Viszlát Steve

iPhone 4-gyel fotózva, Mac Prón szerkesztve, Aperture segítségével…

Mit írhatnék…

Update: az alabbi képet egy olvasóm küldte 1 perce:

“Sziasztok!

Nem tudom, kit érdekel, vagy kit nem, de szerintem egy világviszonylatban is ritka módját választottam SJ emléke előtti tisztelgésnek, a csatolt kép Filatorigátra készült a mai nap folyamán. Használjátok belátásotok szerint 🙂

Üdv: Taker”

Steve Wozniak Steve Jobsról:

Balázs alias sailingfun küldte az alábbit, ami szerintem a mai egyik legjobb kép szerte a neten, azért nem raktam még ki, mert nem tudtam, hogy ki készítette:

Bevallom férfiasan, ez volt az a kép amin végül reggel elbőgtem magam:

Szifonon találtam, és újra nevettem nagyon. Köztudott, hogy fital korában Steve szeretett telefonbetyárkodni, ezt eljátszotta az első iPhone bemutatásakor, amikor felhívott egy Starbucksot és rendelt 4000 lattét elvitelre… 🙂

 • willamette

  Steve Ballmer, a Microsoft elnök-vezérigazgatójának nyilatkozata

 • Uri Tamás

  Eltelt egy nap és még mindig nem tudom túltenni magam rajta. Állandóan eszembe jut. Mintha személyesen is ismertem volna, pedig sajnos soha sem láthattam és most már elméleti esély se marad rá. Mindig csak azon prögök, hogy mi mindent véghezvitt, mi mindet alkotott, mennyi mindent köszönhet neki a világ és így kellett elmennie.
  Tudjátok amikor anno a lemondása után kikerült egy kép Steve-ről amin nagyon rosszúl nézett ki nem akartam elhinni, hogy ez ő. Egyre csak mondogattam, hogy fake az egész és Steve jól van és még egy jó darabig iit lesz velünk és a háttérből vezeti a céget. De sajnos ezek szerint az a kép nem volt fake és egyre csak az van előttem. De talán így most már jobb neki, nem érdemel semmilyen ember ilyen fájdalmakat.
  Rest in Peace Mr. Jobs.

 • iStravo

  Handras,

  az XMS-ben nem rendeztek valamikor egy megemlékezést?

 • Carter

  Pont ott voltam, mikor installáltátok ezt a kirakatba 🙂

 • Utólagos engedelmeddel felhasználom az iPades képed (is) egy nagyon is témába vágó posztomhoz…

  RIP Steve

 • Steve
 • Steve Hi

  Pardon: 1.-én Kedden 🙂