Így készült az I-PACE videóm Portugáliában

Pár napja a Jaguar I-PACE elektromos SUV-t teszteltem és készítettem róla videót, gondoltam csinálok magáról az útról is egy anyagot, biztosan sokak számára érdekes lesz, hogyan működnek az újságíróknak szervezett autóbemutatók.

Amikor már harmadszorra indulsz ki a reptérre és egyébként is rengeteg anyagot kell felvenni, akkor még kitalálod, hogy kéne csinálni egy második videót is magáról a forgatásról. Végül is jó ötletnek tűnt, csak abba nem gondoltam bele, hogy mennyi meló lesz megvágni a fő videó mellé. Én hülye kirakhattam volna egy teljes kört mondjuk a versenypályáról például, amit egy óra alatt készre vágtam volna, de nem. Mindenesetre elkészültem vele tegnap, amolyan Vlog stílusban felvettem a Portugál I-Pace útat. Ma reggel óta már vágom az I-PACE videót is, vasárnap nézhetitek majd. Remélem. Addig is az így készült B-Roll:

Charlie, akit említettem a videóban és volt olyan kedves adott kölcsön mikrofont, meg tapadókorongos Manfrotto cuccot, nagyon jó elektromos cigis videókat csinál, ha ilyen téma érdekel, akkor klikk ide. PS: Nem ennek a videónak a hangját vettem a mikivel, szar is lett sajnos sok helyen. Lightning Shure MV88 mikrofont pedig ne vegyetek, mert mint halljátok van baja bőven.

Ők, és még sokan mások támogatták ezt a videót is Patreonon keresztül:

Hírkereső.huBarna Ervin, PT, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Ambrus, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, Kis Zoltán, Burza Miklós és Burza Krisztián, NEXTFOTO Studió, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Tőzsér Martin, Láda-Hartyányi András, Szilágyi Péter, Bakonyi Gábor Soma, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Bak László, Franko Viktor, Bihacsy Bence, Mátó Attila, TöltőPont.eu, Farkas Ákos, Nagy Roland, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth András, Jojart Ernő, Mester Gábor, StreamTrek, Kolbert István, Hadi László, Falu György, Vitatom.hu, Bencze István, Kele Máté, Kósa János, Veres Lajos, Dévényi Gábor, Kanczler Csaba, Mezriczki Ferenc Bálint, Molnár Tamás, Beko László, Markert László, Lagolit

5 hozzászólás

Rorschach

Orulok ennek a videonak,az amerikai utrol is szivesen fogadtam volna hasonlokat.

ROZSE

Augusztusban én is megyek Lisszabonba, akkor ezt a sütit megkóstolom 🙂
Ha már elektromos, kár, hogy a régi 28as villamost nem volt alkalmatok kipróbálni 🙁

Secret Santa

A zoom IQ mikrofonok sokkal jobbak, tudom ajánlani (és olcsóbbak is)

Valentin

Ez a videó még érdekesebb is volt, mint maga a ‘Vezettem az I-Pace-t’! Gratula András!