Szeretem az internet népét!

Havi félmillió megtekintésnél jár a Youtube csatornám, ezzel együtt jár elég sok hozzászólás is, amik minden napomat bearanyozzák. Mondom a kedvenceimet.

Például megmutatom videón, hogy gond nélkül le lehet tolni autópálya tempóval 400 km-t az i3-mal, vagy például a Teslát alig bírtuk lemeríteni nemrég. Erre jönnek a jobbnál jobb kommentek, hogy az elektromos autó alkalmatlan hosszú távra. Most mentem 400 km-t, de nem számít, ő olvasta valahol, hogy nem lehet messzire menni vele.

Ja meg neki nincs 15-20 perce megállni töltögetni. Gondolom vannak ilyen vasemberek, akiknek nem kell se enni, se inni, se pisilni, se pihenni. Meg az idő pénz, neki nincs 20 perce tölteni! Az nem számít, hogy valamikor az üzemanyagra valót is meg kell keresni. Sokan írják, hogy de szar az elektromos autó, nem lehet vele gyorsan menni. Közben az autópályán a népek 90 százaléka 100-as tempóval megy, hogy ne zabálja le a gatyáját a benzintemetője. Azt is szeretem, amikor teljesen légből kapott számokkal dobálódznak mindenféle forrás nélkül.

Tegnap a kezembe temettem a fejem, mikor többen is írták, hogy most már befejezhetném a Tesla fikázását. Mindezt az alatt a Teslákról készült videóm alatt fejtegetik, amiben arról beszélek, hogy mennyire jó autó a Tesla és mennyivel mindenki előtt jár és hogy tökre elfogadnék egyet. Mindezt persze néha minősíthetetlen stílusban, anyukámat emlegetve, amivel ki is moderálja saját magát.

Van aki nem érti a poént. Rengetegen elhitték, hogy tényleg ott hagytuk az út szélén Teslás társainkat. 🙂

Azokat is szeretem, akik arról próbálnak meggyőzni, hogy az i3-at vagy épp egy Teslát mennyire szar vezetni. Mondjuk még életükben nem vezettek ilyet, sőt még csak nem is láttak ilyen autókat élőben, de ők tudják. Mert lassú bennük az automata váltó. Az a tény, hogy egyáltalán nincs ezekben az autókban váltó, nem is zavarja őket.

Csak tudnám, hogy ezek a nézők melyik csatornát nézik…

Szerencsére azért a legtöbben értelmesen tudnak hozzászólni, miattuk érdemes készíteni ezeket a videókat. Sok levelet kapok a Facebook oldalamon is, amikben arról írnak, hogy sokat segítettem a videókkal, rengeteg felajánlás is érkezik, és sok-sok téma ötlet, amiket ezúton is köszönök.

Ezen a héten megnézzük mit bír fagypont körüli hőmérsékleten az i3, közben nálam lesz egy e-Golf is, amiről a jövő héten érkezik majd egy epizód. Biztos ezekre is megérkeznek ugyanezek a hozzászólások, de így van ez jól, az internet már csak ilyen. 🙂

 • Boáz Neuberger

  ez igy kivonatolva szorakoztato. mondjuk, ha tomegevel kene olvasnom a csatornam alatt, lehet, kihullana a hajam. 🙂 csak told!

  • Lenny

   Lehet HAndrásé is hullana ha lenne neki! 😀
   (Bocs HAndras 🙂 )

   • Boáz Neuberger

    😀

 • Vogon

  Jó ez András csináld tovább! Százszor jobban szeretem az elektromos autós videókat mint az apple ajnározásost. 🙂

 • Bódis István Antal

  Nem tudom kell e a megerősítés, de nekem nagyon tetszik amit, ahogy csinálsz. Kár lenne, ha abbahagynád. Van egy bölcs latin mondás: Contra vim mortis non est medicamen in hortis. Az az a halál ellen nincs orvosság, de a hülyeség ellen sincs! Tehát, nem foglalkozni vele!

 • Blissful

  Attól, hogy valaki ócska stílusban mondja el, hogy szerinte csúnyák ezek az autók, attól az még egy vélemény és nem kevésbé valid, mint bármely nyálcsorgatóé, aki esetleg szintén még csak a közelébe sem jutott bármelyik autónak.
  Szerintem nem elsősorban csúnyák, hanem jellegtelenek ezek az autók, úgy mint a legtöbb autó az utóbbi 10-15 évből.

  • Myxomatosis

   Kivéve hogy egy pozitív vélemény motivál. Ez a haraggal, frusztráltsággal töltött negatívkodás viszont lehúzó. És mivel az emberek 95%-a így beszél, ezért már senkit nem érdekel igazán hogy kinek, mitöl mennyire fáj a segglyuka. Csak ráhagyjuk, de belül kicsit szarabbúl érezzük magunkat, ha valaki gyenge akkor egyből fel is adja.

