111 hozzászólás

PT

Több ilyet csinálj majd. Néha jobb nézni, mint olvasni és szerintem te is gyorsabban elkészülsz egy videóval, mint egy írással és mi se maradunk kontent nélkül.

Andras Horvath

Ha vágatlanul fel lehet venni, akkor gyorsabb mint megírni ez tény. Erre most jó volt egy videó, de ha valami jobbat akar az ember az már több meló.

Rage

Ez videóban azért is volt jobb, mert elő tudtad adni, milyen volt az eladó 😀 Ezt leírni nem lehet 😀

Péter Veres

Köszönjük a videót! De különben igazad van, vicc az ami sok helyen megy! Ezerrel reklámozzák hogy mit “tudnak” amikor meg bemész… “Hát mi ilyet nem csinálunk” akkor ki? Marhák! Sok ember már nem akar dolgozni! Kicsi egyszerű munkákat meg pláne! Csak elfelejti, ha megoldja a kicsi apró problémád, lehet legközelebb egy nagyobb munkával keresed meg! Vagy ajánlod valakinek! De hát manapság büdös a munka, pláne ha nem tud sokat kérni érte!

Vince

Valójában sajnos egész Európában ez van. Kinyírták az összes szakiskolát, mindenki egyetemet kell végezzen mert másképp hülyének nézik. Aztán meg csodálkoznak, hogy nincs szakember. Amikor pedig egy ország elkezd pénzt fektetni a szak oktatásba akkor megmondják, hogy kommunisták.
Nyáron Angliában, Londonban laktam egy rövidebb ideig. Ott vannak a tipikus angol kis házikók. Gyakorlatilag ha 1 napot kihúztunk úgy a házban, hogy valami nem romlott el, az rekord volt. De nem ez volt a fő baj, hanem az, hogy senki nem tudta megcsinálni. A tulaj -magyarországi volt amúgy- teljesen ledöbbenve mondta el, hogy két változat van:
1. Megfizethető, azok mind bevándorlók, főleg indiai, pakisztáni, kínai és arab. Egyik sem ért semmihez, kijönnek és rosszabb lesz mint azelőtt. Az ott elő angolok is úgy emlegették a házakat, hogy “Indian hurricane”, mert csoda volt, ha valami nem romlott el egyik nap.
2. Hívsz egy profi szak céget, azok meg legombolnak rólad 3000 fontot egy kilincs javításért ÉS még AKKOR SEM lesz jól megcsinálva.

A tulaj teljesen ki volt akadva, azt mondta, hogy azt hitte, csak otthon van ez, de nem. Mindehol. Totális szakember hiány van és továbbra sem fektetnek szakképzésbe mert majd a migráns megoldja, az európai ember egyetemet kell végezzen.

Szóval csak annyi HAndrás, hogy ez nem az ország hibája, ez a mai Európa hibája, ahol egyszerűen lenézik azt aki fizikai szakmunkát végez.

macika

HAndras azt mondta hogy emiatt tart itt ez az ország, akkor úgy is van! Ne kérdőjelezd már meg…. 🙁

CsaZsu

Ugyan ez – máshol is, másban is. Elkeserítő…

Egyébként ha alkalmazott volt, akkor én megengednék egy levelet vagy valamit a főnöknek – mert az ilyen emberek rontják más ember vállalkozását. Ha pedig érintett, akkor remélem rohadt sok helyre el fog jutni ez a reklám…

Zoltán Petres

Sajnos tényleg egész Európára jellemző… Amúgy az ember az ilyen félórás DIY dolgokat akár simán kedve is lenne megcsinálni, de ezért nem vesz meg egy profi gépet, asztalt, stb. Ma fát kell vágni, holnap üveget, stb. De egy irány lehetne az OBInak és társainak, hogy komplett műhelyeket szerelnek fel géppel, egy szakival és órára bérelheted, ahol tudsz DIYkodni. Szerintem lenne rá igény, legalábbis én biztos h 2-3 havonta kibérelném egy napra.

Manninger Dániel

A kész üvegajtó üvegje valószínűleg edzett üvegből van, amit nem lehet levágni, mert szétrobban. Az más kérdés, hogy ezt hogyan kell kommunikálnia egy üvegesnek…

Sztar Ido

ez baromság!!! nálunk is edzett üveg a terasz ajto,mégis simán kivágtak belöle hogy macska ajto bele menjen. szoval mielött hülyeséget irsz,legalább legyél képben.

Dénes Zsolt

Üdv!
Ha megadná annak a számát aki az edzett üvegből kivágta a macska ajtót azt megköszönném , /mert fizikai képtelenség / rengeteg munkája lenne ..
Mondom ezt úgy 22 éve az üvegiparban tevékenykedem..
köszönöm és várnám a kontaktot..
Üdv.
DZS

Dénes Zsolt

Megtisztelő a hozzászólása és egyben megnyugtató is …

Myxomatosis

Ha nem is lehetne, tudsz belőle sima üveget csinálni, majd vissza edzeni.
Aki kicsit is ért az üveghez az simán megoldja.

