Új handras.hu dizájn és egyéb váltások

Közel 10 éve szinte változatlan külsővel futott a blogom. Itt volt az ideje váltani, ami meg is történt tegnap reggel. Meg egy másik váltás is történt, de erről majd később.

Elég sokáig kerestem, hogy a hűtős-fejes-almalés fejléces dizájn mikor készült el, végül egészen 2008 márciusáig kellett visszamennem az archívumban, hogy megtaláljam. Így nézett ki akkoriban a Handras és macskája. Még Trn rajzolta nekem:

 

Aztán az elmúlt 10 évben volt még 1-2 ráncfelvarrás, de alapvetően a fejléc határozta meg a blog külsejét. Viszont valljuk be, elég sokat öregedtem azóta, itt volt az ideje a váltásnak. Elmentem hát az Oanderhez – ők csinálják ugyebár többek közt az iMagazint meg az iSTYLE-t is – és megkértem őket, hogy segítsenek valami újat alkotni. Elkezdtek engem mindenféle magazinos elrendezéssel, ajánlókkal, meg mindenfélével bombázni, de abban maradtunk, hogy nekem csak egy új fejléc kéne, meg szélesebb tartalom, nagyobb képekkel, meg nagyobbra méretezett videókkal. Ja meg egy normális mobilnézet. Az alapok viszonylag hamar megszülettek, aztán kitaláltuk, hogy ha már valami infantilis fejlécet akarunk, akkor az mozogjon is. Így született meg az amit láttok most láttok (ha nem megy, akkor várj, épp valami file folyton felülíródik). Szóval továbbra is Handras és macskája blog, csak új köntösben.

A fejemet nem tettük sehova, úgyis épp eleget látni a videókban, a macsek viszont ott gurul. Persze nem ő vezet, hanem az autó. Az megvan, hogy a kocsi ablaka fel-le húzódik? A grafikus szerint a Badacsony is el van rejtve valahol, aki megtalálja az plusz pontot kap. Szégyen de én 10 percig néztem, és nem találtam meg… (Ha mobilról olvasol, ott nincs animált fejléc, hogy spóroljunk az aksival, de táblagépen és asztali gépen szépen gurul fenn a kis elektromos autó.)

Úgy gondoltam, hogy a blogomnak tükröznie kell az életem egy részét és mivel mostanában eléggé beleástam magam az elektromos autó témába, ez lett a fő motívum. Tudom tudom, a régi dizájn jobb volt, de nem baj, majd ezt is megszokjátok.

 

One more thing…

A fentiek alapján szerintem már sejtitek, hogy történt egy másik nagy váltás is az életemben, amiről már több mint két hónapja szeretnék készíteni egy videót. Október elején összeírtam mit kéne elmondani benne, elterveztem a vágóképeket, éjszakákat gondolkoztam rajta, de nem jutottam el odáig, hogy fel is vegyem. Vagyis egyszer már elkezdtem felvenni, de visszanéztem és szar volt. Szóval az lesz, hogy egyszer csak majd kilövök egy élő videót, amiben elmondok mindent. Tényleg nem lesz egyszerű, 15 évről van szó. Elmondom, hogy miért hagytam abba az Apple termékekkel és a céggel való foglalkozást, hogy miért jöttem el az iSTYLE-ból, és azt is megsúgom majd, hogy mik a terveim a jövőre nézve. Meg is írhatnám mindezt, de videón keresztül szerintem sokkal jobb lesz. Nem tudom pontosan mikor kerítek erre sort, igazából idő kérdése is, no meg kedv is kell hozzá, illetve kéne valaki aki tud segíteni az élő közvetítést összehozni. Aztán lehet egyik este csak simán elindítom a telefonomon a Youtube live-ot, aztán lesz ami lesz.

Addig is tolom a kontentot, most épp egy Renault Zoe van nálam, ami egy igen érdekes kis autó, mindenképp akarok róla csinálni vasárnapra egy bemutató videót.

