Megjelent a Lion és új gépek is érkeztek

Nah, ez a nap is elérkezett, megjelent a Lion, lehet tölteni az új OS X-et az App store-ból, immáron gyári magyar lokalizációval.

Megérkeztek az új MacBook Airek is i5 procikkal:

A speckókat megnézhetitek az xms.hu-n vagy az Apple oldalán, a legolcsóbb 11-es kivételével mindegyik Airbe 4GB memória került alapból, aminek nagyon nagyon örülök, végre nem kell CTO megrendelésekkel szenvedni majd. Visszakerült a billentyűzetvilágítás is a gépekbe, aki emiatt várt az most örülhet, Thunderbolt csati is alap.

Tavaly nagyon fogytak a MacBook Airek, azt gondolom most meg jobban fogynak majd.

Next

Mac mini: ez is új lett, i5-ös procik, Thunderbolt csati, plusz egy modell, DVD olvasó pedig ment a kukába, cserébe még cukibb és még vékonyabb lett a legkisebb Mac, jah meg olcsóbb is lett 🙂 Speckók az xms.hu-n

Next
Új Cinema Thunderbolt Display 27 inch, gondolom ettől a frissítéstől most senki nem fogja magát hanyatt dobni, ez ilyen kötelező ráncfelvarrás volt.

Next

MacBook: hát ezt meg úgy ahogy van megölték, amit személy szerint nem is nagyon bánok. Bár legendás kis gép volt a kis fehér Apple laptop, mindig is voltak vele problémák. Repedező, sárguló, karcolodó műanyag ház, mennie kellett. R.I.P.

Az új gépek mostantól rendelhetők az xms-ben, várhatóan 1-2-3 héten belül nagyobb szállítmány érkezik majd, az első bolti demódarabokat pedig pár napon belül ki lehet próbálni a boltban.

155 hozzászólás

nefeo

Hello!
A problémám, hogy még korábban feltettem a Build 11A459e változatot a Leoból, azóta az újabbakat nem engedte telepíteni… gondoltam, hogy majd az Appstore-ból letöltve a véglegessel megoldódik minden, de miután kifizettem, letöltöttem, kiírta, hogy Installed. Nem jött le semmi, maradt a 11A459e, most mit kéne csinálnom?

Summer

Az hogy a Final Cut Express HD PowerPCs…tehát szívás?

ctrlshift

Ez így FOSX. Jövő héten állok vissza SL-ra.
Tényleg ilyen az iOS felülete? Mert ilyen szemcukor bizbaszlófasz nekem nem kell.

LuLu

Handras,
az lenne a kérdésem hogy az apple mennyi idő alatt bírálja el a kérelmet az ingyenes Lion letöltéshez, mert már jó pár napja várok rá és semmi.