Magyar drónpilóta Hollywoodban? Bizony!

Volt egy kis segítségem, amikor a Tesla Model X videó drónfelvételeit csináltuk. Mint kiderült nem is olyan kis segítség, hiszen Váradi Ádámnak rengeteg hazai és amerikai gyártású filmben volt már drónpilóta.

Miközben készülődtünk a Tesla Model X forgatására és Ádám pakolta ki a DJI Inspire 2 drónt, meg cserélte az objektíveket, már láttam, hogy kell egy interjút csinálnom vele. Így hát amíg vártuk, hogy lejjebb kússzon a nap, addig a tesója segítségével fel is vettük. Az interjúban szóba kerülnek a filmek, de nézzétek meg Ádám IMDb profilját ha a teljes listát szeretnétek látni, illetve az Airfilm.hu is hozzá tartozik.

Jó lett volna pont tegnap ha Ádám itt van velem a sivatagban, akkor nem csapom neki a Mavic Airt egy 25 mph-s sebességkorlátozó táblának. Szerencsére az Air túlélte, pedig 25-30 km/órával repültem vele épp, csak 4 propeller bánta, meg néhány zúzódás a kis testén. De hát, mint tudjuk: minden karcolás egy történetet rejt. 🙂

Na jöjjön a beszélgetés, meg a 3 millió forintos drón, amit én is kipróbáltam de azt szerencsére nem vertem oda semminek. Sőt egyébként meg is lepődtem, hogy mennyivel könnyebb irányítani, mint a kis Mavic Airt. Na de most már tényleg csöndben maradok, jöjjön az interjú. Íme:

PS: Küzdök keményen a jetlaggel, de tegnap felvettem egy Model 3 anyagot, reményeim szerint ma-holnap meg is vágom az iSTYLE-tól kölcsön kapott MacBook Prón, szóval vasárnap jön a következő epizód, ami a Tesla Model 3-ról szól majd. Szerintem ütős anyag lesz.

Nektek pedig külön hatalmas köszönet, hogy egész héten egy Tesla Model 3-at tesztelhetek!

Ezek a videók, nélkülük nem jöhetnének létre. Vagyis de, csak nem ebben a minőségben, meg nem ennyi videó, szóval tényleg köszönöm!

Hírkereső.hu, Hristos Tsamouras, Barna Ervin, Mónika Almássy, PT, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Utry Zsuzsanna, Ambrus, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, Kis Zoltán, Burza Miklós és Burza Krisztián, NEXTFOTO Studió, Molnár Tamás, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Forster Ádám, Tőzsér Martin, Láda-Hartyányi András, Szilágyi Péter, Bakonyi Gábor Soma, Szabó Sándor, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Péter, Bak László, Torocsik Gábor, Franko Viktor, Bihacsy Bence, Mátó Attila, TöltőPont.eu, Farkas Ákos, Nagy Roland, Perjési Tibor, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth András, Galantai Krisztián, Jojart Ernő, Mester Gábor, Tyrker, StreamTrek, Kolbert István, Tarts Velem, Hadi László, Falu György, Vitatom.hu