 • Armand Pap

  Akármivel is fogsz foglalkozni a jövőben sok sikert hozzá! 🙂 az új design 10/10

 • Krisztina Madarász

  Badacsony a város után a kiserdő előtt. Van még nem esik messze az alma a fájától is. 😀 😀 😀 Jó lett, nekem tetszik az egész. Sok sikert a folytatáshoz!

  • Köszi, közben megírták a facebook oldalamon, végre megtaláltam. Csak a szememet verte ki… 🙂

   • Vogon

    na nekem meg nem tiszta hiába néztem a facebookod is meg .. toljad a bejelentést.. ! 🙂

 • Fakem28

  Ne sokáig halogasd azt a bejelentős videót 😉
  Ez azt jelenti, hogy nem lesz keynote közvetítés sem veled? Jó volt párhuzamosan nézni az apple.com-ot meg titeket 🙂

  • Gótzy Márton

   Szerintem keynote vidi simán lehet attól, hogy nem foglalkozik Apple termékekkel munkaügyben. 🙂

  • Banga Árpád

   A második mondatra reagálnék. Sokszor láttam Andrásékat és pont a keynote közvetítés valahogy nem volt túl szimpi, sok volt a kottázás, talán ez egy belső feszkó volt, mert nem azt kapták ( kaptuk ) amit valójában mindenki elvárt az Apple-től.

 • Csodálom, hogy csak pár ember jött rá az utóbbi két hónapban, azt hittem simán kiszivárog. 🙂

  • Sandor Kovacs

   (Már októberben) simán levágós volt!!!:)

  • Valentin

   Szia Handrás!
   Nem, őszintén nekem se esett le, pedig le kellett volna. Ez aztán az aztán!
   Egyik szemem sír a másik nevet érted, de az igazat megvallva örülök, hogy otthagytad, az Apple már nem az, ami volt egykor, s így elég nehéz lelkesedni érte.
   Nálam például valahogy magától átgördült Elon Musk irányába a dolog, örülök annak, hogy ő van a Föld és a mi számunkra.
   Ami pedig a villanyautós blogodat illeti, fájó szívvel, de bevallom, megelőztél a tettekben, hiába tudok elméletben többet róla, mint te, de a gyakorlat többet ér, és ez a lényeg.

   Szerettem volna az elektromos autózás szószólója lenni Mo-nak, de úgy látom, erről már lecsúsztam. Valami jót csak fogok alkotni (mondjuk van ötletem), ami hasznára lesz az emberiségnek.
   Nem baj, azért örülök, hogy Te csinálod, mert jól csinálod, nem is vagy hülyegyerek (ezt dícséretnek szántam 😉 ), s mindig úgy éreztem, mint ha ikertestvérem lennél (elgtöbbször azért rajongtál, amiért én is, azt utálod, amit én is, s még egy idősek is vagyunk:-).

   Azért bízom benne, hogy letetted már az 1000€-sodat, hogy legyen egy Modell 3-ad, megérdemelnéd, és azt hiszem, nagyon szeretnéd, még ha azt is mondtad valahol, hogy annyira nem is tetszik, de szerintem ez változna nálad.
   Eladtad már az Apple részvényeidet és vettél helyette Teslát?
   Nézd meg a kamionos előrendeléseiket, hogy állnak.
   A Pepsi most rendelt 100-at, s a hír egyre fertőzi meg a nagy cégeket, már most látom a rendelések exponenciális felfutását (picit gyorsabb elindulást vártam ugyan, de ez nem baj), s ez a Tesla részvényekre is jó hatással lesz.
   A Jaguárod előtt nem hallgattál rám, hogy elektromos autóra válts – akkor még nem értél meg rá-, de most a Tesla-ra való befizetésed ne halogasd, mert így is vagy 2 évet várnom kell rá, de megéri.
   Még jó sok ideig a nyomába se ér senki a Teslának, a Bolt-tal is nagy bajok vannak a gyártási ár/érték tekintetében /pedig a Tesla (ezt most vegyük egynek) és a Zoé mellett ez a 3 legjobban használható elektromos autó/, kísérteties a hasonlóság a hajdani Apple-lel.
   Apple le, Tesla fel, ez az ábra, csak idő kérdése az egész.
   Üdvözöllek Handrás, s a következő villanyautós találkozóra most igyekszem elmenni, hogy váltsak veled egy pár szót…

   • csab2

    Handrás szerintem inkább ModelS-t venne, hamár Tesla.

