iPhoto iPaden – Videó

A keynote óta meghalni sincs időm, de azért az iPades iPhoto appot letöltöttem és kipróbáltam, videót is készítettem róla, mert ez az app megér egy külön bemutatót. Konkrétan seggre ültem amikor megláttam, szerintem az eddigi legszebb alkalmazás iPadre, de mindenképpen a legjobbak közé sorolható. Klikk a play gombra amennyiben érdekel, és van 10 perced, hogy megnézd:

112 hozzászólás

Shwetster

Bocs Handras, egy kicsit off, de számomra égetően aktuális a dolog.
Van alapja annak a rumornak, hogy április környékén lehet számítani egy MBP revampra? Csak mert akkor várnék két hónapot a vásárlással. Válaszodat előre is köszönöm! 🙂

Shwetster

És igen, aktívan használom a Handras.appot, de nem lettem belőle okosabb 😀

Shwetster

Rendben, akkor nyári vétel lesz belőle. Köszönöm!

raczgabor

Wuhh, most már sikerült megnézni (bocs, Linuxon, hehe), tényleg lenyűgöző és használható app. Már csak újabb 10E HUF, hogy használni is tudjam nyáron :(( a lehózós q anyjukat….

Ezt a 3D polcos dizájn szerintem kifejezetten erőltetten hat egyelőre, míg nem natív 3D-s az iPad képernyője, de mindegy, ennyi hibája az Apple-nak is lehet. Illetve ne legyen.

Handras

Ugy nez ki nagyon keveset kapunk es nem lesz emiatt elorendeles. Aki aznap odajon az eselyes, hogy kap, de nem tudok meg pontos infokat.

sirLancy

egy kerdes:
camera c-kit nelkul hogy tudok ipadra minosegromlas nelkul kepet masolni?
– ha a kepek mappaval csinalom (pc) romlik a minosege
– ha az iphotoba rakom kozvetlenul (alkalmazasok ful es ott alul kivalasztva a progi majd hozzaadas) akkor azt mutatja h feltoltotte de az ipadon sem az iphotoban sem a kepeknel nincsenek ott a feltoltott kepek

thx help

V

Hi! Láma kérdés, de lenne bármiféle hátrányom abból, ha esetleg londonban vásárolnám meg az ipadet? köszi előre is a helpet.