Már autók színein is össze tudnak veszni

Az van, hogy volt a belsőségen illetve a Plastikon ez a fehér Lexusos dolog én meg bejgli zabálás helyett végigolvastam a kommenteket mindkét oldalon. Az emberek teljesen meghülyültek?? Vérre menő vita alakult ki, hogy a fehér egyáltalán szín e?!, meg persze kiderült, hogy aki fehér kocsit vesz az buzi, meg fehér kocsit nem szabad venni ugyan is Győzikének is az van, és hasonló sületlenségek. A fenti Lexus egyébként nem is fehér hanem egész pontosan gyöngyház fehér, de sokaknak ez sem esett le.

Tehát:
1. nincs olyan színű autó ami mindenkinek tetszene, ahogyan nincs olyan nő aki mindenkinek bejönne
2. Aki fehér autót vesz az nem buzi. Talán ha rózsaszínt..
3. meg lehet vizsgálni a kérdést abból a szempontból, hogy melyik szín praktikus tisztítási, illetve, hogy mennyire érzékelhető jobban a forgalomban a többi közlekedő ember számára
4. lehet gondolkozni, hogy melyik autónak mely szín áll jól, például Ferrari=piros

Szerintem a fekete az egyik legjobb szín ami feldob egy autót, mondjuk egy bimmert, de ugyanez a bimmer jól nézhet ki hó fehérben fekete felnikkel, és keményen lesötétített üvegekkel is. Viszont a fekete és a fehér a legmacerásabb szín is egyben, ezeket a legnehezebb tisztán tartani, volt szerencsém mindkét színhez..

Zöld a kórház, a sárga vonzza a bogarakat, ha piros akkor legyen minimum Ferrari, kék ugyancsak kényes, maradt az ezüst, én erre voksolok annak ellenére, hogy az ezüst sokak szerint beleszürkül a tömegbe. Szerintem meg nem, és simán lehet jól fotózni is és elég két hetente lemosni. Get a life emberek, nem pedig összeveszni azon, hogy melyik a legjobb autószín! Egyébként is mindenki olyan színű autót vesz ami tetszik neki, vagy amilyen épp akciósan kapható, vagy esetleg nem is vesz autót, hanem jár bringával.

PS: Bimmer rajongóknak feltöltöttem a képet nagy felbontásban is, hogy lehessen háttérképnek használni, akár 30-as moncsin is. Jackass barátunk örülni fog ennek ezt már előre tudom 🙂