Három szó

Munka, munka, munka.

Már ég a pofám amiért nem írok semmit se a blogomra, se iMagazinra, de egész egyszerűen annyi meló szakadt a nyakamba az utóbbi hetekben, hogy esélytelen még bloggolni is. Ezt is most azért írom, hogy kicsit elszakadjak a munkától, mielőtt kiég az agyam. Dióhéjban:

Retina kijelzős iMac: Instant Get! Érkezik napokon belül, egyet azonnal lenyúlok a készletből, szerintem elképesztően jó lesz rajta dolgozni.

iPad Air 2: Kell! Touch ID nem érdekel, a sebesség is csak egy kicsit, viszont a kijelző ütni fog.

iPad mini: …

Mac mini: ….

iPad rajt: Ma volt, ki is raktuk a webshopba és mostantól elő lehet rendelni. Arany modellek érkeznek majd, a többiről nincsenek infóim. Drágábbak lettek, már tartalmazzák a jó kis Artisjus adót, meg a gyenge forintot. iPad oldal itt. Bolti rajt nem lesz.

iPhone előrendelés és rajt: 24-én indul az online előrendelés, dolgozunk rajta ezerrel. Árak majd akkor, de nem fogtok csalódni. Október 31-én 00:01 perckor bolti rajt. Ott leszek.

iPhone bemutató videó: Készül. Igazából még egyetlen képkockát sem vettem fel, mert készül egy másik videó is, ami elég ütős lesz. Rengeteg melót raktunk bele, de nem véletlenül. Egy adat ez utóbbival kapcsolatban: 1100 HD anyagot vettünk fel eddig a városban.

Macskám: jól van, de mivel nem tudok vele foglalkozni, hízik mint a disznó, már 6,1 Kg, tisztára mint egy mini leopárd.

Internet adó: Most olvastam csak mikor hazaértem. LOL Megnéztem activity monitorban, 4 nap alatt 60 gigát forgalmaztam fel-le, ez 9000 forint. Egyetlen filmet sem töltöttem le, kizárólag melóztam. Ez egy hónapra vetítve 67 500 forintomba kerülne. Kicsit át kéne ezt még gondolniuk. Nem kicsit. Ha ezt így keresztülütik a kétharmaddal, akkor a torrentező nemzet haragja fogja elsöpörni őket, és még Amerikába se menekülhetnek…

Apple Q4 eredmények: 5,7 MILLIÓ MAC! Az Apple nem szarral gurigázik. Q1 eredmények még sokkal durvábbak lesznek, de az még három hónap.

Képet se rakok a posztba, nincs időm rá. Ha valami jó, a poszthoz illő képet találtok, akkor kirakom. Sziasztok!