182 hozzászólás

Mr. Byu

viktor:

Nekem az iOS kiforrottsága jobban tetszik az Android jelenlegi szintjénél, de a Galaxy S annyival fejlettebb hardveresen, mint a 3GS, hogy ezt el lehet nézni neki szerintem 🙂 (és az Android is egyre jobban fejlődik)

Nekem 4-es szifonom van, ehelyett nem vennék SGS-t, de a 3GS-t szerintem összességében leveri. Sokkal erősebb processzor, több RAM, előlapi kamera, jobb hátsó kamera, HD videofelvétel, és a KIJELZŐ. Igen, nagybetűvel írom, mert bár a retina display-nél szerintem nem szebb, de a 3GS kis felbontású, kis szögben látható, fakó kijelzőjét oda-vissza elveri. Szerintem ezek után nem kérdés. Én nem tudnék 2011-ben egy olyan mobilt venni, ami oké hogy Alma, meg iOS, de mai szemmel ósdi kijelzője van.

PEGASUS

azt hiszem az elôzô hozzászólásoknál is bebizonyosodott, hogy itt nem mindenki akkora alma-fan, hogy rögtön rávágja, hogy “3GS!”
Azzem ennyit az értékítélet hiányáról 😉

korum

WTF: “Nomeg tőlünk sikeresebb országokban a tartalmakért (segítek, zenék, játékok, programok) FIZETNI szokás”
Ezt már abba kellene hagyni, távolról sem kell mindenért fizetni. Én pl. úgy dolgozom OSX-en, hogy egyetlen fizetős programot sem használok, nincs is rá szükség. (az meg már tényleg durva volt mikor leírtad, hogy a torrent mint olyan Amerikában illegális. Nem tudom honnan szedted, de jól mutatja mennyire el vannak ezen a téren hülyítve az emberek)

Lvs

Vajon a zenei es filmstudiok miert hasznalnak macet??? Mert annal meg nincs jobb.

GeneticHUN

Atyám Lvs pap bácsi.. hintsd az igét !
Mond hát el mitől más az a protools, vagy egyéb kártya ami macben müködik mint pc ben ?

czanga

@PEGASUS

Én nem vágtam rá, hogy vegyen 3G S-t, de sebaj. 😉 Azthiszem ennyit a szövegértés hiányáról. 😉

czanga

LOL, mekkora barom vagyok!!!!!!!! Ne haragudj, kiesett egy nem szócska olvasáskor, így egyből más értelme lett a hozzászólásodnak!

Ezúton bocsánatot kérek, és köszi. 🙂 Ergo a második mondatom-at kb magmnak is írhattam volna.

Megyek és beállok a sarokba…. 😀

PEGASUS

Jó, mert utána még 5-ször elolvastam, hogy mit “bactam” el, de ezek szerint mégis tudok íni… huhh 😀

GeneticHUN

Gyuli.. ismét az objektivitás kedvéért 🙂 ” Am Agnry-hez visszatérve kijött a PC-s verza is.”

Rovio released a Windows version of the game, available for sale exclusively from Intel’s AppUp center, which included 195 levels at launch and plans for exclusive features not available on the smartphone versions. One day after the Windows version was released, the Mac App Store launched, with one of the first offerings being its own version of Angry Birds.

Ha jól látom… A windows változatban 195 pálya és excluziv cuccok ami más verziokban nincs. Illetve hogy elöbb volt winre.

Peace! 🙂

WTF

Korum: a megosztás ott is illegális, csak a letöltés nem. Ez elvi kérdés, hogyha te programoznál vmit, és pénzt szeretnél keresni vele, akkor hogy esne, ha mindenki csak letöltené, és alig folyna be vmi. Vagy a főnököd nem fizetne ki, ugyanis a munkád is szellemi érték. Akkor bezzeg vernéd az asztalt…nyilván nem az ingyenes appokról beszélek, vagy az ingyenes tartalmakról, tekintve hogy a FIZETŐS illetve ingyenes szavak egymás ellentétei, de nem baj, nem is kell ide szövegértés, csak vagdalkozás ész nélkül. Nagyon kevés esetben használják a torrentet vmilyen ingyenes dolog megosztására.