 • galaktikus

  Ez az emberi anatómia tudományok egyik nagy áttörése. Úgy tűnik valakiknek végre sikerült lábon kihordani az agyhalált. Ha én vlogolnék, vagy blogolnék, irdatlanul felb@szna ez a sok járdaszint alatti begyöpösödött állat:( Becsülöm a türelmed Handrás! Keep it up!

 • Redbullka

  Az internet világa sajnos ilyen… 🙂 De nagyon jól mondtad, az értelmes katágória miatt érdemes ezt csinálni, én az eleje óta követem, nagyon jó a széria! 🙂 Mindig várom az új epizódot!! 🙂

 • Robin_OS

  Szomorú lettem.

 • Gótzy Márton

  Nekem is tetszenek a videók, néhány kommentet is mindig elolvasok, lehet fakadni 😀
  A Top Gear szabály említésekor biztos voltam benne, hogy lesznek olyanok, akik kiakadnak, micsoda dolog otthagyni valakit, mintha nem lenne teljesen egyértelmű, hogy ez csak a videó kedvéért van és sosem hagyunk senkit az út szélén.

 • scharub karoly

  Áhh ! Nehogy elvegye a kedved önként vállalt feladatodtól! Én élvezem minden bejegyzésed ! Bucik mindig is lesznek ! Nekünk, nem megnevelni, hanem megváltoztatni kell a körülöttünk lévő világot ! Ehhez kívánok neked sok erőt , egészséget !

 • Péter Kővári

  Atom jó a sorozatod András 🙂 Alapjában véve sok éve követlek már, régen nagyon szerettem a blogod, aztán elhanyatlott kicsit, naponta feljöttem frissítgetni hátha írtál már valamit, de sajnos sokszor hetekig semmi, viszont amióta nyomod ezt az elektromos autós sorozatot eskü várom a vasárnapokat 😀 Napelemekkel is foglalkozom és nagyon tetszik, hogy végre van valaki, aki videós tartalmakat gyárt arról, hogy mennyire jók ezek az “e-irányzatok”. Sok sikert a továbbiakban, az agyhalott kommentelőkre pedig ne hallgass, KIRÁLY VAGY 🙂

 • Tamás Závoczky

  ” Közben az autópályán a népek 90 százaléka 100-as tempóval megy, hogy ne zabálja le a gatyáját a benzintemetője. Azt is szeretem, amikor teljesen légből kapott számokkal dobálódznak mindenféle forrás nélkül.”

  Azért ez jellemző rád is, te is ezt csinálod! Éppen ebben a két mondatban!
  Nagyobb részben jól csinálod amit csinálsz, de néha nagyon csőlátásod lesz bizonyos témában, és te sem fogadod el más érveit. Azért hajrá, még mindig több a pozitív dolog mint a negatív.

 • Gábor Garamvölgyi

  Kitartás, András! 🙂

 • Zoltán Dúl, DMD

  Interneten szabad a kommentelés és legtöbben név nélkül teszik ezt, hogy nyugodtan trollkodjanak… Így dícsérettől szidásig minden van, de olvasva ezt a 4 kiemelt hozzászólásod első 3ból nekem erősen az írigység szól.

  Ha kell megerősítés nekem az egyik személyes kedvencem a csatornád már régóta, s ha lesz lehetőségem egyszer majd én is elektronos autót veszek. 🙂

 • Myxomatosis

  Ennyire hülye még én se tudok lenni, mint akik youtube-on elmondják a világfájdalmukat mert a közelükben lévőket már nagyon nem érdekli a negatív foshalmaz amit ráöntenek minden beszélgetésnél embertársaikra.

 • Myxomatosis

  Szándékos hogy a “handras” feliratban az s betű tetején van egy kis .hu felírat?

  • Myxomatosis

   És eddig is volt volt?

   • fPeter

    Nem volt ott, “köszi” hogy szóltál most már én is látom.. 🙁

 • Mark Major

  Király az új honlap Handras! Viszont a kommenteknél a paddingot jobb-bal oldalon paraméterezzétek, mert a szemem kiesik 🙂

  • Van új honlap? 😀

   • Mark Major

    Basszus, mobilon neztem 🙂

 • Valentin

  “Csak tudnám, hogy ezek a nézők melyik csatornát nézik…“
  M1

 • Ádám Kiss

  Kiváncsi vagyok hogy az elektromos autót ha huzzuk akkor menyit tölt vissza, Árpád hídnál lakok. Vonóhorgos autóm van és vettem profi vontatórudat is. Elektromos autó tulajdonos keresek a teszhez. tel: 06 70 3632709