    • Valentin

     Handrásnak -esetleg barátnőjével együtt (remélem hamarosan végleges párja is lesz) minek egy 2,3 tonnás 7 személyes autó?
     Ez totál nem tükrözi a környezet védelmét, az elektromos autósok szemléletét.
     A Föld – illetve az emberek – már így is elvesztek, ne siettessük még tovább ezt a folyamatot.
     Nem véletlenül fogyaszt 23 kWh/100 km-t a Tesla S, hisz brutál nehéz!

   • Nem veszek Teslát, főleg nem újat. Nincs rá pénzem. 🙂

    • Valentin

     Rendben, de aztán ne fájjon a fogad miatta később, a Jaguár is fölösleges volt, most is szóltam időben.
     Még ha ironizáltál is, illetve a későbbi a költségek miatt sem szeretnél Teslát, azt ne felejtsd el, hogy a bevételed nagyon szépen növekedni fog tovább az elkövetkezendő időkben hála az erőfeszítéseidnek és a YouTubenak, s egy Modell 3 befektetésnek is nagyon jó, mert még sokáig hiánycikk lesz.
     Aztán ki tudja, lehet, hogy megkedveled, s még se adod el. 2 év ilyen szempontból még sok idő, mire hozzájutnál…

  • Gyócsi Tamás

   Őszintén szólva megfordult a fejemben, de nem tudtam. Gyanús az volt, mintha Magyarósi Csaba féle váltás következett volna be, és közben elmaradoztak az Apple.-el és ISTYLE-el kapcsolatos hírek cikkek stb…ja meg az aláírásod. Sok Sikert az újhoz. Fontos, hogy az ember azt csinálja amit szeret, amiben alkothat, amiben van egy fajta küldetéstudata…

 • Vogon

  *Troll on*
  UGYE NEM TE LESZEL PAKS2 VEZÉRIGAZGATÓJA HOGY ÍGY NYOMOD A VILLANYOS KOCSIKAT?:)
  *Troll off*

  • Ion Vers

   szerintem elirigyelte magyarosi eletvitelet, latta hogy egesz nap el nyaralgat , hat kitalalta hogy o lesz az elektromos auto papa, 100 ezer user folott mar ajandek bmw lesz meg ilyenek

   • Karnage

    Hát akik jelenleg ebből élnek azok azért többségében azt mondják, hogy a youtube monetizációs rendszere mostanra ezer sebből vérzik és döglődik.
    Ha valaki vlogolásban gondolkodik és most akarja elkezdeni, akkor állítólag a facebook-al már jobban jár, mint a youtube-al.

 • James Ford

  Így a sok éves passzivitás után ez elég izgalmasan hangzik! Végre beindulni látszik újra a blogod!
  Ha már új dologba kezdesz én pont kapunyitás előtt állok az életben és lehet, hogy off de kíváncsi lennék Te illetve bárki akinek ötlete van mihez érdemes kezdeni 21-22 évesen. Ledolgoztam gimnázium után 4 évet a mókuskerék egyáltalán nem nekem való de fizikai melót is toltam rendesen. Nem találtam meg igazán azt ami 100%-ig motivál. Mikkel érdemes foglalkozni a mai világban? Illetve ha Te most 20 éves lennél mire figyelnél nagyon oda?

  • Én csak azt tudom mondani, hogy olyat próbálj csinálni, amit szeretsz. A pénz a második szempont legyen.

