Ajándék Parkl kupon – hogy könnyebben parkolj

Nyakunkon az ünnepek, ezzel együtt a belvárosi dugók és a parkolóhelyekért vívott ádáz küzdelem is. Szerencsére van segítéség, méghozzá egy alkalmazás, ami mellé most ajándék kupon is jár.

Sokan talán emlékeztek, hogy egy interjús videóban mutattam be a Parkl alkalmazást, aminek az a szlogenje, hogy “Garázs az egész város”. Ha esetleg nem láttátok a videót, akkor érdemes megnézni, aztán mondom az ajándékot.

Dióhéjban egy olyan alkalmazás, amelynek a segítségével be lehet jutni eldugott garázsokba. Az app mutatja a szabad parkolóhelyeket, odanavigál, nyitja a sorompókat, elirányít a szabad parkolóhelyekhez, ráadásul a telefonunkkal tudunk fizetni, ami szerintem a legnagyobb királyság az egészben. Bárcsak mindenhol ilyen egyszerű lenne, és nem kéne parkolócetlikkel agyvérzést kapni Mari néni mögött, aki az utolsó salátára gyűrt ezresét próbálja huszadszorra is belegyűrni a parkolóautomatába. Azóta is fejlődik a Parkl. Egyrészt jóval több garázst találhatunk a térképen, mint tavasszal, másrészt például elektromos autósok most már töltőket is találnak néhány Parkl partner garázsban.

Mint ahogyan azt említettem az elején, a következő egy hónapban lesz a legnagyobb szükség parkolóhelyekre Budapesten, ezért a Parkl megkeresett és megdobott egy halom kuponnal, ami 1000 forintot ér. Ha megnézitek a Parkl appot, akkor láthatjátok, hogy ez több, mint két óra parkolást jelent a belvárosban. Pici ajándék karácsonyra, tőlem és a Parkl-ös srácoktól, de ne csak ezért használjátok az alkalmazást, hanem azért, mert tényleg jól működik és nektek spórol időt.

HANDRAS01 a kuponkód, az alkalmazáson belül a beállításokban a kuponok menüpontban tudjátok érvényesíteni január végéig. Az alkalmazást innen tudjátok letölteni.

 • NA NAA

  Hát valahogy el kell érni hogy használja is valaki 🙂

  • Ez általában mindennel így van. De azért látod itt nálam, mert ez nem hülyeség, hanem tényleg hasznos app.

 • MARTINO

  Yeee köszi! Én hetente többször is használom, sokkal egyszerűbb és olcsóbb mint az utcán! Még több parkoloházat kérünk! 🙂

 • Balogh Balázs

  elektromos autóval inkább vadászol fél órát ingyen parkolóhelyre (úgyis majdnem ingyen van az áram) minthogy beállj fizetős parkolóházba… de ha már muszáj beállni, akkor legalább megspórolod a kényelmi díjat… asszem nem ez lesz az app célközönsége… 🙁

  • Ez elég nagy tévedés. Fél órám sokkal többet ér, mint a parkoláson megspórolt 400 ft…

 • Jáger Roland

  Hali! A saját tulajdonomban lévő garázs is kiadható (lesz) vagy csak a parkolóházak?