• Márton Szigeti

  Egyáltalán nem értek az üzletvezetéshez, de ezek a számok normálisak, hogy 100 millióval tartozol, meg még azon is gondolkodtál, hogy erre további 250 millát vegyél fel? Mi van, ha nincs az iStyle-os ajánlat? Ha felveszed, akkor “megmented a céget”, de miből fizetted volna vissza? Számomra ez brutális, hogy valaki ennyi hitelt görget maga előtt csak úgy lazán.

  • Mint látod nem vettem fel. 🙂 100 millió forint pedig nem sok pénz 1,5 milliárdos forgalom mellett. Volt olyan fekete péntek, amikor 70-80 millió forint bevételünk volt 2 nap alatt.

   • Charles Borroneo

    Ami elmondásod szerint az alacsony árrés miatt alig 5-8 millió bruttó haszon. Az éves 1,5 milliárdos forgalom mellett a 250 millió majd 2 evnyi bruttó haszon, akár 5-8 évnyi nettó haszon. Szóval nagyon sok pénz.

    • Amig ott van atukeszletben, addg nem sok penz. Ha feleli a ceg es se aru se penz, akkor nagyon sok. 🙂

 • Luckyland

  Nagyon durva ahogy leirod hogy mentek a ceges dolgok, pontosan ahogy nekem is 8 evig. Gorgetni a tartozasokat, de kozben kivulrol milliomosnak nezel ki, az eleted meg egy rom az allando ideg miatt. En is pontosan ugyanugy felvasaroltattam magam egy olyan ceggel akinek tobb esze volt a penzugyekhez. Gyanitom nagyon sok ceg jar/jart hasonlo cipoben.