Élő közvetítés a hazai iPhone 4 launchról

00:33 Megtörtént a launch, az első sorbanállót kb. 15 perc alatt szolgálták ki, majd kérdeztek tőle egy csomó hülyeséget, de aztán kinyitott a többi kassza és felpörgött a dolog. Mindenki boldog, mindenki kapott sorszámot (340 körüli darabot osztottak ki), a szervezés ezerszer jobb, mint három hónapja Párizsban. Holnap lesz egy megvágott videó a launchról, mert most innen nem bírok feltölteni semmit, teljesen lehalt a sávszélesség.

23:54 Nóra:

23:37 Csongor nemrég érkezett:

23:09 Pár fontos infó: Akinek lejárt a hűsége, az olyan, mintha új vásároló lenne, ha valakinek mostanában jár le (1-2 hónapon belül), annak is lesz upgrade opció (30 ezer Ft-os nagyságrendű összegért, természetesen ismét hűséggel), illetve aki kevesebb mint egy éve írt alá, az is válthat, és most már kaució sem kell. Lesz biztosítás a telefonra, havi 790 Ft-ért, lopásra, törésre, elvesztésre. Aki ma itt áll a sorban, annak biztosan jut iPhone 4, mert elkezdték a többi boltból áthordani a készletet, holnap reggelre elképzelhető, hogy nem marad máshol.

22:49 Így néz ki most a VIP részleg:

VIP

22:41 Sajtótájékoztatót tartott a T-menedzsment, röviden a lényeg: meglepődtek, hogy mennyien eljöttek, áthozattak máshonnan készülékeket, így mindenkinek jutni fog itt iPhone 4. Megérkezett Geszti Péter is (aki anno az iPod arca volt). Angelday tetőtől talpig Nike-ban tolja. A sor egyre csak nő, kb. 350-400 ember állhat most itt.

22:17 Interjú Lacival:

21:50 Jelenleg így néz ki a sor:

21:40

21:28 Harsányi Levente vezeti a műsort a sorbanállók szórakoztatására, a hostessek meg TFT monitorral a hátukon szaladgálnak az emberek között, beszélgetnek velük. Ingyen pia van, szóval jól érezzük magunkat. Majd jelentkezem.

TFT

21:10 Megérkeztünk a Leroyba, megkaptuk a VIP nyakbaakasztókat, jó a kaja, jók a hostess csajok, kb. 300 ember áll sorban. Csináltam egy rövid videót is:

Leroy