobb mennyiséget, mert gyanítom, hogy sokan akarnak még iPhone 5-öt beszerezni most, hogy európában csillágaszati magasságokba emelkedtek az iPhone árak. (iPhone 5c ugyanezzel a tudással mint az iPhone 5 csak műanyag házban lesz 200-210 000 forint, iPhone 5s meg lesz 240 000 forint itthon 🙁 )
A lényeg: holnaptól ha figyelitek az istyle.hu webshopot, egyszer csak készletre kerülnek az iPhone 5 modellek, onnantól, meg is rendelhetitek vagy csak simán besétálhattok bármelyik iSTYLE boltba venni egyet.