  • Róbert Seres

   Szia. Szívesen segítek egy ötlettel, lehet, hogy ezt keresed. Sok fiatalnak bejön ez a dolog: változatos, kihívásokkal teli, sokat lehet tanulni, fejlődni, és pénzkereset szempontjából sem utolsó. Keress a facén

   • Karnage

    Jujjj, azért ez elég MLM-esen hangzott, nem? 🙂

    • Hugo

     Dehogy, csak egy olyan dolgról van szó, amit szívesen ajánl másoknak és te is szívesen ajánlanál másoknak. Ha te nem akarsz jót a körülötted állóknak, a szeretteidnek, a barátaidnak az a te dolgod. De az, hogy másokat próbálsz lebeszélni arról, hogy jobbá tegyék a környezetüket és a világot, az azért kicsit erős.

     Azt hiszem nem élhetsz teljes életet amíg nem nézed meg Rolf Kipp ajánló marketingről szóló kiváló videóját: https://www.youtube.com/watch?v=y-nH6UCScuM

     • Karnage

      Remélem a kezdőcsomagodban van valami kemény fájdalomcsillapító mert azt hiszem végbélrákot kaptam ettől a videótól. Na megyek, utánaolvasok NatGeo-n ezeknek a piramis alakú méhkaptáraknak mert úgy érzem kimaradt ez meg az biosz órán…

    • Róbert Seres

     Bocsi, de 21-22 évesen hatalmas tapasztalatod van már az ÉLET területéről! Amivel én foglalkozom, az az , hogy magánszemélyként tudok részesülni a világ sok-sok országában zajló mindennapos kereskedelmi forgalmából. Ez ma 47 országot, 8,5 millió vásárlót és több mint 80 ezer kereskedőt jelent. Néhány év múlva ezek a számok a következők lesznek: 100 ország, 10 millió kereskedő, 1 milliárd vásárló. Ja, hogy ehhez a legjobb üzleti felépítést használja a cég?! IGEN! Az MLM nem tökéletes, de ma nincs jobb üzleti modell!

     • Traveller

      Ne haragudj, de ha megnézek egy am*ay diamond kategóriás szupererő felszopó konferenciát, menten leolvad az agyam.. nekem az az MLM. és mind az a*way köpönyegéből bújt elő.

      • Róbert Seres

       Nagyon imádom, hogy van véleményed. Mindenkinek van, és lehet is véleménye, de tudod vannak olyanok is, akiknek tudásuk és tapasztalatuk van. Számomra ezek az emberek a mérvadók. A mi üzletünkben pedig nincs termék, és nem a tapsolásról szól a képzés sem, hanem a szakmát lehet tanulni. Mivel ezt is csak profi módon érdemes csinálni.

  • Blissful

   Csatlakozom: azt csináld tényleg, amit szeretsz. Ami mindig izgat, ami lázba hoz ha felkelsz és amiért esetleg nem fekszel le időben.
   A pénz meg jön vele együtt.

  • Karnage

   Jól mondják a többiek, először próbáld megtalálni mi az ami vonz, amit szívesen csinálsz, szeretsz és próbáld meg utána azt kinyomozni, hogy erre hogyan lehet keresetet felfűzni.

   Az én +1 tanácsom csak annyi lenne, hogy gondold végig alaposan hogy szeretnél-e minden nap 9-től 5-ig egy irodában egy monitort bámulni. Sokaknak még mindig azt súlykolják a szülők-nagyszülők-tanárok, hogy az irodai szellemi munkával lehet csak jól keresni.
   1. Ez nem igaz
   2. Hiába keresel jól ha gyűlölöd minden percét

   Csak azért mondom mert én annó beleugrottam egy erőteljesen irodai munka alapú karrierbe de pár év után rájöttem, hogy már a munkába utazást is jobban élvezem mert végre kinn vagyok a szabadban és nem a monitort bámulom, szóval tudtam, hogy váltanom kell. 🙂

