Sok falat ki kell majd szedni – Handras költözik E02

Jó munkához idő kell – szokták mondani – a papírmunkák elintézéséhez meg még több. De azért tervezgetni addig is lehet, sőt kell is.

Mennyit haladtam a munkálatokkal? Semennyit! De nem ez számít, hanem az út, amit megteszünk a célig. Szívesen nekiesnék szerszámokkal az építésnek, de egy laskás-ház csere vagy adás vétel sajnos nem két perc. Azért történtek dolgok, illetve ígértem, hogy megmutatom a ház részleteit meg a szobákat is. Ha az első részről lemaradtál, klikk ide.

Ezek a videók, a Patreon támogatóim nélkül nem jöhetnének létre:

Kapu.hu, Tiszta energiák, SmartnapelemRackhost.hu, Gabler hűtőkamrák, Tesla Universal, Használt elektromos autók, Holló Gábor, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Ambrus Dani, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, NEXTFOTO Studió, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Láda-Hartyányi András, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Bak László, Franko Viktor, TöltőPont.eu, Nagy Roland, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth AndrásStreamTrek, Kolbert István, Hadi László, Vitatom.hu, Bencze István, Kele Máté, Kósa János, Veres Lajos, Kanczler Csaba, SomazedMarkert László,  Polonkai Norbert, Misota Richárd, Péter Tamás, Hafra Dániel, Ady Krisztián, Springer Botond mesterfodrász, Szirbik Albert, dr. Koscsó Krisztián, Fehérvári Attila, Sándor Bence, Kránitz Lajos András, Dobi Csaba, István Fidric, Hájas Tamás, Légrádi Zoltán, Orosz Bálint, Csík Nándor, Balázs Géza, Péter Örkényi, Attila Mészáros, Kiss Tibor, webeditor.huKreatura Média, Kövér István, Szakonyi Gábor, Tóth Gergő, Gergő Imreh Baksai, Tőzsér Martin, Kőhalmi Péter, Bencze István, Kövér István, Makó Krisztián, Kenesei Tamás, Glacz Bernát, Csobádi Béla, Pergel Dániel, Valuch Máté, Horváth Géza, Németh Roland, Robotka Attila, BurzaChrissHun, Kancsal Tamás, Nagy Norbert, Peter Botyanszki, Zoltán Vörös, Tamás Miklós, Vajda Márk, Miszlik Ádám, Vágujhelyi Gergely, Hangszerdiszkont.hu, Faluvégi Balázs Péter, Fehér Péter, Rapcsok Patrik, Csaba Sándor, Urbán Viktor, Kovács István, Dávid Lencsés-Tóth, Tamás Borsos, Otto Olah, Bunyevácz Árpád Márk, Környezetbarát weboldal készítés, CoderWeb, Péter, Patonai Szabolcs, Széles Csongor

10 hozzászólás

Glasner Gábor

OFF. mivel gondolom nem gombát cseréltél, a “laskás csere” csak elírás lehet 😉

_r_

(én tuti odébb raknám a vízóra aknánál lévő kapu oszlopot és akkor könnyebben be lehetne állni a ház mellé. a másik, meg ha ott a konyha ablaknál ha meghosszabbítod a térkövet akkor lenne ott vagy két autónyi hely. és oda egy féltető is elférne föléjük)

Miklós Izsó

Szia, nem nagyon szoktam kommentelni, de jo volt nezni ezt a videot, mintha csak magamat lattam volna 1,5 evvel ezelott amikor a kadarkocka haziko atalkitasat kezdtem. Sok oromet kivanok az utadhoz es varom az epizodokat.
Miki

Kun Daniel

Most már 25 millióra saccolom a leendő (teljes) költségeket. 🙂

Charles Borroneo

András speciális helyzetben van, ezt leszámítva nem is annyira a pénz a probléma, hanem az idő. Illetve a kettő annyiba összefügg, hogy ha a jövő hónapban szeretnél szakit, akkor az többe kerül.
De ez egy faház, nagyon olcsón és könnyen variálható, ami itt komoly költség lesz, azok a luxus belsőépítészeti és technológiai megoldások. A 25 millióval nem tudok vitatkozni, de azért nem érdemes annál többet rákölteni, mint amennyit később ki lehet belőle venni. A budapesti kis lakást könnyű volt gyorsan és jó árban eladni, ezzel több gond lesz, ha eljön az ideje.

Valentin

András, lehet, hogy te mindent szeretnél látni a fürdőszobában az ágyból, de a nők nem mindig szeretnék, hogy te mindig mindent lássál!

Ferenc Géza Csontos

Négy házépitèssel a hàtam mögött azt mondom , hogy sokat akar a szarka. Ez így pénz és IDEGrablo, hogy a megtérülésröl ne is beszéljünk. Ràadàsul ha vàltoznak az életkörülményeid, család, gyerekek, tuti ujra vàltoztatnod kell. Több kompromisszum.