AtomX e-bike zúzás terepen

Az elektromos autók farvizén gőzerővel jönnek az egyéb elektromos járművek. Roller, gördeszka, Segway, robogók, és persze az elektromos biciklik melyeken Superman módjára falhatjuk a kilométereket. Meg úgy terepezhetünk, mint még soha!

Volt már egy elektromos bringa tesztem, de az csak egy rövid kis bemutató volt, igazából csak ízelítőt kaptam-kaptatok. Akkor megígértem, hogy lesz még elektromos bringa teszt, aztán annyi minden történt, hogy csak most jutottam el az Ebikeshopba újra, hogy végre elhozzak egy elektromos bringát. Hosszas mérlegelés után nem annyira a racionalitás döntött, hanem a külső és a coolfaktor. A racionális választás egy fele ennyibe kerülő városi bringa lett volna, de Ákos a tulaj azt mondta, hogy az legyen majd később, most menjek és csapassam ki magamból terepen a feszültséget. Így is tettem, íme:

A videón a BH Bike Atom X modellje szerepelt, de ez csak egy lehetséges választás a több száz modellből, szóval menjetek el az Ebikeshopba és ott nézzetek szét, ki is lehet próbálni a bicikliket. Hatalmas a választék, fele ennyiért is, mint az Atom X, lehet találni brutál bringákat.

Ezek a videók, a Patreon támógatóim nélkül nem jöhetnének létre:

Hírkereső.hu, Ebikeshop.hu, Bmwélmény.hu Barna Ervin, PT, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Ambrus, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, Kis Zoltán, Burza Miklós és Burza Krisztián, NEXTFOTO Studió, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Tőzsér Martin, Láda-Hartyányi András, Szilágyi Péter, Bakonyi Gábor Soma, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Bak László, Franko Viktor, Bihacsy Bence, Mátó Attila, TöltőPont.eu, Farkas Ákos, Nagy Roland, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth András, Jojart Ernő, Mester Gábor, StreamTrek, Kolbert István, Hadi László, Falu György, Vitatom.hu, Bencze István, Kele Máté, Kósa János, Veres Lajos, Dévényi Gábor, Kanczler Csaba, SomazedMarkert László, Bogdán Gergő, Polonkai Norbert, Kőhalmi Péter, Misota Richárd, Péter Tamás, Hafra Dániel, Mezriczki Ferenc Bálint, Lagolit, Károly Izsák, Ady Krisztián, Springer Botond mesterfodrász, Szirbik Albert, dr. Koscsó Krisztián, Fehérvári Attila, Sándor Bence, Kránitz Lajos András, Andras Keresztes, Dobi Csaba, Fenyősy György, István Fidric, Hájas Tamás, Légrádi Zoltán, Orosz Bálint, Csík Nándor

(Ha nem látod a listában a nevedet, pedig támogattál vagy ha valami változtatást szeretnél például linket a nevedre, írj nekem üzenetet Patreonon!)

7 hozzászólás

Valentin

András, végül ki mosta le a bringát?
Amúgy írtó klassz videó lett!!!

W

2-t tesztelgettem az utobbi par hetben. Egy ossztelos Cube-ot es egy trecking e-bike-ot.
Zsenialis cuccok, azokat az embereket is biciklizesre serkenti, akik felnek az emelkedok miatti kinlodastol es rossz elmenytol. A sima tekeresben jatszi konnyedseggel erosodnek fel olyan szintre, hogy egy elektromos hajtas nelkuli vringaval is siman tudnak utana biciklizni.
A sok szemellenzos e-bike utalonak ezt kellene megertenie. Marhajo dolog a Normafara, vagy Janos-hegyre feltekerni leszallas nelkul, de ez nem megy mindenkinek. Mondom ezt ugy, hogy jonehany kulfoldi bringas maraton a labamban van, ettol fuggetlenul csak pozitivan tudok ezekre a bicajokra nezni.
Masik pelda, baratnom elektromos bicoval siman el tud velem jonni, amikor en edzek normal bringaval. Faterom most a fogyasaval eljutott arra a szintre, hogy biciklizhet, es total mas az elmenye, siman raul megint. Azelott gorcsolt 6x az emelkedon, hazament es 2 honapra behajitotta a taroloba a bringajat.
Koszi Andras a videot, tetszett.
(Egykerekezve felmenni azon az emelkedon jol nezett ki 🙂 )

Dózsa György

Nem az a baj ezzel, hogy drága! Hanem hogy SE Párizsba, SE Bukarestbe (stb) nem lehet eljutni velük(De még Budapestről Sopronba se, vagy pláne még vissza is) ! Mert ugyan lassan de épülgetnek elektromos töltők AUTÓKNAK, de az ilyen kis ketyerék (max.3-5kWh) töltése még kérdésként se került eddig szóba. 🙁 Jól tudom!? Na ez az ami szomorú!