iPhone 11 Pro – Őszinte vélemény

A hivatalos megjelenés előtt tesztelhettem a legújabb, legpróbb iPhone-t. Vajon megér az új kamerarendszer egy raklap pénzt?

Idén volt az első Apple keynote, amit nem néztem meg. Mondjuk nem is baj, ismerősök mondták, hogy nem ez volt a legjobb. Csak ránéztem a képekre, meg a speckókra. A dizájn nem sokkolt, hiszen május óta tudtuk, hogy ilyen lesz, köszönhetően Benjamin Geskinnek, viszont az új kamera láttán felkaptam a fejem. Videót nem is szándékoztam mára csinálni, de amikor rám írt TG az iSTYLE-ból, hogy ha csinálok videót, akkor még a bemutató előtt tesztelhetem, azonnal elcsábultam és minden mást félreraktam. Azért az iPhone az mégiscsak fontos kütyü. Szóval íme az új iPhone 11 Pók. Pro.

Ha venni szeretnétek, vagy kipróbálni, akkor irány az iSTYLE.

Ezek a videók, a Patreon támogatóim nélkül nem jöhetnének létre:

Kapu.hu, Tiszta energiák, SmartnapelemRackhost.hu, Gabler hűtőkamrák, Tesla Universal, Használt elektromos autók, Holló Gábor, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Ambrus Dani, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, NEXTFOTO Studió, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Láda-Hartyányi András, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Bak László, Franko Viktor, TöltőPont.eu, Nagy Roland, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth AndrásStreamTrek, Kolbert István, Hadi László, Vitatom.hu, Bencze István, Kele Máté, Kósa János, Veres Lajos, Kanczler Csaba, SomazedMarkert László,  Polonkai Norbert, Misota Richárd, Péter Tamás, Hafra Dániel, Ady Krisztián, Springer Botond mesterfodrász, Szirbik Albert, dr. Koscsó Krisztián, Fehérvári Attila, Sándor Bence, Kránitz Lajos András, Dobi Csaba, István Fidric, Hájas Tamás, Légrádi Zoltán, Orosz Bálint, Csík Nándor, Balázs Géza, Zsolt Kocsmarszky, Péter Örkényi, Attila Mészáros, Kiss Tibor, webeditor.huKreatura Média, Kövér István, Szakonyi Gábor, Tóth Gergő, Gergő Imreh Baksai, Tőzsér Martin, Kőhalmi Péter, Bencze István, Kövér István, Makó Krisztián, Kenesei Tamás, Glacz Bernát, Csobádi Béla, Pergel Dániel, Valuch Máté, Horváth Géza, Németh Roland, Robotka Attila, BurzaChrissHun, Kancsal Tamás, Nagy Norbert, Peter Botyanszki, Zoltán Vörös, Tamás Miklós, Vajda Márk, Miszlik Ádám, Vágujhelyi Gergely, Hangszerdiszkont.hu, Faluvégi Balázs Péter, Fehér Péter, Rapcsok Patrik, Csaba Sándor, Urbán Viktor, Kovács István, Dávid Lencsés-Tóth, Tamás Borsos, Otto Olah, Bunyevácz Árpád Márk, Környezetbarát weboldal készítés, CoderWeb

14 hozzászólás

Gyócsi Tamás

Mondtad nem érne meg az IOS 13-ról a külön videó. Nem tudod a Find My iPhone-ról amit említettek újdonságokat (Offline is látszik stb.) belekerült a végleges szoftverbe vagy modell függő is?

Gyócsi Tamás

Belekerült, megtaláltam:) külön engedi az iCloudon belül beállítani.

Mucsi Sándor

Az a dynamic Apple logo csak az új telefonon van ?

György Durucz

Szia!

Kértél több feliratkozást! Ennyi a piacod. Szélesíts bázist! Keress társakat akiktől lopni lehet nézőt! Na de nem a Pistáék….. Buta ötlet.. Dancsó elektromos robogóval Viviennél váltja Fecsót… Gyözike verés telefonnal….. De az a lényeg,mások, más közönség…. Fiatalok, ha benő a fejük lágya akkor talán H.András…. Hogy miért nincs csomagtartója elől a elektromos mercinek az csak engem érdekel, de a fiamat nem…. Miért nem használják a lendkereket, pedig az F1 ben is működött, az meg lehet márcsk engem érdekel, de már téged sem. Na de melyik a keményebb, az iphon vagy gyözike feje, na az sok embert, annak a 10% elektromos autót venne,1% megnézi a tiedet…… Ezt te jobban tudod nálam, csak ötletet sugalltam….

Köles Ákos

Üdv!

Az APPLE-nek, úgy kellett hozzá nyúlnia a formához, mint a népmesében. Hozzá is nyúl meg nem is.
Így született ez a telefon. Maradt a forma ugyan olyan, mint az X, de mégis kicsit más a kamera “sziget” miatt. Én már nem is telefonnak venném, hanem kamerának… 🙂 Főleg, ha kijön rá az a szoftver, amivel szuperképet tud csinálni úgy, hogy lő 20 fotót és villámgyorsan összerak azokból egy képet, úgy hogy mindegyik képről kiveszi a legjobb részeket.

Valentin

Köszi a véleményedet Handrás!
– Az Xs/Xs MAX eddig is tudott 4K 60 fps-t.
– Viszont ami nagyon bosszantó, hogy az Apple nem tette elérhetővé ezeknél a telóknál a fotózás képarány megváltoztatását az iOS 13-mal, ami szó szerint bicskanyitogató. Senkit nem zavart volna, ha a végeredmény nem 12, csak mondjuk 8 vagy 10 Mpixel, ha a képarány a cél, de így nagyon úgy fest a kép, ahogy az Apple ezt tenni szokta, hogy szaros és tudatosan tett feature hiányokkal is sarkall abba az irányba, hogy megvedd a legújabb telefont!
Ezt hívják környezetvédelemnek ugye Apple?
– A negyedik, 78mm-es lencse (az igazi tele, mert ugye az 52 gyakorlatilag szinte egy az egybe mutatja a távolságokat a szemedhez képest, vagyis azt nem nevezném telének) meg majd jövőre, hogy akkor is megvedd a legújabbat, nem számít, hogy a többi nagy márka zászlóshajójában már 1 éve bent van.

A Mate 30 Pro fényképei fogják leszakítani a plafont szerintem, de a tel. küllemével már meg is tette (az iPhone is, csak az fordítva, az ocsmányságától szakadt le a plafon).

Lacquo

Olyan jó lenne visszatérnének már a fém hátlaphoz. Az nem törik. Kíváncsi vagyok, hogy az iStyle ad-e biztosítást a hátsó üveglap törésére. iPad Pro-design kellene már, nem a lekerekített iPad mini-féle.