Dénes Zsolt

Üdv!
Amit fent írt érdekelne , a visszaedzés levágás utána újra edzés , hatalmas ötlet amit írt .. beszélnék róla órákat Önnel..
Üdv.

DZS

Myxomatosis

Te komolyan üveggel dolgozol és nem halottál még erről?

Myxomatosis

Bocsánat, de inkább röhögnék egy jót. Hihetetlenül cinikus és nagyképű vagy, és még a saját munkádhoz se értesz.

Andras Horvath

Egyébként vicces, hogy sokan azon lovagolnak, hogy az edzett üveg nem vágható, holott már 20-szor leírtam, hogy felőlem nyugodtan ki lehet törni, és új üveget vágni bele.

Myxomatosis

Oké főnök. Úgy sejtem nulla anyag ismerettel rendelkezel. Vágod azt amit a kezedbe nyomnak, azzal amit a kezedbe nyomnak.
Igen is lehet edzett üvegből sima üveget csinálni majd vissza edzeni. Nem fogom leírni a folyamatot, ha érdekel kérdezd meg egy munkatársad, aki tényleg tanulta a szakmát.
És igen is lehet edzett üveget vágni többféleképpen is.

Dénes Zsolt

Megcsináljuk rá a céget Fönök ..???
Akár holnap..

Dénes Zsolt

Rommá keressük magunkat ha Te tudod a titkot amit még mások nem..

Csaba Csoda

Nem, csak nem a megfelelő helyen kopogtattál. Ezen nem kell megsértődni, meg kel keresni azt a céget, amelyik el tudja végezni a munkát.
Ez kb. olyan, mint ha én arról készítenék videót, hogy felháborító, hogy az iStyle nem tudja megjavítani a PC-met. Meraz számítógép, hánem? Háde, hátakkor? 😀
Egyébként megszopattad magad a globalizációval, mert FÉM keretes ajtóval még asztaloshoz sem mehetsz, mert annak sincs semmi köze hozzá. Szóval összefoglalom. Van egy spéci üveges, spéci keretes ajtód, amit a gyártó már nem gyárt, gyakorlatilag beszerezhetetlen. Ez szopóka.:) BArátkozz meg a gondolattal, hogy másmilyen ajtó lesz azon a szekrényen…:))

Andras Horvath

Egy ugyanilyen üveges cég simán elvállalta két utcával arrébb. És még egy mosolyt is kaptam az üzletben. Sztem nem olyan nagy kérés ez.

Molnár Rack László

Vidéken szerencsére jobb a helyzet szaki-ügyben. Egy ilyet rutinból megcsinálnak és anyagárral együtt pár száz max. pár ezer forint. Pár perces munka.
András: A biztonsági üveg vágása problémás lehet! Viszont levágathatod sima üvegből is, és úgy el lehet érni sötét hat

Myxomatosis

Megcsinálni én is megtudom, kérdés hogy az hogy fog kinézni.
Nem véletlen készülnek edzett üvegből. Egyébként pont ugyan olyanra megcsinálni (szerintem) nem lehet, vagy nagyon kicsi rá az esély hogy pont úgy fog kinézni.

Molnár Rack László

Szakibátyám! Miért is kellene neki ugyanolyannak lennie!? 🙂
Lehet hogy a fóliázott jobban hasonlítani a mellete lévőkre mint az IKEA-s! 🙂

Redbullka

Ez annyira jellemző :DDD Szinte lehetetlen minőségi cégeket találni…

Kiss Bálint

Nekem is volt hasonló eset, csak ott bútor lapból kellet volna vágni.
Bevittem a Diégóhoz, ahol egyébként vágnak méretre bármit, de az én lapomra azt mondták, hogy nem tudják levágni…
Apámnak van egy asztalos ismerőse, 1 perc alatt elvágna nekem nyíl egyenesre!

Marcsingó András

El se hiszem, hogy valamit könnyebb vidéken elintézni, mint a fővárosban.
Akkor, szakmunka vidék, minden más meg főváros. Ez eldőlt.
Most egy kicsit helyreállt a világ egyensúlya nálam. 😉

Valentin Váradi

Igen ez olyan mint amikor bemegy az ember az istyleba és azt mondják hogy sajnos nem tudunk neked cseretelefont adni és 2 hét mire kicseréljük a kijelzőt, aztán két hét múlva kiderül hogy nem tudnak dűlőre jutni a biztosítóval, amit nekem kellett elintéznem végül és jön az ismét két hetes javítás. 🙂 Mögöttem természetesen sorakoznak többen ugyan ilyen problémákkal.

Andras Horvath

Én nem kértem csereajtót, és örültem volna ha két hét alatt megcsinálják. iPhone-ra a csere ennyi idő (ki kell küldeni az Apple-nek), és mi nem azt mondjuk, hogy ja hát iPhone szerviz vagyunk, de nem tudjuk kicserélni.

Myxomatosis

Ahogy nézem a “főnőkök” nem látna ki az egójuk mögül, tahók.

