Rock and Roll lett a Tesla V10 szoftver 🤪🤟

A Tesla tulajnak nincs vége az extrák bepipálásának ha megvette az autót, havonta jönnek az újabb és újabb funkciók és frissítések az autóba. Most egy elég nagy csomag jött.

Amikor Vályi Pista azt mondta, hogy szerinte nem ártana, ha a hibákat nem utólag javítanák a Teslában, hanem lehetőség szerint szeretne egy kész autót kapni, igaza volt. Bár még mindig jobb, hogy egy-egy bugot gyorsan kijavítanak, ahelyett, hogy a szervizbe kéne vinni az autót szoftverfrissítésre. Viszont az újabb plusz funkciók amiket tulajdonképpen ajándékba kapunk sok éves Teslákhoz is, nos ez mindenképp pozitív, és más autómárkáknál csak elvétve fordul elő. A Teslánál gyakorlatilag havonta érkeznek új funkciók és fejlesztések az autóhoz.

A mostani V10-es frissítés egy igen nagy csomag volt. Nem is méretében, hanem az újdonságok listáját illetően. Pedig az EU-ban nem is mindent kaptunk meg. Például a Smart Summon, ami lehetővé teszi, hogy az autónk egy parkolóban magától odaguruljunk hozzánk, sem hazánkban, sem az EU-ban nem használható. Ha valaki hiányolná a videóból, ezért nem mutattuk be. Jött viszont egy halom más újdonság, mostantól gyerek módba rakhatjuk az autót, vagy akár mozizhatunk is. Ja és majdnem elfelejtettem: karaoke mód is érkezett.

Ha a Tesla Universalnál vásárolsz Teslát, a HANDRAS01 kóddal 50 százalék kedvezményt kapsz a falitöltőre!

Használt elektromos autók: http://teslaautok.com/

Ezek a videók, a Patreon támogatóim nélkül nem jöhetnének létre:

Kapu.hu, Tiszta energiák, SmartnapelemRackhost.hu, Gabler hűtőkamrák, Tesla Universal, Használt elektromos autók, Holló Gábor, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Ambrus Dani, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, NEXTFOTO Studió, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Láda-Hartyányi András, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Bak László, Franko Viktor, TöltőPont.eu, Nagy Roland, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth AndrásStreamTrek, Kolbert István, Hadi László, Vitatom.hu, Bencze István, Kele Máté, Kósa János, Veres Lajos, Kanczler Csaba, SomazedMarkert László,  Polonkai Norbert, Misota Richárd, Péter Tamás, Hafra Dániel, Ady Krisztián, Springer Botond mesterfodrász, Szirbik Albert, dr. Koscsó Krisztián, Fehérvári Attila, Sándor Bence, Kránitz Lajos András, Dobi Csaba, István Fidric, Hájas Tamás, Légrádi Zoltán, Orosz Bálint, Csík Nándor, Balázs Géza, Péter Örkényi, Attila Mészáros, Kiss Tibor, webeditor.huKreatura Média, Kövér István, Szakonyi Gábor, Tóth Gergő, Gergő Imreh Baksai, Tőzsér Martin, Kőhalmi Péter, Bencze István, Kövér István, Makó Krisztián, Kenesei Tamás, Glacz Bernát, Csobádi Béla, Pergel Dániel, Valuch Máté, Horváth Géza, Németh Roland, Robotka Attila, BurzaChrissHun, Kancsal Tamás, Nagy Norbert, Peter Botyanszki, Zoltán Vörös, Tamás Miklós, Vajda Márk, Miszlik Ádám, Vágujhelyi Gergely, Hangszerdiszkont.hu, Faluvégi Balázs Péter, Fehér Péter, Rapcsok Patrik, Csaba Sándor, Urbán Viktor, Kovács István, Dávid Lencsés-Tóth, Tamás Borsos, Otto Olah, Bunyevácz Árpád Márk, Környezetbarát weboldal készítés, CoderWeb, Péter

 

Egy komment

W

Jo dolog, hogy frissitgetnek, es raadasul nem bonyolult modon.
Nekem ha lenne Teslam is elegge erdektelenek lennenek ezek az ujitasok, bohockodni el lehet. Egy Model 3 pl. szimpatikus verda szamomra, remelem egyszer el jon a pillanat, hogy eldonthessem kell vagy nem (bar 1-2 even belul szerintem eleg komoly ellenfelek lesznek a jatszoteren, siman benne van h. mast valasztok).