2019-ben is lesz mit nézni, lesz mire vágyakozni!

Vége 2018-nak, de már indul is 2019. Egy jó kis influenzával, de annyi baj legyen. Készítettem egy videót a 18-as évről, és persze arról is, hogy mi várható 2019-ben. Új Patreon rendszert, egy csomó új elektromos autót, sok új kütyüt, külföldi utakat, meg ki tudja milyen újdonságokat tartogat még ez az év. Az biztos, hogy én és a kamerám ott leszünk, minden fontos történés közelében. Nem is szaporítom a szót, úgysem olvassa senki, jöjjön inkább az első videó 2019-ben. Íme:

Ezek a videók, a Patreon támogatóim nélkül nem jöhetnének létre:

Kapu.hu, Tiszta energiák, SmartnapelemEbikeshop.huRackhost.hu, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Ambrus Dani, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, Kis Zoltán, NEXTFOTO Studió, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Láda-Hartyányi András, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Bak László, Franko Viktor, TöltőPont.eu, Nagy Roland, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth AndrásStreamTrek, Kolbert István, Hadi László, Vitatom.hu, Bencze István, Kele Máté, Kósa János, Veres Lajos, Kanczler Csaba, SomazedMarkert László,  Polonkai Norbert, Misota Richárd, Péter Tamás, Hafra Dániel, Lagolit, Ady Krisztián, Springer Botond mesterfodrász, Szirbik Albert, dr. Koscsó Krisztián, Fehérvári Attila, Sándor Bence, Kránitz Lajos András, Andras Keresztes, Dobi Csaba, István Fidric, Hájas Tamás, Légrádi Zoltán, Orosz Bálint, Csík Nándor, Balázs Géza, Zsolt Kocsmarszky, Péter Örkényi, Attila Mészáros, Kiss Tibor, webeditor.huKreatura Média, Kövér István, Szakonyi Gábor, Tóth Gergő, Gergő Imreh Baksai, Tőzsér Martin, Kőhalmi Péter, Bencze István, Kövér István

 • Keksz

  Az Audi e-tron videód nagyon profi (a videó maga jól megvágott, jól beállított, profi kivitelésre hajaz) lett. Nekem nagyon bejött. Az egész e-autó téma jó választás volt, van benne potenciál.

  Most egy PHEV-t hajtok, nyáron 36 km tisztán elektromosan, télen olyan 22-25 km. Minden nap tudok tölteni, meló-otthon-bevásárlás-gyerekprogramok körforgóban teljesen bevált. Kicsit megváltoztak a szokásainak, oda megyünk ahol lehet tölteni, 😀 Még fizetünk is felénk érte és jobban kijövök mint a sima benzinessel. Árban pedig ugyanott volt “akciósan”, meg a támogatással, mint a benzines verziója a gépnek.

  A következő kocsink szerintem egy használt Tesla Model S P85D lesz Hollandiából. 2021 végén. Még kell gyűjteni. 😀 De az irány adott. Aki sokat megy, annak az üzemanyag költség visszahozhatja a havi törlesztőket és még marad is.

 • realitivitásgyakorlat

  a huawei telefonoknál kiköptem a kávémat 🙂

 • W

  Szia Andras, magam reszerol szeretnem megkoszonni a munkadat, a videokat, gratulalok a -szerintem – sikeres valtashoz is. Sikeres uj evet kivanok! W

 • Palásti Gábor

  Gratulálok hogy elérted hogy azt csinálod amit szeretsz és még jól keresel is vele.
  Ez az igazi gazdagság.
  A videókon is látszik hogy teljesen a te véleményed, ami neked nem tetszik vagy nagyon tetszik arról nem tudsz objektíven nyilatkozni, de senki se tökéletes.
  BUÉK