Erik Berger

Személyes véleményem meg az, hogy ennyit tesz az ájfon meg a számítógép, hogy az emberek sikhülyék a hétköznapi dolgokhoz. 10 emberből 9 egy konnektort nem tud bekötni, fő hogy legyen pötyögés. Ha mint cég nem feltétlenül értek velük egyet, de szakmailag Ildikó véleménye a cégtől teljesen korrekt, annak ellenére, hogy jogilag neked igazat adok. Viszont a nagyvilág előtt nem kéne szerintem reklámoznod, hogy kétbalkezes vagy a műszaki dolgokkal kapcsolatban

Horváth Balázs

Ez a tag bennünket is hívott ezzel a hülyeséggel. Mondtuk is neki, hogy ide be ne hozza!!! Mondjuk az említett oldalon én sem leltem a bútorajtó átalakítást, vagy pótlást… nem is ez a szakma. Én ismerem ezt a céget is, elég sokat dolgozunk együtt, gond nélkül. Nem is értem ezt a hisztit, ha nem vállalja, nem vállalja. Nem kötelező, el tudja mindenki dönteni, mit vállal…. Utálom, mikor minden hülyeséggel megtalálnak és besértődnek, mert nem nyalom fényesre a s.ggüket egy nemleges válasszal, merthát ugye meg nem értik, hogy nem akarod azt a hülye bútorajtó átalakítást…. Aztán meg nyafognak a stílus miatt, de bevállalnak egy ilyen szinvonalú nyilatkozatot videón. Aztán kioktatásnak érzi a nyilvános választ és kedvességre számít… Sőt még az országot is befikázta emiatt… Ez nálunk is gond egyébként napi x embert elküldeni kedvesen a francba, amikor beállítanak a pezsgős üvegekkel, hogy fúrjuk ki, mert lámpa lesz benne, meg ragasszuk meg a tányért és sorolhatom estig…. Aztán pilláznak, h mekkora hülye vagy már üveges létedre nem tudsz üveget vágni!!!! Még szerencse, hogy fentebb azért elég jól vágják a szakmát, talán kéne egy műhely nekik, ahol elbarkácsolgathatnak és kedveskedhetnek a hisztis szájhősökkel. Üdv. Egy másik üveges, aki szintén nem vállalja… És nem is mindig kedves ehhez a stílushoz…. Szerencse, hogy minket még felhívott előtte….

Lambós Józsi

Utólag mindenki nagyon okos, András is. Ha újragyártják bele az üveget, de eltérne egy hangyafasznival a színe, akkor az lenne a baj.

Dani

Akkor most elmondom, hogy mi van: A hozzáállással van a baj. “Utálom, mikor minden hülyeséggel megtalálnak és besértődnek, mert nem nyalom fényesre a s.ggüket egy nemleges válasszal, merthát ugye meg nem értik, hogy nem akarod azt a hülye bútorajtó átalakítást….” Azon gondolkodom, hogy miért nem váltasz szakmát? Viccen kívűl, neked is rossz, és nekem is, amikor bemegyek hozzád. ( Soha nem voltam, és nem is fogok bemenni! ) Alap esetben nekem fogalmam sem lenne, hogy kell vágni az ilyen üveget de elvárnám egy üvegestől, hogy kihozza a legtöbbet a helyzetből, Ő ért hozzá, én nem, ennyi. Nem kell túlragozni. Azt a közhelyet, meg már nem is akarnám említeni, hogy az ügyfél az első. És amúgy meg, igen, nyald fényesre. Én mint vevő azt szeretném, hogy megoldjad a gondomat, és mivel a vevőkből élsz neked is ez az érdeked. “Sőt még az országot is befikázta emiatt” Van ilyen szó egyáltalán, hogy “befikázta”? Én teljesen megértem. Menjél ki külföldre ( értelmes nyugati országba ), és majd észreveszed, hogy a boltban, ha elfelejtetted lemérni a zöldséget, vagy valami kimaradt a listádról és a pénztárnál jut eszedbe, akkor a pénztáros mosolyogva hív valakit, aki rögtön elszalad és leméri, vagy hozza, ami kimaradt, és senki nem hőbörög. Olyan messze van ettől ma ez az ország, de Budapest biztos, hogy az siralmas. De mondok egy másik példát, saját tapasztalat itthon, budapesti óraboltban. Hogy, hogynem bementem egy óraboltba, mert szerettem volna egy új szíjat vásárolni egy órához. Régen ez úgy ment, hogy, ha nem volt épp készleten, akkor megrendelték a szíjat, majd felhívtak telefonon, amikor megérkezett, hogy mehetek érte. Egy ideje azonban új tulaj és új eladó van a boltban, akik sajnos nem így csinálják. Ők úgy gondolják, hogy egy 1000 forintos szíjjal nem éri meg foglalkozniuk és megtehetik, hogy leszarnak, és egyszerűen továbbirányítottak a nagykerhez. Érted? Leírom mégegyszer biztos, ami biztos. Náluk nincs raktáron nem is lesz, a nagyker, akivel kapcsolatban vannak, attól nem rendelik meg, viszont voltak olyan aranyosak, hogy megadták az elérhetőségét a nagykernek, hogy majd az ügyfél bátran keresse fel. A gond csak az, hogy a nagyker nem szolgál ki az utcáról betévedt vevőket csak a boltjait. Így nem vettem szíjat, és messziről kerülöm azt a boltot azóta is. Persze a boltnak ez nem fáj, miért is fájna, nem ebbe fognak belehalni. Nekem fájt, de az már az én gondom. De amikor Handrás azt mondja, hogy ezért tart itt ez az ország, akkor szívemből mondom, hogy sajnos megértem.

