Első autó, álomautó? Kérdezz – Felelek

Ideje volt már egy kérdezz-felelek videónak, de arra mondjuk nem számítottam, hogy érkezik vagy 200 kérdés… Mindenesetre nekiestem és megpróbáltam megválaszolni a lehető legtöbbet.

Még hétfőn raktam ki egy Instagram sztoriban, hogy lehet kérdezni tőlem bármit, én pedig majd szerdán válaszolok. Rengeteg kérdés érkezett, kb mindenről. Mindenről is. Voltak vicces kérdések, például, hogy mit dolgozom, mi a barátnőm neve, de alapvetően leginkább autókkal kapcsolatos kérdések érkeztek meg pár személyes jellegű. Fluxuskondenzátor építéséről pl senki nem kérdezett. Tegnap aztán fel is vettem a válaszokat. Gondoltam 15 perc alatt felveszem a válaszokat, bedobom Final Cutba, export, aztán meg is vagyok. Végül 7 órámba került ez a videó… 😀 A lenti videó már egy második felvétel. Az elsőnél a kérdéseket is beolvastam, aztán azt vettem észre, hogy a kamera már rég megállt a 30 perces limitnél, én meg csak beszélek magamnak, mint a hülye. Aztán kiderült, hogy az iPad 40 fps-ben vesz fel, és amikor rádobtam az idővonalra a képernyőfelvételt, az vagy az elején vagy a végén csúszott el. Ezzel elvoltam órákig, mire nagyjából belőttem. Tanulság: állíts be egy időzítőt, amit tuti észreveszel, és inkább 5 perces darabokban vedd fel. Második nekifutásra már sokkal pörgősebben ment, az ember holtig tanul. Most egy darabig tuti nem lesz ilyen az biztos. Na jöjjenek a válaszok, Íme:

Ezek a videók, a Patreon támogatóim nélkül nem jöhetnének létre:

Hírkereső.hu, Tiszta energiák, SmartnapelemEbikeshop.huRackhost.hu, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Ambrus Dani, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, Kis Zoltán, NEXTFOTO Studió, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Láda-Hartyányi András, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Bak László, Franko Viktor, TöltőPont.eu, Nagy Roland, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth AndrásStreamTrek, Kolbert István, Hadi László, Vitatom.hu, Bencze István, Kele Máté, Kósa János, Veres Lajos, Kanczler Csaba, SomazedMarkert László,  Polonkai Norbert, Misota Richárd, Péter Tamás, Hafra Dániel, Lagolit, Ady Krisztián, Springer Botond mesterfodrász, Szirbik Albert, dr. Koscsó Krisztián, Fehérvári Attila, Sándor Bence, Kránitz Lajos András, Andras Keresztes, Dobi Csaba, István Fidric, Hájas Tamás, Légrádi Zoltán, Orosz Bálint, Csík Nándor, Balázs Géza, Zsolt Kocsmarszky, Péter Örkényi, Attila Mészáros, Kiss Tibor, webeditor.huKreatura Média, Kövér István, Szakonyi Gábor, Tóth Gergő, Gergő Imreh Baksai, Tőzsér Martin

  • Márton Szigeti

    Szeretem a videóidat, de ez borszasztó lett. A Q&A videóknak pont az a lényege, hogy előre kiválogatod a kérdéseket, mert csak így lehet elérni, hogy érdekes kérdésekre válaszolj és hogy ne kelljen elmondani mindent 10X. Így most a fél órás videóból annyi jött át, hogy a mennyiség volt a lényeg, végighadartad a válaszokat, de semmi új nem jött át rólad és 10X elmondtad ugyanazt.