Nálunk is olcsóbb lett az iPad 2

Még január 12-én írtam egy postban az iPad 3 találgatásokkal kapcsolatban:

“Aminek még esetleg lehet realitása az iPad 2 megtartása és olcsósítása, mondjuk egy 399 dolcsis induló árazással, ez nem lenne meglepő lépés hiszen az iPhone-oknál is ezt a gyakorlatot követik.”

Jól beletrafáltam, tegnap kiderült, hogy az Apple pontosan így tett, megtartotta a 16 GB-os iPad 2-őt, az árát pedig letolta 400 dollárra. A mai nap megkaptuk az Apple-től az új árlistát, így természetesen nálunk is olcsóbbak lettek az iPad 2-es modellek, 142 990 helyett mostantól 118 990 forintért magatokévá tehettek egy iPad 2-őt. Ráadásul a kifutó készletre is megkaptuk ezt a mértékű árcsökkentést, így a nagyobb tárhellyel és 3G-vel rendelkező modelleket is olcsóbban lehet megvásárolni (a készlet erejéig). Klikk az XMS iPad termékoldalára.

PS: Itt pedig egy kis válogatás dühös emberek tweetjeiből, akik nem használják a Handras app “Mit vegyek” részlegét :), ezért nem voltak képben, és egy nappal az iPad 3 bejelentése illetve az iPad 2 olcsósítása előtt vásároltak iPad 2-őt. Sokan mondták, hogy nincs értelme a Handras appnak, pedig pont ezért találtam ki, hogy aki szeretne Apple terméket, az ne járjon így mint ők.

89 hozzászólás

Emm

Milán: Meg is veszik máshol, ne aggódj. Csak előtte azért kíváncsiak a magadfajta arrogáns faszok magyarázkodására, hogy miért is drágább, mint máshol.

Orphanus

Handras: Te egy szent ember vagy, hogy van türelmed Emm-hez. Én most egy hónapja vettem ipad2-t a barátnőm születésnapjára, nagyon boldog vele, és persze már akkor tudtam, hogy buktam 100 dolcsit. Egy kis boltban csináltam egy kis építésügyi szakértést, kis meló volt, megállapodtunk, hogy levásárolom. Csak ezért nem nálatok vettem. Eléggé körbejártam a dolgot akkoriban, volt külföldi áfás ipad2 120-125 körül (emlékeim szerint), de általában max 2-3000-rel volt olcsóbb az ára, mint a nálatok. De ti egy boltotot tartotok fent basszus, nem is akárhol, és akármilyet. Szóval ha “piacról” vettem volna almás terméket, akkor tőletek vettem volna, illetve veszem majd legközelebb. Szép napot!

Emm

Elnézést kérek mindenkitől, csak az irigység beszél belőlem, és dühös vagyok mert elhagyott a barátnőm, mert nem volt “elég nagy” bár most, hogy bele gondolok csak azért voltam vele mert nem volt más , dagadt is volt meg csúnya is kicsit.
Azóta fórumokon trollkodok és probálok kompenzálni.
Arról nem is beszélve, hogy a főzött ROM haza vágta a Galaxymat és egy gónapja szervízben van. Az apple a menő és ezt menő fikázni is.

Gáz vagyok

Elnézést kérek mindenkitől, hogy olyan kis pöcs vagyok, hogy nem merem vállalni a nevem a véleményemhez és Emm nevében irkálok.

ePtOn

Handras,

A szürkeimportosáfacsalós cégek ellen tudtok valamit tenni? Mi már közel 10 éve próbáljuk kiírtani őket, de lehetetlen, mintha a törvény pont őket védené. Pedig nem kis cégek fogtak össze ellenük (Sony, JVC, Pio, stb).

Paradan

Az a baj,hogy probaljatok. Tedd vagy ne tedd, de ne probald!:)

Komolyraforditva a szot, penzbe kerul ellenorizni, idobe telik, es keves ido alatt lehet uj ceget csinalni. mindig leszenek gerinctelen emberek, de erdemes harcolni ellene, mert kartekonyak. ez van mindenhol. en is vettem pl hdd-t (realis aron, boltban) 1 honapmulva megszunt, hd tonkrement, donthettem h hagyom a faszba, vagy postazgatok honapokig. hagytam a rakba!
szoval marcsak angarancia miatt is erdemes NAGY cegtol venni az iPadet.

dani

@ePtOn

Fel lehet oket jelenteni az APEH-nal, ha nem felted az eleted 🙂 Mas modszer nincs, amig nem volt EU, a VPOP-nal lehetett volna kilincselni, hogy tartsanak vissza bizonyos termekeket, de rajtuk mar akadaly nelkul atfolyik.

