T-Mobile iPhone 4S rajt videó

Tegnap vettem fel egy kis videóanyagot az iPhone 4S rajtjáról, amit ma reggel meg is vágtam, de csak most volt időm kipostolni, mert a Vimeo lassan konvertált, nekem meg mennem kellett, de azért remélem most sem késő visszanézni a tegnap estét. Természetesen az egész anyag iPhone-al készült.
Mivel a tegnapi videóban lévő Kiss zene sokaknak bejött, ezért ehhez a videóhoz is a Crazy Night című zenét választottam, remélem nem baj, nekem nagyon rég nagy kedvencem ez a zene, és ha úgy vesszük egy ilyen iPhone launch éjszaka tényleg kicsit őrült dolog.

A videót elsősorban azoknak ajánlom emlékbe akik ott voltak a partyn, és képesek voltak sok sok órát sorban állni, aztán remélhetőleg boldogan sétáltak haza az új iPhone-jukkal.

Akik fikázni szeretnek, meg konzumidiótázni, vagy gyereknevelési tanacsokat szeretnek osztogatni, szerintem meg se nézzék a videót. Androidosok is kíméljenek, biztosan van Android fronton is egy csomó érdekes videó amit meg lehet nézni ehelyett. De tényleg.
Annyit azért hozzátennék, hogy a kissrác aki a tegnapi postban kapott hideget meleget, nos ő igencsak jó angollal teljesen királyul elbeszélgetett az egyik Apple-től érkezett kollégával, valószínűleg okosabb is egyeseknél akik tegnap szénné savazták őt tegnap a kommentekben… Sorry, no offense, akinek nem inge ne vegye magára, de tényleg kicsapta pár komment nálam a biztosítékot.

Más. Egy komplett postot megérne, hogy miért voltak ennyire kevesen (136 sorszám fogyott, tavaly 400 felett) a hazai rajton, míg Londonban például több ezer ember verődött össze. Szóval megérne ez egy postot, de szerintem inkább kommentekben érdemes ezt megbeszélni.
Ötletek:

1. a 4S nem tud státuszszimbólum lenni, mivel ugyan úgy nez ki mint az előző iPhone 4-es.
2. egyszerűen nincs most pénzük itthon az embereknek ilyesmire
3. a legtöbben megrendelték az online store-ban, vagy a T online boltjában
4. kint a Siri miatt veszik, viszont mivel nem tud magyarul Siri, ezért nem annyira kelendő nálunk
5. egyéb, írd meg kommentben

A vásárlók számától függetlenül azért jó kis buli volt, biztos vagyok benne, hogy akik ott voltak jól érezték magukat.

PS: a videóban szereplő hölgyek elérhetőségeit nem áll módomban megadni senkinek 🙂

 • Bidlek

  Beállítások,Telefon

 • Attila

  Settings -> Phone -> Sim Pin

 • Lacika

  Kipróbálom, jelentkezem a fejleményekről!

 • Attila

  Meg jo, hogy van ez a blog, legalabb megosztjuk egymassal a tudasunkat es segithetunk egymason. 😀

 • Lacika

  Én ma reggel kicseréltettem a telefont és a sim kártyát is, de előjött a baj itthon… most próbálkozunk, hátha.

 • Bidlek

  Reset +SIM PIN kikapcsolása és működik eddig!!!! (lekopogom)

 • Xero

  Nálam is jelen volt a hiba, de még tegnap kapott egy restore-t és kilőttem a sim pint. Már az fura volt, hogy pin nélküli inaktív kártyával tudtak csak aktiválni a boltban.
  Figyelgetem én is tovább és várom a fejleményeket. 🙂

  Elsőre nekem is kicsit elgurult a gyógyszerem egyébként. 😀

 • Xero

  Nálam is jelen volt a hiba, de még tegnap kapott egy restore-t és kilőttem a sim pint. Már az fura volt, hogy pin nélküli inaktív kártyával tudtak csak aktiválni a boltban.
  Figyelgetem én is tovább és várom a fejleményeket. 🙂

  Elsőre nekem is kicsit elgurult a gyógyszerem egyébként. 😀

 • Tamás

  Arról van információ, hogy lehet e még kapni a Westend-i üzletben fehér 16GB-os 4S-t? Mert szeretnénk a párommal 1-et, 1-et (ő 3G-ről vált) és feleslegesen nem mennénk oda! 🙂 Köszi

 • Bidlek

  Nekem a pin megadása is nehézkes volt olyan nehezen fogadta el.

