Teslával vontattuk az autómat

Az elektromos autók közt eddig csak Teslákon láthattunk vonóhorgot. Emiatt adja magát a kérdés: lehet elektromos autóval vontatni, vagy felejtsük el a dolgot?

Sokan kérdezik, hogy lesz-e elég téma az elektromos autós csatornámhoz. Sokan már egy éve is azt hitték, hogy nem. Pedig ha nem épp egy autóteszt következik, elég csak kiválasztanom egy random kérdést a Facebook messengerből, ahova naponta egy halom üzenet érkezik, aztán videóra veszem a választ. A mai epizód is így készült, mondhatni ti kértétek.

Engem például majdnem teljesen hidegen hagy, hogy lehet-e vontatni elektromos autóval, hiszen soha az életben nem akartam utánfutót vontatni. Viszont egy csomóan kérdeztek már erről a témáról, így hát megkértem a Teslások.hu csapatát, hogy legyenek szívesek segítsenek a dologban. Így hát fogtuk a Tesla Model X-et, és rálógattuk az i3-asomat, hogy megnézzük a fogyasztást, illetve Attilát is jól kifaggattam, tekintve, hogy ő már sok ezer kilométer vontatáson túl van, ennek köszönhetően jó sok tapasztalata összegyűlt. Íme:

Ezek a videók, a Patreon támógatóim nélkül nem jöhetnének létre:

Hírkereső.hu, Tiszta energiák, SmartnapelemEbikeshop.huRackhost.hu, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Ambrus Dani, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, Kis Zoltán, NEXTFOTO Studió, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Láda-Hartyányi András, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Bak László, Franko Viktor, TöltőPont.eu, Nagy Roland, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth AndrásStreamTrek, Kolbert István, Hadi László, Vitatom.hu, Bencze István, Kele Máté, Kósa János, Veres Lajos, Kanczler Csaba, SomazedMarkert László,  Polonkai Norbert, Misota Richárd, Péter Tamás, Hafra Dániel, Lagolit, Ady Krisztián, Springer Botond mesterfodrász, Szirbik Albert, dr. Koscsó Krisztián, Fehérvári Attila, Sándor Bence, Kránitz Lajos András, Andras Keresztes, Dobi Csaba, István Fidric, Hájas Tamás, Légrádi Zoltán, Orosz Bálint, Csík Nándor, Balázs Géza, Zsolt Kocsmarszky, Péter Örkényi, Attila Mészáros, Kiss Tibor, webeditor.huKreatura Média

(Ha nem látod a listában a nevedet, pedig támogattál vagy ha valami változtatást szeretnél például linket a nevedre, írj nekem üzenetet Patreonon!)