Milán

Kedves Emm, köszönöm az arrogáns jelzőt, az ügyfelek erről máshogy vélekednek, és megköszönik a felvilágosítást, hogy miért nem szabad venni olyan helyekről.
Boltokban pl azért drágább mert a package:hungary, helyett nem package:slovakia van mint sok webshopban akik játszanak az áfával 🙂
Volt aki nálunk tudta meg, hogy mi az a rész a doboz matricáján ami hiányzott nagyon olcsó webshop dobozáról.

Jozsi

Megy a rinyálás akár melyik oldalt nézem…az olcsó ipad is túl drága, Mo-n nem működik a LTE, miért frissít az Apple évente, miért nem csak öt évente vagy soha, miért nem jó, miért csak a hülyék veszik, miért trendi, minek van marketing, minek a nagy felbontás, miért nincs kisebb, miért nincs nagyobb, miért nem fut rajta a photoshop, minek van áfa rajta, miért nincs ingyen…

Nem veszitek észre, hogy ez mennyire unalmas? Ne vegyetek ha nem kell, ha túl drága, csak álljon már le a folyamatos nyafogás, senki nem erölteti rátok, hogy egy hordozható fél kilós számítógépetek legyen 120 ezer forintért. Mindennek ára van és meg kell fizetni, vagy vegyetek műanyag, lassan reagáló android gagyit amire nincsenek tabletre optimalizált szoftverek csak felnagyított telefonos appok.

Fejezzétek be a sírást. Az áfa 27%, az ár jelentős része adó, mi baja van itt mindenkinek? Megőrült ez a világ? Álljatok sorba tömegesen az 500 forintos sajtért a penny marketben!

TomBennet

Egyébként a “miért nincs rajta flash?” téma elég alulprezentált idén. Tavalyelőtt 5-ből 4 troll ezt feszegette, tavaly már csak 2, idén alaig-alig. 🙂

WTF

Handras: lesz iphoto-a app benyomások? kíváncsi lennék, hogy milyen 😀

Foxyka

A régi apple tv miért nem lett olcsóbb ?
Vagy a régi árán csökkentettek 3 ezret?

WTF

Handras: várom, nagyon kíváncsi vagyok 😀 Ha tetszik amit látok, lehet, hogy én is megveszem.

bizsergefa

nincs rajta fless.. szar

csak hogy legyen ilyen is 😀 asszem lesz egy komoly beszélgetésem anyámékkal a származásomról (orr, kampó, miegymás :DD ), mert rohadtul sajnálok ennyi pénzt rá pedig nagyon tetszik

csab2

Sziasztok!
Jól számolom, hogy a 16 gigás, wifis iPad3 kb. 150 000 forint lesz?

szmmate1

Szerintem marad a régi árán, tehát olyan 142-143k lesz.

Ádám

Kicsit drágább lesz,mint az iPad 2 volt a premieren a forint gyengélkedése miatt.

ePtOn

@dani: Ezeket próbáltuk. A nagy magyar állam konkrétan beleszarik abba, hogy a cégek ügyeksedve hozzák be a termékeket. A NAV-ot nem érdekli. Azt mondja 1 milliárd alatti csalással nem foglalkozik . Próbavásárlással csinálhatsz 100-200e forintos kárt, de az se gond nekik.

Más ötlet?

somdavid

Ipad 2 16GB csak wifivel lesz kapható később? 3G-s változat csak az újból lesz?

gyalogk

Ez a “2-őt” ez nagyon gáz. Jó, hogy nem 3-rmat vagy 4-égyet.

elvis

Nem tudom írta-e már valaki, de esetleg az eladók közölhetnék a vevőkkel, hogy: ” holnaptól ugyanez a termék jóval olcsóbb lesz”… Ez a tulajdonos döntése: mert ha nem közlik akkor többet kereshet rövidtávon, ha meg közlik akkor a hálás vevőket “lekötelezik” hosszútávon.

ZSchm79

apple.hu-n reggel nem volt store és most már csak a 16-ost lehet rendelni, az új még nincs…
Nálatok lesz sorbanállós buli? Előrendelés?