Tesla Roadster Sport videó

Pár napja kipróbáltam egy Tesla Roadstert, ráadásul a sport változatot, időközben elkészült a videó is. Gondolkoztam, hogy írhatnék most egy több oldalas postot az elektromos autókról, szénerőművekről, a klímaváltozásokról, meg mindenféle ehhez kapcsolódó dologról, de aztán úgy döntöttem, hogy nem teszem, álljon itt csak a videó magában, mert ebben a videóban gyakorlatilag minden benne van ami kell.

Azt gondolom, hogy a gyorsulás közben eltorzuló arcom mindent elmond az élményről, felesleges hosszadalmas eszmefuttatásokba belemenni, hogy most akkor miből mennyi energia lesz, mi hány kilowatt, akksik, meg ilyen lényegtelen apróságok, ezt majd nálam sokkal okosabb emberek megtehetik. Én mindössze annyit tudok, hogy a benzines autók kora lassan lejár, és egyelőre úgy néz ki, hogy az egyetlen megoldás az elektromos hajtás, lehetőleg megújuló erőforrásokkal. Hogy jó e a hangtalan aksikkal tömött elektromos hajtású autó? Csekk videó:

PS: nagyon köszönöm a lehetőséget Makor Kft-nek, aki a rendelkezésemre bocsájtotta az autót, felejthetetlen élmény volt.