Hihetetlen Forma 1 élmény VIP meghívóval

Álmodoztál a TV előtt arról, hogy milyen lehet a Paddock Clubból a hírességek mellől Forma 1-et nézni? Vagy mondjuk a Mercedes Motorhome-ból? Vagy közvetlen a garázsban a szerelők mögül? Ilyen!

Ilyen az amikor egy gyerekkori álom válik valóra. A Heineken kérdezte van-e kedvem kimenni velük szombaton. Nem kértek semmit, csak pár instaposztot. Oké. Aztán a Mercedes is meghívott vasárnapra amit nyilván nem utasíthattam vissza, ők még instaposztot se kértek. Videóról szó sem volt. Szóval minden adott volt, hogy luxuskörülmények közt élvezzem a két napot a Forma 1-en.
De mit csináltam? Természetesen ahol csak lehetett videóztam (leginkább sehol nem lehet), ami elég stresszessé tette a két napot, de úgy gondoltam muszáj valahogy megörökítenem a Forma 1-et belülről, magamnak is, meg persze nektek is kedves nézőim. Meg hát mégiscsak 1000 lóerős plugin hibridekről van szó. 🙂

Bár nem sokan látszanak a videómban, egy csomó jelenlegi versenyzővel és volt versenyzővel találkoztunk a két nap alatt, Rowan Atkinson pl mellőlem nézte a versenyt, vagy Toto Wolf tőlünk két méterre tárgyalt épp valakivel, szóval rendesen kapkodtam a fejem. De megmondom őszintén engem nem nagyon visz rá a lélek, hogy szelfizzek meg cseszegessem a híres embereket, egyszerűen azért, mert elég jól tudom, hogy napi 10 rajongó is elég kimerítő, el tudom képzelni milyen lehet ha 10 méterenként megállítják az embert. Hamiltonnal azért kezet fogtam, és bár kedves volt, meg mindenkivel dumált, azért látszott rajta, hogy fejben teljesen máshol jár. A Mercedes motorhome-ban hihetetlen sztorikat hallottam, de megígértem, hogy nem mondom el. Ami a motorhome-ban történik az ott is marad. 🙂 A többit meg videóra vettem. Íme:

Ezek a videók, a Patreon támogatóim nélkül nem jöhetnének létre:

Kapu.hu, Tiszta energiák, SmartnapelemRackhost.hu, Gabler hűtőkamrák, Tesla Universal, Használt elektromos autók, Holló Gábor, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Ambrus Dani, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, NEXTFOTO Studió, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Láda-Hartyányi András, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Bak László, Franko Viktor, TöltőPont.eu, Nagy Roland, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth AndrásStreamTrek, Kolbert István, Hadi László, Vitatom.hu, Bencze István, Kele Máté, Kósa János, Veres Lajos, Kanczler Csaba, SomazedMarkert László,  Polonkai Norbert, Misota Richárd, Péter Tamás, Hafra Dániel, Ady Krisztián, Springer Botond mesterfodrász, Szirbik Albert, dr. Koscsó Krisztián, Fehérvári Attila, Sándor Bence, Kránitz Lajos András, Dobi Csaba, István Fidric, Hájas Tamás, Légrádi Zoltán, Orosz Bálint, Csík Nándor, Balázs Géza, Zsolt Kocsmarszky, Péter Örkényi, Attila Mészáros, Kiss Tibor, webeditor.huKreatura Média, Kövér István, Szakonyi Gábor, Tóth Gergő, Gergő Imreh Baksai, Tőzsér Martin, Kőhalmi Péter, Bencze István, Kövér István, Makó Krisztián, Kenesei Tamás, Glacz Bernát, Csobádi Béla, Pergel Dániel, Valuch Máté, Horváth Géza, Németh Roland, Robotka Attila, BurzaChrissHun, Kancsal Tamás, Nagy Norbert, Peter Botyanszki, Zoltán Vörös, Tamás Miklós, Vajda Márk, Miszlik Ádám, Vágujhelyi Gergely, Hangszerdiszkont.hu, Faluvégi Balázs Péter, Mikola Krisztian, Fehér Péter, Rapcsok Patrik, Csaba Sándor, Urbán Viktor, Kovács István, Dávid Lencsés-Tóth, Tamás Borsos, Otto Olah, Bunyevácz Árpád Márk, Weboldal készítés

6 hozzászólás

Lacquo

Állítólag a szombati napon nyugisabb mindenki a paddockban, mert nincs még verseny. Igaz ez így közelről?
Lett volna most lehetőségem kimenni a paddockba, meghívtak, de egyrészt nem volt jó az időpont, másrészt annyira nem érdekel már a F1, hogy teljesen érdektelen. Bezzeg régen a reggel 6 órás futamra is felkeltem, meg akkor nem mentem sehova. Szomorú, hogy ennyire elrontották a V6-tal, meg ugye a Mercedes-éra nagyon odavágott a sportnak és az egyre több hülye szabály.
Amúgy vicces, hogy ponyva alatt van a VIP, nagyon illene már egy normális épület oda, normális lelátókkal. Műanyag, ócska székek, beázó Super Gold csupán 500€-ért. :/

Valentin

Ez a paddock pedo klubbnak hangzott.
Gondoltam, miért is jó egy ilyen klubban részt venni??? 😉

Valentin

Nem értek a F1-hez, de azt mondtad András, hogy plugin hibridek ezek a közel 1000 LE-s autók.
Nem inkább sima hibridek?
Mert szerintem azok, persze lehet, hogy tévedek, mert hogy nem követem az F1-et.

Valentin

Bár nyilván a verseny előtt maximális töltöttséggel akarnak indulni, s nem logikus, hogy motorjáratással töltik fel, vagyis visszavonom, amit írtam.
Annyi igaz abban, amit mondtam, hogy igen tölthető, mert a futam előtt valószínűleg teljesen feltöltik, viszont a teljes futam alatt lényegében sima hibridként funkcionálnak az autók.

Luckyland

Te mar ott tartasz hogy magadnak valaszolgatsz? Nem gond csak kerdezem.

Valentin

Nem válaszolgatok, csak kiegészítettem/folytattam a gondolataimat.
Hidd el, nem tartana itt a világ, ha az emberek gondolkodnának!