Tesla zuhanás, jön az elektromos Opel – Peugeot, Volkswagen – Skoda

A rossz idő és az eső sorra mossa el a forgatásokat. Vicc, hogy májusban ilyen időjárás legyen, de hát nincs is klímaváltozás, minden rendben. De a rossz idő miatt legalább fel tudtam venni egy részt, amiben olyan hírekről lesz szó, amik magukban nem érnének meg egy teljes epizódot, de csokorba gyűjtve azért nagyon is érdemes szót ejteni róluk. Vagyis persze tudnék 15 percet beszélni képeken mutogatott autókról, de unalmas lenne, szóval inkább megpróbáltam összesűríteni az utóbbi egy hónap infóit. Egyébként is kéne ilyen videó minden hónapban, de nem mindig jut rá idő. Na jöjjön a mai epizód, amiben szó lesz kicsit a Tesláról, és 4nemsokára kapható (viszonylag) olcsó elektromos autóról, szombaton pedig érkezik a Mercedes EQC.

Kapu.hu, Tiszta energiák, SmartnapelemEbikeshop.huRackhost.hu, Holló Gábor, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Ambrus Dani, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, NEXTFOTO Studió, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Láda-Hartyányi András, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Bak László, Franko Viktor, TöltőPont.eu, Nagy Roland, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth AndrásStreamTrek, Kolbert István, Hadi László, Vitatom.hu, Bencze István, Kele Máté, Kósa János, Veres Lajos, Kanczler Csaba, SomazedMarkert László,  Polonkai Norbert, Misota Richárd, Péter Tamás, Hafra Dániel, Ady Krisztián, Springer Botond mesterfodrász, Szirbik Albert, dr. Koscsó Krisztián, Fehérvári Attila, Sándor Bence, Kránitz Lajos András, Dobi Csaba, István Fidric, Hájas Tamás, Légrádi Zoltán, Orosz Bálint, Csík Nándor, Balázs Géza, Zsolt Kocsmarszky, Péter Örkényi, Attila Mészáros, Kiss Tibor, webeditor.huKreatura Média, Kövér István, Szakonyi Gábor, Tóth Gergő, Gergő Imreh Baksai, Tőzsér Martin, Kőhalmi Péter, Bencze István, Kövér István, Makó Krisztián, Kenesei Tamás, Glacz Bernát, Csobádi Béla, Pergel Dániel, Valuch Máté, Horváth Géza, Németh Roland, Robotka Attila, BurzaChrissHun, Kancsal Tamás, Nagy Norbert, Peter Botyanszki, Zoltán Vörös, Tamás Miklós, Vajda Márk, Miszlik Ádám, Vágujhelyi Gergely, Hangszerdiszkont.hu, Faluvégi Balázs Péter, Mikola Krisztian, Fehér Péter, Rapcsok Patrik, Csaba Sándor, Urbán Viktor, Kovács István

9 hozzászólás

Köles Ákos

Üdv!
Végre egy videó, amiben nem, csak TESLA van!
Az Opelnek nem ez lesz az első elektromos autója, ugyanis az, az Ampera e. Sajnos Magyarországon nem lehet kapni, csak használtan. A 60 kWh-s akkupakkal szerintem jó választás még használtan kevés Km-t futottan. Valóban az Opel Corsa e is szép autó ahogyan ez is. Kíváncsian várom az árát, de ha ez is 10 millió lesz, akkor megint kapunk egy autót, amit mégsem kapunk, hiszen az átlag embereknek az megfizethetetlen!
https://uploads.disquscdn.com/images/f4ed44cf212f1724587396cd5ba464681f21dfd04aaa73c88039bb27bd6e9635.jpg https://uploads.disquscdn.com/images/f2165f93baecc4db4975500ada09e9987399cd7aa4d121a406fe6bf591547bb0.jpg

Köles Ákos

Sajnos van egy olyan érzésem, hogy ezeknek is 10 millió körüli lesz az áruk.
Jelenleg, ha összességében nézem az Opel Ampera e a legjobb elektromos autó.
Külső méretei ellenére belül nagyon tágas.
Autó formája van.
Belül is szép és minőségi.
Praktikus.
Hatótávban, gyorsulásban is és úttartásban is ott van a szeren.
Talán egy hibája van! Sajnos a belső terét itt sem kerülte el a zongralakk…
Van Magyarországon is pár használt, kevés km-t futott, ami eladó. Lenne annyim rá gondolkodás nélkül megvenném!

Gergely Zákány

Seat el-Born is nagyon jól néz ki! Azt mikorra várható?

Köles Ákos

Hát annyira nincs. Mindenhol azt olvastam 2020-tól kezdődik az értékesítés. Nyilván nem lehet, majd mindenhol kapni azonnal, hanem egymás után vezetik be az egyes piacokra (Európa, Ázsia, Amerika stb.).

Zorán Szökőcs

Hello, a Transfogaras jól hangzik. Talán tudnék segíteni. (messenger)