   Persze ha te inkább kényelmesebb vagy és kifejezetten élvezed az egész napos ücsörgöst a gép előtt, akkor ezt a részt csak ignoráld. 🙂

  • bauxit

   Casey Neistat, az vlogger mar sok helyen elmondta, h 18-20 eves koraban fel even keresztul mosogato volt egy etteremben, a rangletra legaljan es napi 8-10 oraban fazekakat sikalt. Az volt a legalja melo amit csinalt, viszont azt mondja, hogy kozben sok ideje volt azon gondolkodni, hogy mi az amivel szeretne foglalkozni 🙂

 • Myxomatosis

  Gratulálok Handras, mindkét döntéshez (bár szerettem a hűtős képet). Mondanám hogy sok szerencsét, de neked nincs szükséged szerencsére, úgy látom arra mész amerre írányítasz.

 • PT

  Kedves Handrás!

  Először is szeretnék gratulálni a blog új kinézetéhez, nagyon bejövős, szerintem nagyon jól visszaadja az elektromos autók által favorizált “tisztaságot”.
  Régóta követem a blogodat, csak eddig nem nagyon kommentelgettem (igen, csak emiatt regeltem be a disqusra 😀 ), tetszik amit csinálsz és amilyen lelkesedéssel csinálod. További sok sikert kívánok mindenhez, a blogon is és a jövődben is, bármihez is kezdesz (remélem azért nem egy Microsoft zászló alatt fogsz evezni :D)

  A liveot illetően pedig nagyon egyszerű a megoldás, csak OBS kell hozzá (elérhető macre is), ingyenes, beállítása egyszerű és végtelen lehetőséged van benne! Facebookra és Youtubera is lehet vele “streamelni”. Ha érdekel a dolog, segítek szívesen.

  Ja és jó lenne még, egy a blog megjelenéséhez illeszkedő animációs intro a videóidhoz a jelenlegi helyett, ha már úgyis nemcsak BMW-ről van szó. 😀

 • BMWfan

  Sok sikert a folytatáshoz! 🙂

 • Elmondom, hogy miért hagytam abba az Apple termékekkel és a céggel való foglalkozást, hogy miért jöttem el az iSTYLE-ból, és azt is megsúgom majd, hogy mik a terveim a jövőre nézve.

  Sejtettem, hogy változás van, mert az elmúlt hónapokban valamikor ránéztem az e-cegjegyzek.hu-ra, és nem láttam már a neved a felsorolásban.

 • bwtms

  akármerre is fúj a szél, nem féltelek 😉
  hajrá!

 • Sinka Attila

  Eddig is nagyon kedveltem a munkáidat, de ezután mégjobban drukkolok, hogy sikeres legyél. Elég nehéz elképzelni, hogy az ember valamiben ennyire sikeres és mégis képes új kihívásokat keresni és másba kezdeni, de látva a te példádat, könnyebb elhinni, hogy így is lehet élni az életet.:D

  • Mi több, így kellene élni. Az a frucsa, hogy emberek még mindig nem jöttek rá, hogy időnként váltani kell…

 • Stef

  Valaki szóljon a macskának, hogy körbe-körbe autózik… 🙂
  (egyébként tetszik!)

 • Jovelemuzletelni

  szerintem ultra gáz lett ez az új dizájn. Akik ilyeneket álmodnak meg azok miatt tart itt a világ és ez az egész tech piac. (jony ive)
  Szerintem nagyon rossz az irány. Ráadásul teljesen megváltoztattad a stílusát az oldalnak. Elöszőr jobb lett volna egy kis finomítás, ráncfelvarrás, hogy ne ugorjon ki a szeme egyből itt mindenkinek.

 • Huey

  Valahogy éreztem ezt a változást a levegőben, gőzöm sincs, miért. De ha belegondolok, voltak apró jelek.

