Az iPad 2 launch képekben

Többen is kértétek, hogy pakoljak fel több képet, ezért most fel is teszem őket. Jó lesz ez most vasárnapi postnak és ezúton is köszönöm mindkét Gergőnek, hogy készítettek képeket és elküldték azokat nekem. Elcsattant pár fotó miközben széjjelrobbantottuk a bezárt boltot, ezek közül is beraktam párat, hogy beláthassatok kicsit a kulisszák mögé. Ilyenkor egyébként a lefüggönyözött kirakat mögött elképesztő hajtás van, ki kell pakolni a demógépeket, az új plakátokat, ki kell csomagolni a kartondobozokból a termékeket, be kell vételezni, a raktárban elrendezni, aztán feltakarítani, hogy nyitásra tipp-topp legyen a bolt. Jó móka.

Ha már a mókánál tartunk. Iszonyat hajtás volt egész héten, kismillió dolgot el kellett intézni, leszervezni mindent, hogy pénteken lehetőleg zökkenőmentesen történjen a launch. Csütörtökre konkrétan már mindenki túl volt pár gyomorgörcsön, remegő kezek, alig pár órás alvások jutottak nekem és a kollégáimnak is. De pénteken mindez elfelejtődött, mert minden úgy ment, ahogyan kitaláltuk. Látva a sok-sok boldog arcot miután az emberek átvették az iPadjüket, azt mondtam megérte az egész heti hajtás. Éjfélkor vitték el az utolsó iPadet, akkor zártuk be a boltot és mentünk át meginni a kollégákkal a jól megérdemelt italainkat (na jó, akkor sem voltunk már szomjasak :)). Éjjel kettőig vagy fél háromig voltunk bent a Plazában és iszonyú jó kedve volt az egész csapatnak. Nem kérdés, hogy az iPad 2 launch volt az XMS történetében a legjobban sikerült nap és bár rekord forgalommal zártunk, nem a pénzre gondolok, hanem magára az élményre. Tökéletes nap volt.

Természetesen lehetett volna még jobb, ha sokkal nagyobb készlettel indulunk, de ne legyünk telhetetlenek, így is csodaszámba sorolható, hogy a japánban történt események dacára, nem csúszott a rajt és kis hazánk is bekerült a mostani 25 ország közé.

Nah, nem akartam ennyit írni, jöjjenek a képek. Amint lesz egy kis időm, megvágom a felvett videó anyagot és természetesen postolom majd azt is.