Rage

Sajnos nagy gondok vannak a szolgáltatások/kiszolgálás terén itthon. Mintha nem fejlődtünk volna semmit 30 éve. S ez fejben dől el.

Andras Horvath

Műszerész a szakmám, és be tudok kötni egy konnektort is. A keretet is meg tudnám csinálni, de nincs itthon egy műhelyem, ezért hajlandó lennék fizetni, hogy más csinálja meg. De mint kiderült, ilyen piszlicsáré melóval senki nem akar foglalkozni. 🙂

László Lőrincz

Melyik és pontosan mit csinál? Új ajtót és keretet?
Ezek is olyanok lesznek már, mint a fehér holló. Mármint a normális szakik.

Richárd Kispál

Sziasztok.
Gondolom csak véletlen vedzett el a hozzászólásom, nem azért mert töröltétek.

Richárd Kispál

Annyira tudtam hogy ez lesz a válaszod!!! Egy nulla. Semmi. Szégyeld magad. De természetesen igazad van, sőt, azt is tudom hogy én is hibáztam egy kicsit, mivel mielőtt bevittem hozzátok, nem tájékozódtam az újításról. Eddig csak símán bevittem… DE! Nem ez a lényeg hanem ahogy leírtam, vagyis elmondtad a videódban, a bamba, rugalmatlan balfasz hozzáállás. Ja és azt is utólag mondja a kolléganőd telefonon, hogy mivel nálatok lett véve a telefon akkor nem is kellett volna időpontot kérjek! Ezt a helyszínen a kolléga miért nem kérdezte meg hogy ott vettem e, mert akkor nem kell időpont. Úgyhogy mielőtt kisírod magad, előtte rakj rendet a szemétdombodon!
Mert ahogy te felháborodtál, úgy vagyok most én is!

Richárd Kispál

Ja, és még hagy idézzek tőled:
Kedves András, az ügyfelet nem kiosztani kell, hanem megoldást találni a problémájára…
Tehát a te helyes hozzáállásod az lett volna jelen esetben, hogy nem ezt beböfögöd ide, hanem mondjuk utána jársz mi is történt, vagy ha lusta voltál, akkor kiadod valakinek.
Elnézést kérsz az ügyféltől és mélyen lapítassz. Mivel gi sem viselkedtetek másképp mint amit sérelmeztél a videódbsn!

Andrew

Teljesen egyetértek Richárddal. Sajnos nekem is rossz tapasztalatom van az időpontfoglalásos rendszerrel kapcsolatban. A legfőbb probléma az hogy lefoglalsz egy időpontot de cserébe nem kapsz semmit! Beviszed az elromlott eszközt és átveszik tőled. ennyi! Nem vizsgálják meg azonnal, ha olyan hibája van amit azonnal lehetne orvosolni az se történik meg helyben, kizárólag átveszik a készüleket. Korábban ha megtörtént a bevizsgálás és kapsz egy értesítést hogy elkészült vagy további egyeztetés szükséges akkor arra már nem lehet időpontot foglalni, várd ki a sorod. A harmadik hogy például ha egy már nem garanciális készülékről van szó, és tudod mi romlott el benne, kéred hogy rendeljék meg valamint szereljék be (mert ugye a hivatalos szervíz alkatrészt nem ad ki, csak úgy ha azt ők szerelik be) akkor szükséges a bevizsgálás (wtf?). Ja és ugyanez vonatkozott bővítésre is pl SSD-nél mikor érdeklődtem szal kész röhej sajnos. Természetesen időpontok meg 1 hétnél korábbra nincsenek.

TG

Kedves Andrew, vannak olyan javítások amiket logikusan azt hihetjük, hogy meg lehetne csinálni helyben, de az Apple szerviz policy nem teszi lehetővé számunkra. Amennyiben nem történt diagnosztika az átvételednél, akkor kérlek küld el a jegyzőkönyv számot a szerviz@istyle.hu email címre, hogy tanulhassunk belőle, mert ez és hogy tisztán és érthetően kommunikáljuk mit enged és mit nem az Apple a szervizpartnereknek.

Andrew

Sajnos, konkrét esetszámot illetve jegyzőkönyvet nem tudok küldeni mivel mikor ezt közölték velem, nem hagytam ott a gépet ilyen feltételekel. Csak azért írtam ide hogy lássátok, számos elégedetlen ügyfél van az iStyle időpontfoglalási rendszere – és szervíze – miatt, úgyhogy szerintem megérné átgondolni a működését és drasztikus változásokat eszközölni mert a mostani rendszer nem tesz jót a brandnek az biztos 🙁

TG

Elvileg a szervizvezető így is be tudta azonosítani miről van szó. Sajnos a 15 perces időablakba csak az általános diagnosztika fért bele, alkatrész-specifikus nem. Gondolkoznak megoldáson.

