Elektromos autó vásárlása? Ezeket gondold át!

Ahogyan azt már megszokhattátok, kiment a szokásos vasárnapi elektromos autós videóm, csak ide nem került ki poszt. Mondom is, hogy miért.

Szóval az történt, hogy a videót szombaton vettem fel, töltöttem fel Youtube-ra. Vasárnap két Teslát mentünk meggyilkolni és az volt a terv, hogy ha ezzel végeztünk, majd megírom ide a posztot és kiteszem a videót. Viszont a Teslák csak nem akartak meghalni, ezért forgatás közben telefonról raktam élesbe a videót, aztán amikor hazaértem már olyan hulla voltam, hogy áttoltam hétfőre ennek a posztnak a megírását. Viszont a Teslás videó szerintem rohadt jó lesz, iratkozzatok fel a csatimra, hogy tuti ne maradjatok le róla.

Visszatérve a mostani videóra. Az eddigi videókban volt már szó ezekről, de gondoltam összeszedem egy videóba, hogy mire érdemes odafigyelni, vagy mit érdemes megfontolni, ha valaki elektromos autó vásárláson töri a fejét. Nyilván mindegyik pontról lehetne órákat is beszélni, de hát ki nézné azt végig.

Ha még nem tetted meg, és érdekelnek az iPhone-ok, Apple gépek, elektromos autók illetve az egyéb kütyük, akkor iratkozz fel a Youtube csatornámra, illetve az Instagram és Facebook oldalamra, ez utóbbit egyébként nemrég csináltam, de már ott is vagyunk jópáran. Jövő héten jön a Teslás videó. Sőt, ha minden igaz, az azt követő héten is Teslák lesznek a főszereplők.

3 hozzászólás

BMWfan

Honnan van a pulóvered?:D Téli nyári gumik itt mennyibe mennek?:)