iPhone 4S Launch Budapest

Nemrég a Westendben jártam, ez most a jelenlegi helyzet iPhone 4S sor ügyben:

Most elmegyek a Ferrari FF hazai bemutatójára (persze pont ma van az is), este 10 körül pedig visszatérek a Westend T-Mobile-hoz, és megnézzük az iPhone 4S éjféli rajtját. Persze fotó, meg videó lesz ahogy eddig is megszokhattátok a kontentot.

9:44 Visszaértünk a Westendbe (a Ferrari FF bemutató brutál volt, lesz majd videó), egyelőre csak kb 70-80 ember áll sorba, szóval még simán érdemes idejönni azoknak akik szeretnének még a mai nap beszerezni egy iPhone 4S-t.

10:00 Kiosztották a sorszámokat, nem kell már sorban állni, viszont eddig csak 96 sorszám ment ki, de 500-as számot is láttam, tehát még 400-an lehet jönni nyugodtan, biztosan van ekkora készlet.

Ő pedig az első:

Napi cukiság:

10:36: átköltöztünk a Leroy VIP-be, remélem itt lesz valami kaja, mert így éhgyomorra keményen érzem a whiskey-ket…

11:05 Nem nagyon történik semmi. Az emberek szétszéledtek a sorszámokkal, a Compact Disco együttes pedig nyomja a zenét. Mi meg toljuk a JD-ket 🙂

11:09 BRÉKING megjött Magyarósi Csaba is 🙂

11:38 Még mindig Compact Disco, pontosan 22 perc van a launch-ig. Fogynak az italok.:)

11:45 Jönnek vissza a sorszámosok. Közben Rolling In The Deep!

11:56 4 perc a launch-ig. T-Mobile Hungary marketing vezérigazgató-helyettese tart beszédet.

11:59 Kezd újra összeállni a sor.

00:00 LAUNCH!

00:05 Sorban mennek be az emberek. Fennakadás nincs.

00:06 17-es sorszámnál tartanak.

Amúgy a 14 éves kis srác aki az első volt szépen egyedül megvette A készüléket. 🙂

 • Peti77

  Amúgy a gyereknek azért vesznek ennyi szart, mint az iphonr, ipad, gondolom van otthon valami konzol is, mert a szülők tesznek arra, hogy neveljék.. A fater inkább éjjel nappal dolgozik, hogy legyen egy zsák pénze, amiből a gyerek is kap, és azt hiszi, hogy ezzel eléri a gyerek szeretét, többre ideje meg nincs.. Talán ha a talicska pénz helyett a gyereket is nevelnék, akkor megtanulná, hogy azért mert megvehet mindent a boltban, nem kell mindent bezabálni és úgy kinézni mint egy malac….
  Amúgy meg sajnos videót is láttam a launchról, abból meg az is kiderül, hogy a kis srác esténként, mivel a szülő szarik rá, a való világon nevelődik, a stílusa alapján…….

 • Peti77

  A tegnapi nap tanulsága a videók és képek alapján:
  Vissza kéne állítani a sorkatonaságot…

 • F-man

  anyuka hasában ott van a következő iphone user.
  neki is felejthető gyerekkora lesz.

 • 10 mouse Turmix™

  Ettől a 4S-es kissráctól ennyire kiakadtatok? Nyáron egyetek egy fagyit Soltvadkerten, ha szerencsétek van, láthattok egy egy 16 éves forma srácot citromsárga Mustanggal furikázn! Jogsi, ilyesmi? Magyarország én így szeretlek 😀

 • epl

  @dewfah:
  mi is a problémád az origós riporterrel?

 • Ze

  Egyszerűen hihetetlen, hogy léteznek emberek sorban állnak egy telefonért. HIHETETLEN. Vicc kategória. Mínusz iq bizonyíték. Rá lehetne pecsételni az összes homlokára. Szégyelném magam a sorban állni. Egyértelműen szánalomkeltő akinek ez ingert kelt/ érzelmet kivált / igényt támaszt.

 • droidos

  @epl: az origos riporter minden tiszteletem mellett a kamera másik oldalára való. Először az hittem ez egy ilyen vicc videó, valami fordított nap vagy ilyesmi.