A szervizzel kapcsolatban tisztában vagyunk az elvárásokkal, de abban a satuban amit a gyártó által biztosított feltételek lehetővé tesznek és a mennyiség ami ránk ömlik azért mert számos kereskedő megpróbál kibújni a jogszabályi kötelezettségei alól, abból jelenleg ennyi lehet kihozni. Reméljük tovább fogja fejleszteni az Apple a szervizek képességeit, hogy megfelelhessünk az elvárásoknak.

Gyuri90

Ezért szeretem az Istyle-t. Mivel normális vezetőséggel rendelkeznek, akik a vevőért vannak, és nem a vevők őértük. Nyilván nehéz nekik is mindig megfelelő embert találni a pult mögé, akkik ugyanúgy godolkoznak mint ők, és megfelelő munkát végeznek. De mindezek ellenére ha hibáznak is, akkor a hibát elismerik, és tanulnak belőle! Ezt szeretném látni minél több hazai és nemzetközi cégnél !

Csak egy hülye

Nekem tavaly szarabb volt a helyzetem…
A lányom röplabdapályát csinált a nappaliból, aminek a csillár egyik üvegdarabja látta kárát. Az egy dolog, hogy egy vagyonba került, az egy másik dolog, hogy már nem gyártják, de a dolgot tovább nehezítette, hogy a nappaliban két egyforma csillár van/volt, s ha cserélek, akkor mindkettőt cserélnem kell, persze most már horror áron.

Több üvegest felhívtam, megkerestem, de mindenhonnan elhajtotta, egyedül az általad linkelt csapat tudott tanácsot adni: keressem fel a RákosyGlasst. Ez a név minden építőiparban és üveggel dolgozónak mond valamit, mert itt tényleges gyár van a háttérban. Nem sok reménnyel, de kiutaztam a telephelyre, s egy több milliós projekt mellett – köszönhetően egy kedves, megértő idősebb recepciós hölgynek – is elvállalták a dolgot, persze kellett hozzá egy erdélyi “szaki”, akinek az ilyen aprólékos, sablongyártós munkák a kedvencei. Végül lett öröm, mert tökéletes lett a mű, s töredék áron sikerült megmentenem a csillárokat, illetve a legyártott sablont eltették, így ha a jövőben a gyerkőcnek törni-zúzni támadna kedve, még olcsóbban úszom meg a történetet.

TG

Kedves Richárd, amennyiben nálunk vásároltál a kollégák átveszik időpont nélkül a terméket. Ha bárki máshogy tájékoztatott, akkor kérlek jelezd ki volt az hogy tanuljunk a hibából

balage

Lehet, hogy kellett volna időpontot foglalni neten két hétre előre, és akkor nem egy morcos trollt kaptál volna…

Ben

Lehet hogy amúgy se egy “morcos trollt” kéne alkalmazni egy ilyen helyen…

Tudod, egy ilyen kurvára fel tudja cseszni a klienst. Ha egy normális ember lett volna ott és normálisan közölte volna vele hogy ez nem tartozik a cég portfóliójába maximum csalódott lett volna András, de nem, ezzel csak felesleges negatív reklámot csináltak maguknak.

Arról nem is beszélve hogy hogy reagálták le, milyen arroganciával… nekem az ilyen kommunikáció miatt több bolt van feketelistán (köztük az iSTYLE is, halkan megjegyzem).

balage

Nem véletlenül írtam én sem – előbb a saját háza táján kellene rendet rakni…

Zsolt Csengery

Szia Andras!

Szubjektiv maganvelemeny a kovetkezo: tiszteletre melto mindaz, amit elertel az eletedben, Viszont azt gondolom, hogy nem uriemberhez melto ez a poszt es a helyedben torolnem. Van akkora “hangod”, illetve ero mogotted, hogy rossz hirnevet kelts ennek a szerencsetlen cegnek.

Megha igazad is van, akkor is tisztan erdemes jatszani, europai modon es ez a visszajelzes egy sajatos, magyaros mod szerintem.

Hogy tukrot tartsak: a mai nap folyaman voltam az uzletetekben (DP) es egyreszt a problemamra ugyanigy nem kaptam megoldast mint Te a fenti esetben, masreszt teljesen elfogadhatatlan es minosithetetlen volt a kiszolg szint. Es eszem agaban sem lenne posztolni maganemberkent egy a fentihez hasonlo contentet (nagyon szivesen mondok konkretumokat ha erdekel, maganban). Inkabb erdemes konstruktiv visszajelzest adni szerintem egy ilyen helyzetben.

Megegyszer, ez csak egy szubjektiv velemeny volt, nem trollkodni/tolakodni akartam 🙂

Minden jot, max respect.
egy olvasod

Cole Cash

Amikor gyökér vagy hozzá, fingod sincs semmiről, ostobán viselkedsz és még te is háborodsz fel: megfizethetetlen.

