Utolsó mai videó

De ez állati. Nem tudom at tudja e adni ez a videó a launch pillanatát, és az egész hangulatot, mert én ott voltam és azonnal elönt az adrenalin 5 másodperc megtekintése után, de remélem, hogy valamit mutat ebből a fergeteges buliból.

A hang néha berecseg, nem a ti gépetekben van a hiba, csak szegény canon nem bírta ezt a hangorkánt közvetlen közelről, nekem meg nyilván nem volt időm a mikrofont állítgatni, örültem, hogy nem szédülök le a lépcsőn, az LCD-t se néztem, csak tartottam valahogy a kamerat, tényleg hihetetlen élmény volt, nem is igazán tudom leírni ezt. Maradjunk annyiban, hogy életem egyik legnagyobb -nem is tudom, hogy fogalmazzam meg- közösségi élménye volt a mai.

Láttam már sok ilyen videót, de szerintem látni egy videót, vagy ott lenni, hát ez két nagyon különböző dolog.

Mikor feljöttem, kb ugyan ez mégegyszer, csak akkor már körbevett egy kazalnyi kamera, villogtak a vakuk, aztán rámvetették magukat a firkászok, ott helyben az aszfalton ki kellett bontanom, rádugni a MacBook Próra, iTunes, nyomkodás, és persze mind ugyan azt kérdezte: milyen érzés, milyen érzés???
-Basszus mégis milyen lenne, hulla fáradt vagyok, félig megsüketültem, az agyamat meg elöntötte az adrenalin, ergó beszélni se nagyon tudok, hát ilyen érzés… 🙂 Az amazing jelzővel egyébként megelégedtek.

Aztán meg bármerre mentem Gyulával aki ugyan nem vett iPadet, de végig ott marad, mert szerinte is baromi jó hangulatban telt az éjszaka, aztán meg már minek hazamenni, szóval bármerre próbáltunk elvonulni, hogy végre kipróbáljuk a deszkát, követtek. Mindenhova. Az újságírok, a turisták, a helyiek, mindenki meg akarta fogdosni, fotózni, kérdezni, súlyát méregetni stb. Na dióhéjban mára ennyit, most muszáj kicsit pihennem.

Tudom, hogy most egy jó kis videótesztet vártok tőlem, de az most tuti nem lesz, leginkább hétfőn vagy kedden. Tudom rohadjak meg, de gondoljatok bele, egy normális videót legyártani nem fél óra. Kell egy csomó kontent, sok sok óra nyomkodás, aztán felvenni, megvágni stb. Szokásos review videókkal tele a net, de azok nem mondanak semmi újat, szóval türelem. Egyelőre haza kell jussak, összeszedni a képeket, videókat, rendszerezni, feltölteni, stb stb stb, de plastik Jozsival meg MCS-vel úgyis szénné fogjuk nyomkodni, és akkor tudunk majd értelmeseket mondani. Na jó, pont tized ennyit akartam írni, szóval stop itt a videó:

QT

PS: valaki elmagyarazhatna miert ilyen hanyas minoseg a youtube, ha egyszer 720p 5 megabites videot toltottem fel…