Szeretem az iPadet – nyertes videók

Lezárult az APR-ek közös játéka, ami ugyebár arról szólt, hogy készítsenek az iPad tulajok egy rövid videót, amiben elmondják, hogy miért szeretik az iPadet. Közel 100 videó érkezett, sok közülük simán van olyan jó, vagy akár jobbak is mint az Apple “gyári” reklámjai amik mostanában futnak. Az Apple Premium Reseller boltok vezetői szavaztak, és egyértelműen az alábbi videó nyert, a készítőknek hatalmas gratula!

Kaptunk még egy számomra nagyon kedves videót, meg is kapta érte a különdíjat a készítője. Ha legközelebb valaki elkezdi belökni a szokásos “az iPad semmire nem jó” szöveget valahova, simán csak ezt a videót fogom linkelni.

Van itt még egy saját verzió, ezt mi vágtuk össze, felhasználva a játékra beküldött legjobb videókat. Íme:

Amennyiben nem lenne elég, a megerivaltani.hu-n, megnézhetitek az összes nyertes videót. Klikk ide.

52 hozzászólás

Jozsi

Naszoval:

1. Az elso video kiralysagos volt, 2x meg kellett neznem, de lehet meg tobbszor is meg fogom nezni 🙂

2. Zsolti: tok jo hogy megcsinaltad a videot es pont annyi volt amennyi kellett, nagyon profi lett. Egyaltalan nem hatasvadasz. Normalis ember termeszetesen meghatodik ha megnezi.

3. Samsung S4 – rohognom kell. Egy HTC one- nak orulnek, ugy nez ki ahogy az iPhone 5-t szerettem volna. Nagy a kisertes….kar hogy android fut rajta, ha valahogy iOS-t lehetne ra tenni…

liam

remélhetőleg az össes apr-ben a nyertes videó rapje szól majd hónapokon keresztül…