 • Chino
 • babbocska

  Hát én ugy élek hogy 16 vagyok launch on vettem az iphone 4 et macbookomat pop out store on nem vagyokk 5 ös tanulo nem szeretk tanulni mit tudom és nagyon durván idgesit hoyg szidnak minket fiatalokat meg szülöket hoyg mért vesznek a gyereküknek iphonet mikor meg sem érdeml meg rossz nevelés mit tudom nem én kerestem rá meg a pénzt meg ienek és akkor mivan ?? nem lehet iylenem mert fital vagyokk ?? az a napi wtf töményen abszolut kihasználom és nem a munkám miatt ha ne mert kihasználom telefonálok smst irok jáccok netezek ebbe jegyzetelek meg ilyenek urrristen most ha van rá pénz akkkor mért rohangáljak nokia 3310 esel?? vagy mért rohangáljak 1 szutyok androidos telefonnal meg mért használjak windows os gépet ?? hmmm?? utálom a windows is meg az android ot is mert mind 2 szar ahogy van és tovvábra sem értem hoyg gyerek ként mért ne lehetne ilyenem ?? szegény osztályom uristen 39 en vagyunk van 15iphone abbol 10 iphone 4 és 5 3gs jah bocss még van 1-2 sima 3g jah és hétfőre ki tuggy avagy összi szünet utánra ki tuggya hogy mennyi 4s lessz csomo szt társam mondta hogy vesz van csomo itouch is és akkor mi van ?? uriisten hova tart ez a világ ….

 • F-man

  borzasztóan gyengék ezek a kamu gyerek kommentek. 🙂

 • F-Man: Aron emailcime nem kamu. Most neztem meg.

 • Fecó0727

  Hello Handras!
  A Ferrari FF-ről lesz post?nagyon kiváncsi lennák rá,mert én is odavagyok a Ferrari-k ért 😀

 • Ferenc

  Szerintem szánalmas az a hozzáálás hogy fikázátok a kisgyereket…
  1, Honnan tudjátok hogy nem géniusz és szin 5 ös a suliba…. Mert ha az én gyerekem pl 17 éves korára kitnő lesz mindenből ha beledöglök is megkap tőlem mindent legyen az egy 20 milliós kocsi vagy akármi… Mert megérdemli mert büszke vagyok rá….

  Ez a tipikus magyar irigység. A kurva anyát neki van nekem nincs ő a köcsög nem én.. Ő tanult te nem…. Ő küzdött te nem….

  Szerintem ez a iPhone 4S jó. váltottam volna felhívtam a Tmobilt hogy még van 1 év hüségidőm tavaly volt olyan lehetőség hogy akinek van hűségideje az is válthat most nem volt ilyen… Szerintem ez is rátesz arra hogy nem voltak sokan…Meg minek sorbanálni éjjel mikor meghakphatod másnap nappal 😀 Nem mindegy az a pár óra 😀

 • Gábor

  Nekem elég lenne Noémi elérhetősége is 🙂

 • Petike

  Én 14 vagyok, és geeknek tartom magamat. Van aki Xbox/ps3-ba öl játékonként kb 22 rugót, én évenként két nagyobb értékű kütyüt veszek.

 • Ricqy

  Egy ideig olvasgattam a kicsit sem pozitív véleményeket a srácról majd kezdett elegem lenni! Én se vagyok sokkal idősebb a srácnál (az is lehet h egyáltalán nem) de mégis van egy iPhone 4-em! És nem azért, mert kikönyörögtem anyuéknál, hanem dolgoztam érte hónapokat! A szüleimnek annyi szerepük volt az egészben, hogy az ő nevükre van az előfizetés, mert az enyémre még nem lehet!!! Nem értem miért kell valakit elitélni EGY kép alapján?? Lehet, hogy ő is dolgozott érte!

 • Amikor megláttam a srácot nemek is extreme volt, hogy iPhone 4S 13-14 éves kis srácnak, de mi köze van bárkinek az egészhez.. Szeretem a magyar mentalitás… Amerikában minden egyes kisgyereknek nemhogy iPod-ja, iPhone-ja van!!!!…
  én 11 vagy 12 évesen kaptam iTouch 2G-t és abból indult ki az egész, ahol most tartok. Elkezdtem programozni egy kölcsönkért 13″ MacBook White-on (régi szép idők), majd ahogy gyült a pénzem 14 évesen már volt egy 3G-s iPhone-om (anyum hűség idpt aláírt és ennyi) amit eléggé megbántam, mert jóval lasabb volt mint az iPod Touch-om, 8-9 hónap után jött a szerencse és egy nem működő iPhone 3GS-re cseréltem el, amit megjavítottam, majd használtam (15 éves voltam)… közben összejött egy saját MacBook alu-ra pénz és azt is vettem… lényegtelen most ott tartok, hogy a párommal ketten lakunk egy lakásban van egy 15″-os MacBook Pro-m (Mid 2010) és egy iPhone 4-em… Páromnak ugyan ez csak egy iPhone 3GS 32Gb… Anyuci nem segít apuci meg le se szar… és lást még mindíg csak 17 éves vagyok… Lehet hogy a kis srác még jobban kijön majd a dolgokból… főleg ha a szülők támogatják és ahogy elnézem nem halad rossz úton.
  szóval ne az ember kora alapján ítéljétek már meg az embert…. tisztelet a kivételnek