Cole Cash

Én is naponta szolgálom ki fogalmatlan hülyék igényeit. A vállalkozók többsége ebből él, üdvözöllek a valóságban 😉

Naposoldal

talán annyit lehetne tenni a max üveg részéről, hogy egyértelművé teszik, hogy pont mivel foglalkoznak és elmondják hogy mivel nem. Átlag lakósság (pl én) nem tudom, hogy hőkezelt blablabla szakmai dolgos üvegekkel mit lehet, mit nem. mondjuk sosem töltenék perceket egy ilyen videjó elkészítésével bár szoktm néha.

Levente Tartó

Függetlenül attól, hogy milyen a Handrás cége, hogy valakii bírja őt vagy utálja, hogy csak élesített fogú macskával lehet edzett üveget vágni vagy még azzal sem, Üveges Ildikó válasza cinikus és felháborító. Kit érdekel a kapacitás? Kit érdekel az alkotási vágyuk? Kit érdekel, hogy edzett üveg vagy bármi más? Egy rendes cég nem ilyen hisztis picsa stílusban kell, hogy válaszoljon, bármi is a topik. Smiley meg “ugyanis”? Szánalmas! Na ez az igazán béna és visszataszító ebben az országban, nem az, hogy egy cég saját maga eldönti, hogy mivel foglalkozik és mivel nem. Hogy nem tudnak kommunikálni. Hogy felsőbbrendűnek érzik magukat, mert az élet egy borzasztó szűk területéhez jobban értenek másoknál. Ez az igazán bosszantó és irritáló.
Handrás meg tanulja meg, hogy a pénz nem minden, nem mondjuk azt, hogy mekkora összeget lett volna hajlandó ott hagyni, mert ez egyrészt kicsit felbaszó, hogy azt gondolja pénzért bármit, másrészt fogalma sincs, hogy egy ilyen kis munka mekkora összegért kompenzál egy gyártósori leállást, harmadrészt az ő üzleteigen sem a pénz a megoldás olyan problémára, amit nem tudnak megoldani, még ha az ügyfél azt is gondolja.

Szotyi

Tisztelt Andras, Teljessen egyetertek a felhaborodassal, viszont sajnos a tapasztalatom, hogy nalatok sem jobb a helyzet! Es ezt komolyan mondom. A retinas macbook prom 15″ (nalatok vasaroltam) furcsa hangot adott ki. A kollegaid telefonon es szemelyessen is ugy beszeltek velem, mintha a s** -bol rangattak volna ki… Ugy gondolom, hogy aki premium gepet vesz, nem ezt varja. Egy elveszitett ugyfeletek

TG

Kedves Zsolt, a különbség az hogy minket az ilyen valós visszajelzés érdekel. meg tudnád mondani, hol és mikor beszéltél a kollégáinkkal?

Szotyi

Szia! Koszonom a valaszod. A karacsonyi heten volt, sajnos a pontos napra nem emlekszem. Az andrasi uton tortent, illetve telefonon. Ha erdekel, privatban elmondhatom a tortenetet.

73amary

Tisztelt H András!

Először is bemutatkoznék, én vagyok az a nő, aki a iMac mögül kibotorkált….Ön szerint. Szerintem meg kinyitottam Önnek az ajtót, mivel tele volt mind a két keze, ( de ez mindegy is, mert nyilván, ha az igazságot írja le, akkor nincs ekkora sikere a sztorinak.Bár ahogy olvasom a kommenteket van mit söprögetni az Ön háza táján is.) köszöntem és megkérdeztem, hogy miben segíthetek?
Mire Ön: – Le kéne vágni az üvegből és a keretből ( kicsit flegmán, de hát az ember nem hazudtolja meg önmagát, mint ahogy az a videójában is kitűnik)
Én: – A keret átalakításával nem foglalkozunk, de az üveget ki tudjuk cserélni.
Ön: – Nem kicserélni kell, hanem le kell vágni ….méretre!
Én: – Nem foglalkozunk alukeret átalakításával.
Ön: – Jó és ezt a tükröt meg tudják csinálni? ( szintén nagyon kedvesen… )
Én: – Sajnálom ezt sem tudjuk vállalni. 🙁
Ennyi történt és nem több! Kikérem magamnak ezt a stílust és ezt a hangnemet, mert nem botorkáltam, nem vágtam pofákat és még bekokainozva sem voltam mint egy koalamackó! Ön megsértődve hazarohant és elkészítette ezt a szuper intelligens videót, ami nem szól másról mint a saját kudarcáról. Mit szólna kedves András, ha a videójának az ellenkezőjét be tudjuk bizonyítani, ugyanis az üzlet kamerával van ellátva? Ha valakinek a viselkedésével problémája van miért nem face to face intézi? Mennyivel intelligensebb és elegánsabb megoldás. Mit gondol kedves András? Próbálja ki. Vagy ha Önnek valakivel problémája van akkor, megsértődve inkább egy videoposztot készít a másik fél lejáratásával? Én elgondolkoznék azon, ha már a sokadik üveges cég nem vállalja a munkát akkor lehet, hogy tényleg rossz helyen kopogtatok? Bár Ön azt állítja, hogy nem telefonált senkinek, érdekes az üvegesek másképp emlékeznek. A kenyeret sem a cukrászdában veszi, hanem a pékségben…gondolom.
Kedves András csak halkan kérdezném, hogy az ajtót sikerült átalakíttatni, tudja ott, ahol azt mondták mosolyogva, 🙂 “hogy semmi gond megcsináljuk” ? a választ én tudom, higgye el biztos forrásból, de Ön felvállalja, hogy ott sem csinálták meg?
És végül, de nem utolsó sorban, egy indokot mondjon, amiért ne tereljem jogi útra az ügyet? Gondolom a joghoz is legalább olyan jól ért mint az üvegezéshez, és tudja,hogy az amit tett megállja a helyét a következő paragrafusoknak.
Nos kedves András, én nem szeretnék ennél több időt, energiát és figyelmet fordítani erre a megnyilvánulásra, de amikor ilyen stílusban tolja FÉRFI létére egy NŐRŐL, akkor az nem csak becsület és tisztelet kérdése, hanem bizony esetenként jogi következményei lehetnek.
226. § (1) Aki valakiről más előtt a becsület csorbítására alkalmas tényt állít, híresztel, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használ, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.
(2) A büntetés két évig terjedő szabadságvesztés, ha a rágalmazást
a) aljas indokból vagy célból,
b) nagy nyilvánosság előtt, vagy
c) jelentős érdeksérelmet okozva

