Biztos az iTunes Store itthon!

Mai füles (igencsak megbízható forrásból): A Hungaroton nagyüzemileg digitalizálja a zenéket az Apple részére, ez egy valamit jelenthet, hogy hamarosan érkezik az iTunes Store Magyarországra! Esetleg már most január végén megjelenhet a piros-fehér-zöld zászlócska a store-ban, de szerintem inkább tavasz környéke az esélyes.

Ennyit sikerült megtudnom, remélem 100 százalékos az infóm, és végre nem kell majd trükköznöm a zenevásárlással gift cardokkal meg USA címekkel.

48 hozzászólás

Infy

Fantasztikus lenne ha ez valóra válna.
Lehet így meg is vennék pár albumot amik megérdemlik azt és nem aranyáron vannak.

Norbi

megnéznén Steve Jobsot, ahogy január 27-én aszondja, hogy no tablet today, just iTunes Store for Hungary… 🙂

tillmannr

Na ez nagyszerűen hangzik.
Kíváncsi vagyok mennyiben fogják megállapítani egy szám árát.

Stelios

Norbi: LOL:) egyébként örülnék neki kinek kell a tablet 🙂
Handras: filmekre is vonatkozik mindez?

petermolnar.hu

Na, akkor már tényleg azt mondhatjuk, hogy megérkezett az Apple Magyarországra. Imádkozom Sevillai Szent Izidorhoz az Internet és a számítástechnika védőszentjéhez, hogy lágyitsa meg Steve Jobs, a magyar jogvédők és jogalkotók szívét, és adassék nékünk magyar ájtyúnsz sztór, Kardabeástul, Lagzilajcsistul. Áldassék az Ő neve, Ámen.

Adrian

Handras tehat ugy ertsem, hogy 100%, hogy nem lesz iTunes store? 😀

Károj bácsi

imádnám ha lehetne végre legálisan vásárolni a kontentot.

ez a hungaroton digitalizálja ugye nem azt jelenti,
hogy tele lesz a magyar sztór gergelyróberttel, r-góval, meg zámbó imrével? 😀

iAndris

Szuper:)

A magyar bolton keresztül elfogjuk érni a legújabb zenéket az USA storeból is?

Márk

Nem akarom elvenni senki kedvét, de ha még el is indulna az iTunes magyar változata, az sem jelenti azt, hogy nem kellene ezentúl trükközgetve vásárolni.

A jogok miatt ha lesz is, más lesz a tartalom. Mint ahogy a britek és a németek is sűrűn “átjárnak” az USA store-ba vásárolni.

Ja, és nemcsak a tartalom miatt, hanem azért is, mert odaát olcsóbban mérik ugyanazt a tartalmat.

A Hungaroton digi láza mögött esetleg az is lehet, hogy rengeteg klasszikus mű van a portfólióban, ami nemzetközi szinten is piacképes és exkluzív.

ZoliVaio

Nocsak! Elérkezik idén az idő hogy végre normálisan vásárolhatok netről zenét? Mert a boltból ritkán veszek lévén drága igy marad a torrent. De ha jó lenne a minőség akkor számomra tuti dolog.
Nem vagyok jártas a témában így egy kérdés:
Van nékem egy SONY walkmanom(2005ös nem mai modell). Na ha én itunesban leszedem a zenét akkor rátudom majd másolni?Mármint úgy hogy lementem szépen a cuccost a gépre és a saját itunesával(sony soncistagenak hivja) rámásolhaotm a zenéket? Mert ha ez megoldható és nem jogvédett a tartalom akkor az nagyon süti:D

talamasca

Virágozzon minden virág! 🙂
Komolyan, felőlem mehet minden magyar előadó bele, itt legalább nem kell megfizetni a sikertelen kiadványok “adóját”!

adeak

orulunk.

viszont nem ertem az embereket, akik eddig nem tudtak itthonrol zenet venni online boltban..

szerintem az ar nagy kerdes lesz. az itunes nekem tok egyszeru, kedvezo, mert nem kell letoltogetni kulon ablakbol, kulon weboldal, stb, csak bemegyek a store-ba es kattintok… viszont szerintem draga. kulfoldon is.

