iPhone 5 ma a T-Mobile-tól

Alig pár óra és elrajtol itthon is az iPhone 5, a Mammutban már éjfél óta gyülekeznek az emberek, akik nem akarnak kimaradni a buliból, illetve biztosra mennek, hogy tutira hozzájussanak az első szállítmányból egy iPhone-hoz. Az biztos, hogy nem korlátlanok a készletek, a T már tegnap kiadott egy sajtóközleményt ezzel kapcsolatban:

“T-Mobile Hungary
Szeretnénk tájékoztatni ügyfeleinket, hogy a világszerte tapasztalható óriási érdeklődés miatt az iPhone 5 készülékekből bevezetéskor korlátozott mennyiség áll rendelkezésünkre. Az iPhone 5 16 GB fekete és fehér, valamint az iPhone 5 64 GB fekete színű készülékek az értékesítés megkezdésekor korlátozott számban lesznek elérhetők, a többi modell esetében a forgalmazás megkezdésének időpontja még bizonytalan. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a gyártótól rendelt mennyiségeket minél előbb megkapjuk és az igényeket a lehető leghamarabb kielégítsük.”

Este meló után természetesen én is elnézek, biztos vagyok benne, hogy a tavalyi iPhone 4S rajttal ellentétben most rengetegen lesznek, nyilván az új design miatt sokkal többen akarnak vásárolni, mint tavaly, ez már csak az egy héttel ezelőtti külföldi rajt és sorok alapján is biztosra vehető. Videót természetesen csinálok, addig is itt a tavaly készült videó:

iPhone 4S rajt Budapest T-Mobile from Andras Horvath on Vimeo.

Update: az az infóm, hogy kb 200 ember áll sorban, 16 gigás készülékért még érdemes lehet elindulni.

Én most végeztem a melóval, lassan elindulok én is a Mammutba és ahogy tavaly is, idén is gyártok egy kis videós összefoglalót a hazai iPhone rajtról.