Ünnepelj velünk! 6 bolt, 12 százalék kedvezmény!

Most szombaton csak az iSTYLE üzletekben, Minden Mac mini, MacBook Air 11”, iMac 21”-27”, MacBook Pro 13” modell, minden iPod és az összes kiegészítő 12 százalék kedvezménnyel vásárolható meg. (Andrássy út, Duna Plaza, Westend, Mammut, Árkád Budapest, “Fashion Street”)

istyle-fooldali-banner33

Fut most ugyebár egy Back to School akciónk, de arra gondoltunk egy napra kibővítjük, hogy ne csak a diákok járhassanak jól hanem mindenki. Ráadásul meg is toldottuk a BTS akciót, szombaton a Mac mini is benne lesz a 12 százalékos akcióban, az iPodok is, és a kiegészítőkre is 12 százalék kedvezmény lesz. 6 bolt kétszer annyi kedvezmény, értitek 🙂 (iPhone nincs benne az akcióban, iPad miniket viszont ugyancsak kedvezményesen lehet vásárolni.

Mi már pénteken megünnepeltük a srácokkal az XMS és az iSTYLE egyesülését, most ti jöttök. Sokan írták, hogy miért lesz jó a vásárlóknak a két cég egyesítése, hát például ezért. (Korábban sosem tudtunk 12 százalékot bevállalni mindenre, na de most!)
Mostantól TG-vel egyesített erővel dolgozhatunk azon, hogy az ügyfeleinknek jobb legyen, ha pedig nektek jó, akkor nyilván nekünk is jó lesz. Ilyen egyszerű. A héten például mind a hat boltunkat telepakoltuk iPhone 5 készülékekkel, erről már írtam itt a napokban. Szerintem továbbra is jó vétel az iPhone 5, és az utóbbi években széjjel gyalultátok a fejem, hogy miért nem árulunk iPhone-t, ez is megoldódott. De jó is látnom ezt a készletezést. 🙂

Egy csomó minden van még a csőben ami mind jó hír lesz számotokra, amint utolérjük magunkat, sorra kibloggolom majd ezeket. Csomó új kiegészítő érkezik, tiszta kánaán lesz, de persze van még egy csomó finomság betervezve a közeljövőben. Olyan APR halozatunk lesz, hogy csak na 🙂
Ja igen! A napokban egyesítettük a Facebook oldalunkat, gyors keresés alapján a mi oldalunk a legtöbb követővel rendelkező Apple Premium Reseller oldal a Facebookon. Igazából a lényeg, hogy ha még esetleg valaki nem tette meg, akkor kövessetek minket a Facebookon, lesz ugyanis rengeteg apróság amivel nem terhelném itt a blogomat, viszont pont elfér a Facebookon. Van például ingyen iSTYLE poló az Árkádban, ezt például csak Facebookon híreztem ki tegnap, szóval érdemes követni minket, ha nem akartok lemaradni ezekről.

Tehát! Szombaton 6 bolt, 12 százalék kedvezmény Mac Mini, MacBook Air 11”, iMac 21”-27”, MacBook Pro 13” modellekre, minden iPodra és az összes kiegészítőre. Az akció érvényes az iSTYLE webshopban leadott rendelésekre is. Ha személyesen szeretnétek átvenni szombaton a kiválasztott terméket, nézegessétek az iSTYLE webshopot, mert az istyle.hu pontosan mutatja a boltok készletet, tehát napközben megnézheted, hogy a kiválasztott termék melyik hozzad eső legközelebbi boltunkban érhető el. Ha véletlenül elfogy valami mire odaérsz a boltban, természetesen a kollégák felvesznek majd megrendelést, és így is élni fog a kedvezmény.

Fontos: az xms.hu webshopot légyszi ne használjátok. Folyamatosan dolgozunk az istyle.hu webshopon, pár hét és az xms.hu-t is teljesen átirányítjuk majd. Tehát ha online rendeltek, akkor inkább az iSTYLE webshopjából tegyétek, nagy segítség lenne ez a logisztikánknak.

Update: mostantól minden terméknél ami szerepel az akcióban, láthatjátok a kedvezményes árat a webshopban. (istyle.hu webshopban természetesen)

154 hozzászólás

Béla vagyok Érdről

Handrás! Emlékszem,amikor kijött az S4, és Frédi akkor is a benchmark eredményekkel jött, akkor azt mondtad, hogy nem kellene egy fél éves telefonnal összehasonlítani egy új készüléket. De szerintem jobban járna mindenki, ha nem etetnénk a “Galaxy S4 őserő” Frédit.
Egyébként nem is értem, hogy miért mindenki az S4-el,meg a samsunggal van megáldva, amikor mondjuk egy LG G2 vagy egy Sony Z1 simán ráver.

The Norwegian

MarioMahmoud:
Pedig pont ezen a piti dolgon lovagolsz. Az egyetlen megemlithető dolog ebben a sztoriban az az eladó “probléma” kezelése volt. Így van egy kicsi igazad. Nem kellett volna azt sugallni, hogy “igen, lehet hogy fel tudják tenni”. Aztán mégsem volt rá “kapacitás”.
Nem érted meg, hogy ez nem szolgáltatása a boltnak. Biztos hihetetlen, de erre nem képzik ki a srácokat, nincsen ‘fóliafelrakó mudul’ a felkészítő tanfolyamon. Ha szerinted annyira piti dolog felrakni egy fóliát miért nem teszed meg te?
Hidd el nekik pont ugyanolyan piszmogós-odafigyelős meló mint bárkinek. Nem is értem hogy hasonlíthatod egy memóriabővítéshez… Az szinte csak csavarozásból áll. Persze nem ilyen egyszerű, de nem igényel különösebb kézügyességet, viszont annál több odafigyelést. Amikor legutóbb voltam hasonló üzletben egy srác szintén fóliát szeretett volna felrakatni és azt a válasz kapta hogy jelenleg nincs bent az a kolléga aki ebben ügyes, úgyhogy ha nem probléma fáradjon vissza holnap, akkor szívesen felteszik neki. Simán elképzelem, hogy az ISTYLEban egyszerűen nem vállalták be azért mert úgy gondolták nem tudják megfelelően felrakni. Viszont sz@rul kommunikálták, ez tény.
A másik… Vicces ez a “minden vevő ugyanazt a kiszolgálást érdemli” szöveg. Gondolom a “hülye kínaiakra” ez nem vonatkozik. Szerintem is az lett volna a normális, ha miután belépsz az üzletbe, felsikoltanak az eladók, lepattintják a kinai vásárlókat, és mivel nyílván tudják, hogy korábban te már egy csomó pénzt otthagytál náluk (arról nem is beszélve, hogy 3 országban 4 üzleted van) azonnal teljes KAPACITÁSSAL kiszolgálnak.
Az egyetlen dolog amiért tényleg sírhatsz, hogy nem kaptad meg azt a figyelmet (“kapacitást”) amit szerettél volna, de ezt már elsírtad háromszor. Handrás reagált, a jövőben mégjobban odafigyelnek erre. Problem solved.
Szóval fejezd be a nyafogást, légy végre férfi és rakd fel azt a kib@szott fóliát a telefonodra.

mazsi1911

@gabenbernath nem lehet valaszt adni miert lett dragabb. inflacio. amugy itt UKban messze nem lett 100eur al dragabb, mert pontosan 21£al lett tobb mint elozo evben volt, 529 vs 550£