  @Ze: nem a telefonért áll sorba, hanem azért, hogy úttörőnek érezhesse magát. A technológiai ipar marketingje már régóta ismeri ezt a szegmenst és épít is rájuk. Ők hajlandók sorban állni, erőn felül áldozni és kihelyezett hadseregként iszonyatos “veddmegteis” hadjáratot folytatni. Az átlag ember, a technológia követő sosem fogja őket megérteni.

  Egykor (15-20 éve) én is ilyen pioneer típus voltam, mást ne mondjak, 1994. március 31-én sorba álltam a Petőfi Sándor utcában a Westelnél, hogy elsők között vehessem meg 157e Ft-ért a Motorola 7200-est.

  Nem tagadom meg a múltam, de mára tisztában vagyok vele, hogy semmi értelme nem volt.

 • Xero

  Miskolcon az enyém lett az első darab. A kutya sem volt ott én is nyitásra mentem pont. Már az összes készleten lévő darab le volt foglalva előre (én foglaltam elsőnek még hétfőn). Jövő hétre vettek már fel rendeléseket. 🙂

 • Seth

  Undorítótan árad egyes emberkéből itt az irigység. Szánalmas. Tipikus magyar felfogás. Zavar, hogy neked nem csak akkor, ha nem most is sz*rabb ? Hát tegyél érte, hogy más legyen, és ne mást kritizálj. Nem a gyereknek és a szüleinek kell a tapsot adni, ha nem nektek akik “elvileg” felnőtt emberek vagytok. Sz*rt sem értek és ilyen felfogás és irigység mellet nem is fogtok soha. Van még hova felnőni, vagy már azzal is elkéstettek? 🙂

 • epl

  @droidos:
  bár az eddigi hozzászólásaiddal teljesen egyetértettem, az origós riporter tekintetében nem. Ezzel az analógiával ma pl. Tóth Vera kizárólag a rádióban énekelhetne. (már ha jól értem, és a srác súlyával/kinézetével van a probléma.)
  Megjegyzem, ezzel az erővel jelenleg az indexnek se nagyon van kamera előtt vállalható arca, és mégis…

  Motorola 7200+sor: az egy picit más sor volt… azok az első mobiltelefonok voltak, gondolom nem “13 és fél” éves gyerekek álltak sorba, hanem akiknek például a munkájához volt szükséges. Ha picit továbbgondoljuk, a kisfiú sem magáért az iPhone-ért állt sorban, hanem hogy pl. másnap a suliban bebizonyíthassa, hogy letett valamit az asztalra, ő VALAKI – a maga egyszerű módján.

  Ők (iphone-osok) egyébként igazából a sorbanállásért, az élményért állnak sorban és nem egy 1.1-es frissített telefonért.

 • Kivette észre hogy mától kapható az apple tv a magyar stroreban is?! :))))

 • George

  Emberek hagyjuk már ezt! De tényleg! 😀
  Engem sokkal jobban érdekel pl, hogy ki van a ‘cukiság’ képen?! 😉

 • Peti77

  Seth:

  Itt nem irigységről van szó. Nyilván nem vagy még 18, ugyanis ha elmúltál volna, talán lenne érettségid, amiben követelmény, az ÉRTŐ OLVASÁS.

 • pista

  mennyi galaxy ?????

 • pista

  mármint mennyibe adod?

 • Zoley

  én is sorban álltam: bementem KÖKI-s Tpontba, elsőként érkeztem, és haza is vittem a fehér szifont. bár mondták, hogy csak pár darabot kaptak…

 • Zoley

  mármint úgy értem: 9re, nyitásra és sor sem volt 🙂

 • version fan

  bazmeg mi ez az erkölcsi fertő itt???!!!!!
  balfaszok !!! mit savazzátok a kiscsávót meg a többit? IRIGY GECIK !!!

 • Sziavagyok

  Vissza olvasva a kommenteket… WTF-nek van igaza.

 • Iajos

  tudok írni?

