Elektromos autóval versenypályán? NANÁ!

Nyilván semmi értelme versenypályán köridőket menni egy kis városi elektromos autóval, de nem bírtam ki, hogy ne tegyem próbára az i3S-t a Kakucsringen.

Tavaly nyáron, amikor az i3 vásárlását tervezgettem, rengeteg videót megnéztem az autóról. Mindenre kíváncsi voltam, hiszen nyilván én is kicsit paráztam az elektromos autóra váltástól. Így jutottam el a Speedzone.hu Youtube csatornájára is, ahol találtam egy Kakucsringes i3-as tesztet a Laptiming műsoruk keretében. 52 feles időt ment az i3, kb annyit, mint egy 320D BMW. Amikor meglett az i3S, arra gondoltam kiviszem a Kakucsringre és odaadom a srácoknak, hogy legyen egy i3S köridő is, kíváncsi voltam, hogy mennyivel tud többet a szélesebb gumikkal, meg a sportosabb kiszélesített ültetett futóművel. Vida János és Walter Csaba mentek is egy-egy mért kört Vörös Vezérrel, beszélgettünk is a kamerák előtt, aztán én is kipróbáltam az i3S-t a pályán. A Speedzone adása majd valamikor pár hónap múlva lesz kész – iratkozzatok fel rájuk –, addig is megnézhetitek az én videómat. Íme:

PS: annyit elárulok, hogy 0:52-es időt tudtam menni Csabi segítségével. Annyi a szépséghiba, hogy én nem állórajtból értem el ezt az időt, és Jani és Csabi is jobbat ment ennél az 52-nél. Hiába, ennyit számít a pálya ismerete. 🙂

Ezek a videók, a Patreon támógatóim nélkül nem jöhetnének létre:

Hírkereső.hu, Ebikeshop.huRackhost.hu Barna Ervin, PT, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Ambrus, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, Kis Zoltán, Burza Miklós és Burza Krisztián, NEXTFOTO Studió, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Tőzsér Martin, Láda-Hartyányi András, Szilágyi Péter, Bakonyi Gábor Soma, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Bak László, Franko Viktor, Bihacsy Bence, Mátó Attila, TöltőPont.eu, Farkas Ákos, Nagy Roland, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth András, Jojart Ernő, Mester Gábor, StreamTrek, Kolbert István, Hadi László, Falu György, Vitatom.hu, Bencze István, Kele Máté, Kósa János, Veres Lajos, Dévényi Gábor, Kanczler Csaba, SomazedMarkert László, Bogdán Gergő, Polonkai Norbert, Kőhalmi Péter, Misota Richárd, Péter Tamás, Hafra Dániel, Mezriczki Ferenc Bálint, Lagolit, Károly Izsák, Ady Krisztián, Springer Botond mesterfodrász, Szirbik Albert, dr. Koscsó Krisztián, Fehérvári Attila, Sándor Bence, Kránitz Lajos András, Andras Keresztes, Dobi Csaba, Fenyősy György, István Fidric, Hájas Tamás, Légrádi Zoltán, Orosz Bálint, Csík Nándor, Balázs Géza, Zsolt Kocsmarszky, Péter Örkényi, Attila Mészáros, Kiss Tibor, webeditor.hu

7 hozzászólás

Bence

Off:
iOS-en ha kedvencekhez adom a handras.hu-t hogyhogy nincs favicon?

W

Andras annak mi ertelme, hogy most nem irod be a koridot meg a normal i3 idejet? Nem is ertem… egy honap mulva mar el is felejtettem mi volt itt.

qubit

Az egy másik műsor és gondolom tiszteletben tartja a kérésüket. Egyébként meg ha akarod, majd írok erre a kommentre amikor kikerül a youtubra az az epizód.