Maradok tisztelettel!

Dénes Zsolt

Kedves 73amary!

Érdekelne a másik cég válasza mert tetszett leírni mondjuk gondolom mi volt mert nem lehet az IKEA-s ajtót átalakítani ..
A pert azt mindenképpen javasolnám mert tűrhetetlen a hangnem amit fent megengedett az ember és a sleppje.
üdv

Andras Horvath

“Én: – A keret átalakításával nem foglalkozunk, de az üveget ki tudjuk cserélni.

Ön: – Nem kicserélni kell, hanem le kell vágni ….méretre!”

“de az üveget ki tudjuk cserélni” ezt sem mondta egy szóval sem, hiszen én pont ezt szerettem volna.

Idáig olvastam, ugyanis ez nettó hazugság. Nem így zajlott a beszélgetés. Elmondtam, hogy át kéne alakítani az ajtót, ön pedig már az első mondat után mondogatta, hogy önök ilyesmivel nem foglalkoznak. Ha van videokamera felszerelve az üzletbe, nyugodtan tegye közzé a felvételt. Nem én voltam flegma, hanem ön.

dvs

Kedves 73amary. Javaslom a jogi következményeket illetően ne nagyon fáradjon, mivel András Önt személy szerint nem nevezte meg, esetleg a céget, maximum nekik merülhet fel polgári jogi igénye az ügyben mint jogi személynek, de az sem vezetne eredményre. Nincs bíróság ami helyt adna az Ön keresetének, András csak beszámolt egy esetről, az interneten több tucat hasonlót olvasni, mely önmagában nagyon kevés ahhoz, hogy korlátozni lehessen a szólás- és sajtószabadságot.

Horváth Balázs

Én már tudom, ki hazudik…. Ha nem olvasta tovább, honnan tud a 4 sorral később említett felvételről???? 😀 Na! Ez a kommentem sem marad itt sokáig…. Bár a levél további részei is szenzációsak! Tanulhatnak belőle páran. Bármi is volt az alap probléma.

Andras Horvath

Gondolom nem fogod elhinni, de tényleg nem olvastam tovább, és magamtól ajánlottam fel, hogy ha van kamerafelvétel, akkor meg lehet osztani, mert a leírt beszélgetés nem így hangzott. Most elolvastam az egészet. Kár volt.

Most már kezdek kicsit mérges lenni, hogy én vagyok lehazugozva, miközben a Facebookról a tulajdonos maga törölgette a hozzászólásait, amiket odavetett a privát facebook oldalamra. Az sem igaz, hogy telefonáltam mielőtt mentem, mert ha a telefonáltam volna, nyilván nem megyek oda feleslegesen.

Jovelemuzletelni

Sajnálom, hogy az Andrást bántjátok. Én teljesen egyetértek Vele. Voltam én is ebben az üveges boltban és ugyan ezzel a nővel(szándékosan kisbetűvel) találkoztam. Hihetetlen flegma és neveletlen volt akkor is. Ugyan én olyat kértem ami a profiljukba vág és meg is tudta volna csinálni, ha nem felejti el.
Sima üvegajtó készítést kértem, 3 hét határidővel vállalták. Kettő, az-az 2 hónap múlva mentem oda érdeklődni, hogy “hello, emlékszel rám én vagyok a vevő, én hagytam itt nálad a munkadíj felét ami 100ezer forint volt” és most így ennyi idő után érdeklődnék, hogy készen van-e a munka. Elkezdett telefonálgatni és előttem az iparossal a saját fülem hallatára mondta, hogy: “itt pattog az ügyfél és engem néz seggfejnek” Tovább cifrázta és lekezelő stílusban annyit vágott hozzám, hogy 3 hét múlva kész. Annyit nem mondott, hogy bocsi, kicsit megcsúsztunk/elfelejtettük, hanem húzzak már innen, várnak az ajtóban újabb ügyfelek.
Egy igazi neveletlen tróger ez a hölgyemény.
Mint kiderült, tényleg teljesen ELFELEJTETTÉK ezt a munkát és most álltak volna neki.
Mielőtt engem is megfenyeget, hogy beperel, itt jegyezném meg, hogy minden dokumentum a rendelkezésemre áll amivel bizonyítani tudom az iménti állításaimat, és a videofelvételt minden további nélkül nyugodtan nyilvánosságra lehet hozni ha ez kell ahhoz, hogy mindenki megértse: SOHA NE MENJ A : max üvegstúdió kft- HEZ!!!!!!!!

