Skoda Superb-ből i3-ba + Powerbank

Több, mint egy éve elengedtem a motorhangot meg a benzingőzt és a V6-ból átültem egy BMW i3-ba. Nemrég Adám is hasonlóképp döntött, vele beszélgettem a váltásról.

Van, hogy teljesen meglepetésszerűen felhívnak ismerőseim, hogy te figyelj, milyen elektromos autót vegyek. Nemrég Andi váltott, karácsonykor meg az Airfilmes Ádám hívott fel, hogy akkor szerintem ezt vagy azt az i3-at megveheti-e. Ádámmal már több videót is készítettünk, itt meg itt lehet pótolni ezeket, ha valaki nem látta. Most a frissen vásárolt i3-asáról és mindenféle külső akkumulátorpakkról beszélgettünk. Íe utóbbiakat itt lehet bérelni vagy megvásárolni. droneweb.hu Jöjjön a videó:

Hétvégén érkezik egy Kona vs Tesla hatótáv verseny. Izgalmas lesz. 🙂

Ezek a videók, a Patreon támogatóim nélkül nem jöhetnének létre:

Kapu.hu, Tiszta energiák, SmartnapelemEbikeshop.huRackhost.hu, Holló Gábor, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Ambrus Dani, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, NEXTFOTO Studió, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Láda-Hartyányi András, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Bak László, Franko Viktor, TöltőPont.eu, Nagy Roland, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth AndrásStreamTrek, Kolbert István, Hadi László, Vitatom.hu, Bencze István, Kele Máté, Kósa János, Veres Lajos, Kanczler Csaba, SomazedMarkert László,  Polonkai Norbert, Misota Richárd, Péter Tamás, Hafra Dániel, Lagolit, Ady Krisztián, Springer Botond mesterfodrász, Szirbik Albert, dr. Koscsó Krisztián, Fehérvári Attila, Sándor Bence, Kránitz Lajos András, Dobi Csaba, István Fidric, Hájas Tamás, Légrádi Zoltán, Orosz Bálint, Csík Nándor, Balázs Géza, Zsolt Kocsmarszky, Péter Örkényi, