Előfizetéssel is drágább az IONITY, mint a Supercharger

Vége az olcsó töltéseknek az autópályák mentén, az IONITY úgy döntött árat emel ráadásul előfizetés nélkül borzasztó drága lesz tölteni. De mennyi az annyi?

Decemberben még annak örültem, hogy milyen szépen települnek a töltők, most azon lehet sírni, hogy az IONITY árat emelt. Persze a legtöbb híroldal és videó csak az egyik felét hozta le a sztorinak.

500 százalékos áremelés az IONITY-nél

Drágább lett az elektromos autóval autózás, mint dízellel

Elképesztően megdrágul a villanyautózás

Ilyen és ehhez hasonló címekkel szaladt körbe a neten az IONITY új árazása, szokásos clickbait mindenhol. Mindent a kattintásokért, az meg kit érdekel, hogy mennyi a cikk valóságtartalma. Írjuk meg nagyjából, az emberek úgysem olvasnak hosszú cikkeket. Mérhetetlenül felidegesít ez a fajta újságírás, de hát nincs mit tenni, amíg az emberek a szar clickbait címekre hajlandóak csak kattintani, addig ez lesz. Lehet én vagyok a hülye és az alábbi videónak nekem is valami hasonló címet kellett volna adni. Például: A gazdagok járnak jól az IONITY-nél. Az IONITY szívatja a Teslásokat. Az olajlobbi drágítja a töltést? A németek gátolják az elektromos autózást? Rengeteg ilyen clickbait szarságot lehetne kitalálni, de minek? Van egy csomó ember, akik csak címekből tájékozódnak, így kétszeresen is nagyobb az újságírók felelőssége a címadásnál. Utóbbi időben nagyot ment a “Tisztítja a dízel a városok levegőjét”. Ugyebár ez nyilvánvalóan nem igaz, vagyis csak egy kis részigazságot tartalmaz, de vagy 50-en kommentelték be a videóm alá az elmúlt kt hónapban. Köszönjük clickbait szar oldalak… Na most, hogy kidühöngtem magam, jöjjön inkább a videó Attilával az új IONITY árakról. Íme:

Ezek a videók, a Patreon támogatóim nélkül nem jöhetnének létre:

Kapu.hu, Tiszta energiák, SmartnapelemRackhost.hu, Gabler hűtőkamrák, Holló Gábor, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Ambrus Dani, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, NEXTFOTO Studió, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Láda-Hartyányi András, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Bak László, Franko Viktor, TöltőPont.eu, Nagy Roland, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth AndrásStreamTrek, Kolbert István, Hadi László, Vitatom.hu, Bencze István, Kele Máté, Kósa János, Veres Lajos, Kanczler Csaba, SomazedMarkert László,  Polonkai Norbert, Misota Richárd, Péter Tamás, Hafra Dániel, Ady Krisztián, Springer Botond mesterfodrász, Szirbik Albert, dr. Koscsó Krisztián, Fehérvári Attila, Sándor Bence, Kránitz Lajos András, Dobi Csaba, István Fidric, Hájas Tamás, Légrádi Zoltán, Orosz Bálint, Csík Nándor, Balázs Géza, Péter Örkényi, Attila Mészáros, Kiss Tibor, webeditor.huKreatura Média, Kövér István, Szakonyi Gábor, Tóth Gergő, Gergő Imreh Baksai, Tőzsér Martin, Kőhalmi Péter, Bencze István, Kövér István, Makó Krisztián, Kenesei Tamás, Glacz Bernát, Csobádi Béla, Pergel Dániel, Valuch Máté, Horváth Géza, Németh Roland, Robotka Attila, BurzaChrissHun, Kancsal Tamás, Nagy Norbert, Peter Botyanszki, Zoltán Vörös, Tamás Miklós, Vajda Márk, Miszlik Ádám, Vágujhelyi Gergely, Hangszerdiszkont.hu, Faluvégi Balázs Péter, Fehér Péter, Rapcsok Patrik, Csaba Sándor, Urbán Viktor, Kovács István, Dávid Lencsés-Tóth, Tamás Borsos, Otto Olah, Bunyevácz Árpád Márk, Környezetbarát weboldal készítés, CoderWeb, Péter, Patonai Szabolcs, Széles Csongor, Roland Csuk, Csikós Botond, Juhász Gábor, David Szalay, TeslaBolt.hu, Koór Béla, Kuszák Gábor, Drónfelvétel Készítés, Super Soco, Doboszai András, KittoMedia BackgroundMusicService

Nincs komment