 • Rabb Ferenc

  Bár jó sok mindennel nem értek egyet veled, amit itt a blogon olvastam, de kétségtelenül egy ikon távozik veled az Apple-től. Biztos vagyok benne, hogy sikerre viszed új vállalkozásaid is. Egy kalappal! 🙂

 • Ivanics Tamás

  Meglepő, de furcsa is volt, hogy ennyi szabadidőd van videózni. Emlékszem, sokszor utaltál rá, hogy van amikor pisilni sem volt időd. 🙂 Valahogy érezni lehetett, hogy több időt fordítasz a vlogra. iMagazint is ott hagytad?

 • Frisco egyre keményebb

  Élő közvetítés már van mindenhol. Facebook, Instagram is tud ilyet.

 • Szívből kívánom, hogy bejöjjön a számításod!

 • csab2

  Én nagyon várom ezt a videót. Kíváncsi vagyok nagyon a miértre és a térdeidre is. Remélem, most év végén lesz időd és kedved felvenni a videót. Minden jót!
  Ja, és az új dizájn nekem bejön.

 • Blissful

  Már tíz éves a design?! Pedig emlékszem a váltásra, főleg hogy már előtte is követtem a blogodat.
  Mondhatom szerencsés voltam, mert az első MacBookom az XMS-ben vettem (2007-ben), a Hegedűs Gyula utcában. Ott is voltál, éppen árut pakoltatok, vagy ilyesmi.
  🙂

  • Repül az idő. 🙂

   • Blissful

    Hát ez az. 🙂 Nem baj.

   • Myxomatosis

    Most elkezdtem vissza nézegetni, mert azt hittem 2007 óta olvasom, de én csak a hűtős képre emlékszem, rámentem 2008 végére és minden kérdés nélkül letöltött egy videót. Fura. Ez valami bug vagy feature?

   • ReptilianSyrian

    Andras! Jokor leptel ki! Szerintem PONT eddig volt potencial az Appleben, kezd valahogy gyengulni, swesen, es kicsit designban is. (mindenki tudja miket hibazott az Apple az IBMrol, Intelre valtas ota, KUKAMacPro modularitasnelkuliseg, agressziv iOS sw frissitesi ablak, sok hiba az OSekben, tozsdere lepes miatti dontesek (vekonyitas miatt, a felhasznalhatosag rovasara ugye a PRO/felPRO felhasznalok elvesztese,stbstbstb))
    Sok sikert!

 • Városon kívül húzza le, hogy ne legyen szélzaj. 🙂

 • Lidokaine

  Bazz eltelt már marjdnem 10 év :(((((((((((((((((((((((((((((((

 • Márk Major

  Király lett az oldal!

 • Márk Major

  Instán én írtam neked, tünde szemem megtalálta a badacsonyt is. https://uploads.disquscdn.com/images/72b480571fa4b11fdced6c4a03f7a40102bae444b3e3f62e50d910c208558a67.jpg

 • jerry_smith

  tök jó lett, annyiba kötnék bele, hogy nekem a sebességek nem stimmelnek össze valahogy. a kocsi kerekei olyanok mintha folyamatosan kipörögnének az úthoz képest. szóval vagy felgyorsítanám a csíkokat az úton, vagy a kereket kéne kicsit lassítani. de lehet dobnám az elválasztókat és akkor még egyszerűbb

  • jerry_smith

   esetleg a régi rejtett grr módhoz hasonlóan egy ludicrous mode ahol füstölő gumikkal elszáguld 😀

 • haban

  Amikor par honappal ezelott minden az i3 es az elektromos autozas tema kore kezdett oszpontosulni a blogodon, akkor egybol atjott, hogy itt valami uj keszulodik. Meg irtam is, hogy az a tipp, hogy vagy iBMW dealer vagy i3 carsharing-ben fogsz utazni (de meg a TESLA tema is megvillant). No legyen barmi is, sok sikert hozza! Az XMS-iStyle-??? videora kivancsi vagyok 🙂
  Jo az uj design 😉

 • ReptilianSyrian

  110% CPUt eszik az oldalad Andras…:D

 • cszs

  Sok sikert az új tervekhez, és a “beszámolóhoz”. Ígérem, érdemben fogom véleményezni.