 • Wilzor

  WTF,droidosnak van igaza, elég szomrú ami bizonyos körökben folyik itt, nyilván nem egyedi eset ez sem ( istyleos garázsvásáron 14 évesek(többen) fejenként 1 imac-kel és 1 mbp-val jöttek ki). A cégek szempontjábol nagyon jo csoport mert nem érik fel azt hogy mennyire nehéz mondjuk azt a pénzt munkával megkeresni és így jóval könnyebben költenek, húzzák le a felelőtlen és következetlen szülőt. Ez nem irígység, én nem vagyok irígy. Ez a társadalom szempontjából nagyon negatív. Olyan réteg van kialakulóban Mo-n is mint a rohamosan fejlődő Távol-Keleten ahol a (új)gazdag szülők gyermekei csak a pénzt költik és nem akarnak a munkával vagy valamiféle termelő tevékenységgel foglalkozni…

 • Iajos

  tudok. eddig nem tudtam, azt írta rosszul adtam meg a napot…

  Szóval, a videó elején ha a szimpatikus fiatalember azt mondja, hogy szar a galaxy s2, akkor az úgy is van! Neki elhiszem!
  Nem értem, miért nem lehet kibírni még egy napig az iphone 4-gyel, hogy ne kelljen a sorban órákat várni…

 • Wilzor

  lajos: szerintem a sorbanállás egy esemény, nem arról van szó hogy az ember nem bír ki még egy napot a legujabb szifon nélkül, hanem élmény, felhajtás, meg eleve jó része lenni valaminek, részt venni valamiben( ezt a pszichológia is ismeri). Nyilván a telefon is közrejátszik a sorbanállásban, ott vagy az első~3-400 ember között akik hivatalos forrásból kapják kézhez a piac legjobb mobilkommunikációs eszközét… stbstb

 • GeneticHUN

  Peti77 írta:
  2011. October 28., @ 11:26 am
  A tegnapi nap tanulsága a videók és képek alapján:
  Vissza kéne állítani a sorkatonaságot…

  jaaaj Szívemből szóltál barátom!! :)))

 • Andras

  @Peti77
  Sorkatonasag! igy van! 🙂

 • oribali

  Ezt a gyereket valahonnan ismerem……. O.o

 • Iajos

  wilzor:
  értem, de szerintem ez közösségi élménynek kicsit fura. nem arra gondolok, hogy a sziget fesztivál, egy szülinapi party vagy egy buszozós sítábor számít csak annak.

 • droid hater

  Joey: Egy ilyen droidtól mit vártál?Akkora a zöld köd az agyába, hogy azt szavakkal nem lehet jellemezni.1 x elpicsázza valamelyik vérfan, akinek nem tetszik, hogy ott szórakozik vele, azt utána már nem lesz ekkora pofája!:D

 • WTF

  Peti77: részletesebben írtad, de pontosan erre gondoltam, én is ezt látom. Örülök azért pár kommentnek itt, hogy nem csak én látom így.

  Fekete-fehérben gondolkodóknak: nem mondta senki, hogy ne legyen semmilyen telefonja. Legyen neki vmi, ami tetszik neki, amivel tud sms-ezni, meg telefonálni, meg esetleg elmegy rajta az engribördz. És ha órán elő merné venni, azonnal elkoboznám. Csak nem kell hogy a csúcstelefont megkapja. Mondjuk 1-1 ilyen mindig van.

 • Slacii

  Egyet értek a felháborodott emberekkel.
  A terhes anyukát fejbe kellene lőni, amiért nem a kommentelők szájaíze szerint viselkedik, hanem azt teszi ami neki jó.
  A dagadt kissrácot is meg kellene ütni pàrszor, amiért itt áll sorban, éjszaka egy kibaszott telefonèrt, ès örül neki, nem pedig az okosabb haverjaival iszik, és drogozik valami klubban.
  Ès igen. Èn sem vennèk a gyereknek jó (legújjabb) telefont. Szokja meg a règi használt elavult cuccokat. Ha felnő se vágyjon a legjobbra. Tudja hol a helye a világban. Kellenek a tóparton pihengető 10 sört elfogyasztó emberek mindig. Kellenek hatodik vonalbeli emberek közmunkára. Megszokja hogy neki a szar is jó. Otthon is ezt látta.

  Itt a sok okos ember közt van valakinek gyereke?
  Vagy látott már olyat? Közelről?

 • Seth

  Peti77 : Fátter, ne magadból induljál ki jó? 🙂 Irigységet lehet magyarázni, érvelni mellette…de az attól még az marad.

 • leányzót kérném elvitelre

 • BKnight

  csak nehogy vmi internetes mém legyen a srácból 😀

 • zetheant

  ki az a szép lány nem lehet megtrudni valahogyan??:D