001258

Persze, Winre minden van, korlátok más rendszerekben vannak.

stx

WTF írta: “a megosztás ott is illegális, csak a letöltés nem.”
Ez így nem igaz. A file megosztás és a letöltés is legális, csak nem mindegy mien tartalmat osztól meg másokkal. Olyan tartalmat ami a licensz szerint szabadon terjeszthető azt szabadon lehet terjeszteni és erre bármilyen file megosztó technológiát fel lehet használni. Az, hogy valami ingyenes nemjelenti automatikusan azt, hogy bárki szabadon terjesztheti. A torent az csak egy file továbbító, terjesztő (megosztó) technológia.

korum

“Nagyon kevés esetben használják a torrentet vmilyen ingyenes dolog megosztására.”
Ez ilyen formában nem igaz.

viktor

Azt kérdezném hogy a 424 mhz-s processzor vagy nemtudom pontosan így mkekora proci van egy 3G be de ekörül van.nem lassu ien kicsi procival a 3G?

kulika

412 MHz van benne most néztem, röhej, a nagy IPhone 3g-be gyengébb proci van, mint az én Nokia E52-ben (600 MHz)

kakaskas

de. a 3g iszonyatosan lassú ha jót akarsz ne vegyél… (bár egyes embereket egyáltalán nem zavar hogy 5 6 mpet kell várni a bejövö üzenetek megtekintesere stb ugyhogy ha türelmes vagyakkor hajrá!)

Mr. Byu

viktor, az előbb nem 3GS-ről beszéltél? Az azért egész tempós (nyilván nem iphone 4 szint, de már élvezhető), de a 3G tényleg lassú. De eleve nem éri meg ma már semmilyen formában iPhone 3G-t venni szerintem, én még használtan se vennék, röhej milyen drágán szórnak még nem is túl jó állapotban lévőket vaterán…

Persze ez is ízlés kérdése, van akinek tényleg csak annyi számít, hogy “ájfónja” legyen, és nem zavarja, hogy azért az áron amennyiért megvette, sokkal jobb modern telefonokat kaphatna.

Mr. Byu

UI.: aki akar jókat röhögni, keressen rá vaterán iPhone 3G-re, nevetséges áron (60 ezer felett) kínálnak olyanokat, ami szanaszét van karcolva, vagy kiesett a home gombja, vagy nem működik a hangerő gomb, stb. 😀

És a legnagyobb vicc az, hogy ezeket megveszik. 🙂 Ekkora hype-ja van az Apple-nek. Ez abból a szempontból jó, hogy ha egyszer el akarnám adni a szifon4-emet, akkor sokkal pofátlanabb árat kérhetnék érte, mint amit hasonló korú, hasonló árkategóriájú bármilyen más márkájú telóért.

Mr. Byu

Kivancsi vagyok. De az, hogy retina display legyen benne, ahogy a blogjában írja a muki, szerintem lehetetlen, ahhoz legalább egy 1536*2048-as felbontású kijelző kéne… 🙂 bár tény, hogy ha valahogy mégis kifejlesztett egy ilyen panelt az Apple az elmúlt évben, akkor azzal hatalmasat tudna robbantani.

Handras

Aprilisban lesz ipad 2, retina display meg lehetne benne, csak nem tudom milyen hardver hajtana meg egy ekkora felbontasu panelt

Makiwara

Handras:
Samsung Orion
ARM CORTEX A15 (Tán eagle a neve)

lvs

mondjuk az én ikpadem nem valami gyors. van hogy belassul pedig nincs teleszemetelve.nemtudom mi zabálhatja ennyire. de rányomok hogy ipod. fektekép várvárvár és behozza. eddig meg közeledett az ujjam az ipod felé és már beishozta
😀
mondjuk nem mindegyiknél van ez

lehet hogy most nagy butaságot kérdezek, de ha vettem egy jatekot ipadre 8euroér és most meguntam akkor ha letörlöm utánna újra kikell fizessem ha bemegyek appstoreba? 😀

lvs

nem ikpad sry. ipad 😀 de ez egyértelmü csak elakarom kerülni az azért lassu emrt ocska ikpadom van sztorikat 😀

GeneticHUN

lvs te nem véletlenül a Timmy vagy a Southparkból ? Az írásod alapján tuti.. a sok trendi gyökérnek ipad nesze…