esquirol de terra

Mekkora problémát csinálnak emberek ilyen kis semmi dologból. Teljesen feleslegesen idegeskedtek,ha nem tudják megcsinálni akkor nem tudják megcsinálni. Tovább kell keresgetni,gondolom nem egyedi problémával állunk szemben. Ezért tart itt ez az ország. Haddjuk már ezt a világraszóló baromságot.Vannak szerintem ennél égetőbb gondok is minthogy Andrásnak nem tudják megcsinálni az IKEA-s ablakát.

kutfej

Had írjam meg én is a történetemet az iStyle ügyfélközpontúságával kapcsolatban.
Az egész írásom oka, a tegnap megjelent cikk miszerint, az Apple kiterjeszti a garanciát az első generációs órák akkujára, mivel azok néha-néha feldagadnak.

Történt április 6 környékén, hogy indultam volna a dolgomra, felkaptam az Apple órámat a töltőröl, de meglepődve láttam, hogy a kijelző és a ház között egy fél centis rés keletkezett az előző 1-2 napban. Több se kellett, délután 4-kor már parkoltam is le az oktogon mellett, de csak azért hogy egy felújítás alatt lévő bezárt, reseller üzletbe ütközzek. Biztos az én hibám, de sehol nem virított a weboldalon, hogy ‘hé paraszt ne menj arra, mert nincs nyitva’. Átgurultam a klotild palotai bolthoz, ahol közölték, hogy a szervíz ugyan már hazament, de tudok foglalni időpontot online, ezt meg is tettem. Jött a várva várt nap, április 11. Megyek be a boltba időpontra, fel az emeletre, sehol senki. Nem viccelek egy kósza eladó, szervizes, takarító senki nem volt az eladótérben, nagyjából 3-4percig várakoztam mire előkerült a szervizes ember. Előadtam a történetemet:
több mint egy éves óra, akkuidő már egy ideje romlott, múlthéten feldagadt, szeretnék megoldást találni. Mondta a kolléga, hogy hát sajnos ők nemtudnak mit kezdeni ezzel, mivel garancia idő lejárt, de van cserekészülék 90.000-ért. Na ekkor picit eldurrant az agyam, hogy ez komoly-e vagy nevessek. Lényeg a lényeg, megkaptam a boltban a magyar support számát, ahonnan átirányítottak egy magasabb pozicióju Apple-ös kollégához és így eltudtam intézni az ingyenes cserét, az iStyltól függetlenül.

És akkor a problémák:
Az iStyle csapata nem tudott ekkor még a feldagadó órákról és arról, hogy ezeknek a garanciáját meghosszabbítják?
Vajon hány hülyének sikerült eladni 90-ért a cserekészüléket?
Miért van az, hogy leülök, felhívom a supportot és megoldódik a probléma, viszont ha bemegyek a boltba akkor csak felbaszom magam és nem kapok érdemben segítséget?
Biztos van baj az üveges céggel is, de azért akad pár(nagyon sok) probléma házon belül is. Nem konkrétan az iStyle alkalmazottakra panaszkodom, nyilván ők úgy járnak el ahogy lehet, hanem magára az egész egységre ami nem működik megfelelően.

TG

Kedves Kutfej, amikor az üzletet bezártuk akkor 1 hétig szerepelt a főoldalon, hogy bezártunk és az átépítése alatt végig kint volt a kapcsolat oldalon. Ezen kívül tavaly év vége óta azoktól akik nem nálunk vásároltak időpontra veszünk át készüléket, hogy mindenki technikussal tudjon egyeztetni és ne vegyünk át több készüleket, mint amekkora a javítási kapacitásunk. Erről is írtunk iMagazinon, szerviz oldalon stb. A problémád nem egyedi, azonban az Apple csak április 29 óta hirdetett rá programot, aminek keretében a márkaszervizek megoldást tudnak adni rá. Bizonyára tisztában vagy vele, hogy egy márkaszerviz nem azt csinálja amit kitalálnak az ott dolgozók, hanem amire a márka feljogosítja őket (és természetesen kifizeti a munkájukat). Sajnálom a frusztrációdat, de nem érzem jogosnak főleg azután nem, hogy a garancia lejárata után megoldást kapsz rá pedig erre semmi sem kötelezi a gyártót.