Sony A6400 – Szemtelenül jó autófókusz

Ilyen fókusz csak a mesében létezett eddig. Végre könnyebben tudunk vloggolni is, de nincs képstabilizátor. Róma csodálatos utcáin próbáltuk ki a Sony A6400-at.

Amikor eldöntöttem, hogy továbblépek az iPhone kameráján, rengeteg kamera tesztet néztem meg. Akkor a Sony A6500-ra esett a választásom, de ha lett volna már a 6400-as modell is, akkor biztosan nagy dilemmában lettem volna. Marcival Rómában voltunk, én pedig arra gondoltam, ha már pont most kaptam meg tesztre a Sony A6400-at, akkor a Formula E futam előtti nap még éppen tudunk csinálni egy tesztet. Így is tettünk. Íme:

A felvételeken minimális szín és kontraszt beállításokat módosítottam csak vágáskor, illetve van egy kis sharpen, ellensúlyozni a kit objektív gyengeségeit.

Ezek a videók, a Patreon támogatóim nélkül nem jöhetnének létre:

Kapu.hu, Tiszta energiák, SmartnapelemEbikeshop.huRackhost.hu, Holló Gábor, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Ambrus Dani, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, NEXTFOTO Studió, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Láda-Hartyányi András, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Bak László, Franko Viktor, TöltőPont.eu, Nagy Roland, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth AndrásStreamTrek, Kolbert István, Hadi László, Vitatom.hu, Bencze István, Kele Máté, Kósa János, Veres Lajos, Kanczler Csaba, SomazedMarkert László,  Polonkai Norbert, Misota Richárd, Péter Tamás, Hafra Dániel, Lagolit, Ady Krisztián, Springer Botond mesterfodrász, Szirbik Albert, dr. Koscsó Krisztián, Fehérvári Attila, Sándor Bence, Kránitz Lajos András, Dobi Csaba, István Fidric, Hájas Tamás, Légrádi Zoltán, Orosz Bálint, Csík Nándor, Balázs Géza, Zsolt Kocsmarszky, Péter Örkényi, Attila Mészáros, Kiss Tibor, webeditor.huKreatura Média, Kövér István, Szakonyi Gábor, Tóth Gergő, Gergő Imreh Baksai, Tőzsér Martin, Kőhalmi Péter, Bencze István, Kövér István, Makó Krisztián, Kenesei Tamás, Glacz Bernát, Csobádi Béla, Pergel Dániel, Valuch Máté, Horváth Géza, Németh Roland, Robotka Attila, BurzaChrissHun, Kancsal Tamás, Nagy Norbert, Peter Botyanszki, Zoltán Vörös, Tamás Miklós, Vajda Márk, Miszlik Ádám, Vágujhelyi Gergely

Egy komment

realitivitásgyakorlat

Az AF valóban elképesztő ebben a cuccban és a színkezelés is hűha. De az a q bonyolult zsanérokkal megoldott felfelé nyíló lcd, hát az borzalom és nemcsak a kitakaró külső mikrofon adapter miatt.

Ott a Canon atomfasza megoldása, néha csak le kell másolni azt amit mások jól csinálnak.

Éppen 4K képes fényképező/kamera kombó vásárlás előtt vagyok, és tetszenek a Sony-k, de épp a kijelzőnyitás miatt valszeg az új Canon 250D lesz.