Antennagate szerintem

Kaptam tegnap óta pár e-mailt, hogy mi a véleményem az iPhone 4 antennahibájáról.

Mi lenne? Nekem eddig sem volt problémám a telefonommal, Steve-től sem vártam semmi egetrengető bejelentést. Szerintem a média iszonyatosan felfújta a dolgot. Sajnálom egy kicsit az Apple-t, mert ebből sehogyan sem fognak már jól kijönni, mindegy mit mondanak. Sokak szerint az ingyenes bumperrel (Párizsban Bömpernek mondják lol), beismerték a problémát. Szerintem csak azért adnak free bömpert, hogy kussoljanak már el végre a fikázók.

Én is vettem bömpert, de nem azért, mert eldobálja a hívásokat, hanem azért, hogy ne hímestojásként kelljen lerakni az asztalra a készüléket.

New Yorkban akkor is elmegy a hálózat, ha csak simán lerakom a telefont az asztalra. Ma például 5 percig kereste a hálózatot, míg végre sikerült rácsatlakoznia a T-Mobile-ra, pedig a Times Square mellett van a hotelünk, tehát nem mondhatni, hogy az isten háta mögött lennénk, elvárható lenne, hogy legyen normális térerő. Sőt a 3Gs-sel is ugyanezeket a problémákat tapasztaljuk. Otthon kb. tízszer jobb a hálózat, mint itt (sajnos minden más meg tízszer szarabb, New York istenkirály hely, csak telefonálni nem nagyon lehet).

Nagyjából minden második ember iPhone-al rohangászik az utcákon. Még idősebb mamik kezében is előfordul, a többiek meg Blackberry-t használnak. iPhone 4-et is látni már szép számmal, kb. 5 percenként látunk egyet valakinek a kezében, legtöbben tok nélkül tolják vele a kontentot. Olyat nem láttunk, aki épp a földhöz csapkodná, mert elment a térerő.

Szóval, ez itt a történet vége.
1. Mindenki kap ingyen tokot, hogy elégedettek legyenek a vásárlók.
2. Ha ez nem felel meg visszakapod a pénzed.
3. Ha a fenti kettő megoldás sem kielégítő, akkor ne vedd meg!

A kommentek közül csak azok érdekelnek, amit olyanok írnak, akiknek van iPhone 4 készülékük. Az összes többi hülyeség – hazudnak, köcsög Apple, szar az iPhone 4 – típusú kommentek totál hidegen hagynak, számukra a válaszom a hármas pont.

PS: Dilemma: ha teljesen elégedett vagyok a telefonommal, akkor visszakérjem e a bömperem árát? Nyilván jó dolog egy kis ajándék, de egyszerűen nincs pofám odamenni a store-ba, és visszakérni 30 dollárt…

img_7508