Solar Eclipse

és mennyi lesz egy track?
1 dodo = 1 euro +25% áfa + kerekítés = 345 Ft vegyétek és vigyétek 😀

hetfield

“Esetleg már most január végén megjelenhet a piros-fehér-zöld zászlócska a store-ban, de szerintem inkább tavasz környéke az esélyes.”

ha jobban megnézzük most is van magyar zászlócska 😀

TommyBravo

Solar Eclipse: Más EU országokban mennyi az ár? Ha ott 1 EUR, akkor abban is van áfa elvileg, vagyis pusztán emaitt nem kellene drágábbnak lennie itthon sem.

Freddy

ZoliVaio: nem vedett a tartalom, de konvertalnod kell hozza.

Freddy

Esetleg arrol valami info, hogy a lokalizacio hogyan halad?

Keserű Imre

Ez egy jó hír! Nagyon remélem, hogy tényleg jó volt a forrásod, és hamarosan lehet vásárolni trükközés nélkül.

Kohi

Az origonak az árait talán nem lépik túl ott 125 és 250 Ft között mozognak a letőlthető számok árai. Érdekes volt olyan, hogy egy albumon belül más és más árak voltak kialakítva. 🙂

brq

azert 250ft egy szamert kisse sok szerintem. 10 szam eseten mar kozeliti egy album arat, es azert itt semmi fizikait nem kapok – akkor mar inkabb megveszem CDn, kapok is erte valamit,.

CSP

hello. nekem amerikai account-om van, és a poszt kedvéért benéztem a U.S. store-ba. Rákerestem pár magyar előadóra (Kispál, Yonderboi, 30Y), és láss csodát, fent vannak! Eddig csak külföldiek voltak fent, tehát a hír igaznak tűnik, felpakolták őket (legalábbis a U.S. store-ba biztosan). Ez gondolom nem az amerikai kispál rajongótábor szélesítése miatt történt, ezért nem álom a január végi launch. Magyar filmeket egyelőre nem találtam. Jó az irány, hajrá. Egy dal a szokásos az átlagos 99cent. Kiváncsi vagyok a magyar árakra.

marchello

CSP: régóta fent vannak ezek a US storeban. a tiltás eddig sem a magyar előadókat zárta ki az amerikai Store-ból, hanem a magyar vásárlókat.

richi

Azti, a beszmac fórumon pont ezt írtam (magyar itunes store) a jan. 26. eseményhez :D:D)

ZoliVaio

@Freddy :
Köszi! Az nem baj megszoktam már:D
Akkor ez jóféle dolog lesz itt.

suexID

Az infód nem annyira friss, december óta megy ez a project. Nem szeretnék ide teregetni semmit, de kérdezz rá fátternél a dologra, én is megkaptam ezt a fülest anno és kicsit letörte a lelkesedésemet! 🙂

Richy

Ha lesz itthon iTunes, akkor nem illene mellé egy hivatalos Apple Store is ? 🙂
Bár nem tudom, hogy ez hogy lenne megoldható. De klassz lenne 🙂

suexID

Handras: ja, látom már, hogy Józsi is posztolt róla. Akkor viszont köszi a hírekért! 🙂

SeRapH

Konkrétan én töltöm fel az iTunes Music Producerrel a packegeket meg taggelem be a wavokat, és a US storeba rakom, úgyhogy annyira azért ne örüljetek. Bár igaz hogy WorldWide terjesztést állítottam mindenhová, úgyhogy ha lesz magyar store akkor azok is kaphatóak lesznek. Ja, és eddig csak és kizárólag komolyzenéket raktam fel.

Jofkov

Februárban már okosabbak leszünk.

A digitalbridge.hu addig is küldi az ITS kódokat Nektek.

nemisen

Sajnos az én biztos forrásaim is azt mondják biztos nem. Pontosabban tudják, kinek készül, és nem az Apple-nek. Többet nem árulhatok el.