Venni vagy nem venni? Apple Watch Series 4

Az új iPhone-ok nem igazán mozgatták meg a fantáziámat, nem úgy, mint az új Series 4 Apple Watch! Be is szereztem egyet, ideje elmondani róla a véleményemet.

Közkívánatra Apple Watch Series 4 videó! Azt hittem elég egyértelmű a dolog ezért nem is terveztem róla videót, de mivel rengeteg kérés érkezett, hogy mondjam el róla a véleményem, most megtettem. Egy hónapja használom és szerintem senkinek nem fogok meglepetést okozni a véleményemmel. Íme:

PS: iPhone Xs videót azért nem csinátam, mert nem vettem meg. Igen, ez az első iPhone 10 év alatt, amit nem vettem meg a megjelenéskor.

Ezek a videók, a Patreon támógatóim nélkül nem jöhetnének létre:

Hírkereső.hu, Tiszta energiák, SmartnapelemEbikeshop.huRackhost.hu, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Ambrus Dani, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, Kis Zoltán, NEXTFOTO Studió, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Láda-Hartyányi András, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Bak László, Franko Viktor, TöltőPont.eu, Nagy Roland, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth AndrásStreamTrek, Kolbert István, Hadi László, Vitatom.hu, Bencze István, Kele Máté, Kósa János, Veres Lajos, Kanczler Csaba, SomazedMarkert László,  Polonkai Norbert, Misota Richárd, Péter Tamás, Hafra Dániel, Lagolit, Ady Krisztián, Springer Botond mesterfodrász, Szirbik Albert, dr. Koscsó Krisztián, Fehérvári Attila, Sándor Bence, Kránitz Lajos András, Andras Keresztes, Dobi Csaba, István Fidric, Hájas Tamás, Légrádi Zoltán, Orosz Bálint, Csík Nándor, Balázs Géza, Zsolt Kocsmarszky, Péter Örkényi, Attila Mészáros, Kiss Tibor, webeditor.huKreatura Média

(Ha nem látod a listában a nevedet, pedig támogattál vagy ha valami változtatást szeretnél például linket a nevedre, írj nekem üzenetet Patreonon!)

 • mazZzola

  Komoly cucc, koszi a videot. Azt belatom, hogy a rozsdamentes acel sokkal szebb/komolyabb ujonnan, de mi a helyzet hasznalat utan? Pl az elso orad vagy az iPhone X-ed milyen allapotban van ezen a teren? Nekem az alu Watch-omon 2 ev utan nincs annyi karc, mint az iPhone X-en ket zsebrerakas utan 😀

  • Valentin

   Jó a kérdés, ez engem is érdekelne az órával kapcsolatban mind az acél, mind az alu Watch kapcsán!
   Pl. András, mennyire karcolódott meg a series 1 órád fém háza a 3 év alatt?
   (Gondolom a zafír kijelző egyáltalán nem, de ha igen, javíts ki! Köszi!)

  • dik

   Az acélt bármikor polírozhatod, olyan lesz, mint újkorában. Próbáld ezt meg az alu-változattal…

   • mazZzola

    Na igen, es amig egy kes/villa/kanal triot a legjobb erzessel fenyesre poliroznek, addig egy majd 400 ezres telefonnak nem esnek neki. Lattam videokat, azert elkerulhetetlen, hogy jusson az anyagbol mashova is, pl bemenjen resekbe…stb. Bizonyos esetekben egyebkent meg jol is tud mutatni egy kis “patina”, csak kivancsi lettem volna Handrasra, hogy hosszu hasznalat utan ez mennyire lesz jelentos?

    • dik

     Órásmesterek az elmúlt évtizedekben gyönyörűen políroztak órákat. Ennél sokkal drágábbakat is.
     Ha otthon nem megy, hozzájuk bármikor lehet fordulni. És akinél milliós mechanikus szerkezetek fordulnak meg, annak biztos nem fog megremegni a keze egy Apple Watch láttán. 😉

 • Peti87

  November 3. án jött meg a telefon, 3 hét után nézett úgy ki ahogy a képen. Most tiszta matt a teteje, oldalt is elég karcos egy év után. Valaki írta hogy gyári tokban hordja és amikor levette, akkor megdöbbent hogyan össze karcolta a tok belülről.