 • Jovelemuzletelni

  Amikor valami absztrakt szobrot láttunk régen és mindenki felszisszent, hogy ezt én is meg tudom csinálni, nemhogy 1millióért mint amennyit ezért kér a “művész” itt a kiállításon akkor még szép világ volt. De most, hogy ezek a rajzoló emberkék beültek a számítógép mögé és ilyen gagyi firkálmányokat rajzolnak mint itt is láthatunk az új design-nak könyönhetően, ilyenkor senki nem hőbörög, csak nyalja itt az András seggét, hogy jujj, de szép és még szebb és annál is jobb mint bármi.
  Ennyire szopkodni ezt az embert aki majdnem mindannyiótoknak egy idegen. Az utcán meg hozzá se merne szólni senki. Szánalmas új világban élünk.
  Most fogtok leülni: mondom ezt úgy, hogy mindent Nála vásáoltam és bírom amit csinál, de azért legyünk már objektívek és legyen már mindenkinek saját véleménye és álljon ki érte és ne dicsérgesse már ezt az óvodás rajzot amit gondolom nem 2 ft-ért csináltak Neki.
  Kb olyan az oldal most mint egy mesekönyv amit kifejezetten gyerekeknek csináltak. Ocsmány.

 • Lui

  Mikor jön a coming out? 🙂

 • Valentin

  Most ez mi? Miért?
  Ennyire lehetetlennek tartod?

  • Traveller

   Nem. Ennyire nem ideillőnek tartom ilyesmit beírni egy kommentbe.

   • Valentin

    Én is jobban szeretném ezeket személyesen neki címezni, de nem tudom, mert nem ismerem az e-mail címét.

    • ReptilianSyrian

     valentin: rettentoen sokat irsz. maganyos vagy, vagy leserultel es evek ota korhazban fekszel? vagy mi ez a mondatcunami allandoan?

     • Valentin

      :-DDD
      Dehogy, épp ellenkezőleg, a családom szépen leköt, azzal nincs is baj.
      A munkámat unom már nagyon, nem csinálok semmi hasznosat, kiaknázatlanok az erőforrásaim.
      Már nagyon váltani akarok, s pont ilyen irányba, amiről/amikről értekezni szoktam.

 • Valentin
 • Karnage

  Kalappal a tervekhez! 🙂
  Remélem valami működő (elektromos) car-sharing dolgot szeretnél meghonosítani Mo.-n mert már nagyon ideje lenne otthon elterjeszteni valami ilyet. 🙂

  • Mol most csinál ilyet. Nekem nincs tervem erre.

   • Karnage

    Végülis, a Bubi is egész jó lett. Remélem akkor ezt sem cseszik majd el. 🙂

 • Új design? Nincs itt semmi ami valamennyire tervezettnek tűnik, kivéve a fejlécben lévő animációt, ami szerintem nagyon gyenge. Arányaiban kicsi és béna az autó, túl gyorsan forognak a kerekei, az meg nagyon kevés, hogy mozog az ablak. Steril és fantáziátlan. A régi oldal messze jobb volt. Persze ez csak az én véleményem. Bocs.

 • bauxit

  Handras te is nyugdijas lettel? (30as nyugdijas utan szabadon 😉 ) vagy lesz uj vallalkozas?

 • Lenny

  Tisztelgés a múlt előtt, a megboldogult Handras app előtt. 🙂

 • Vogon

  Na mikor lesz már videó:????

  Ezt most kerestem meg… 😀 nagyon szerettem… “Versoin bekommentel” … 🙂

  https://www.youtube.com/watch?v=uADoF51nzp8

  • Banga Árpád

   Ez viszont jó volt;)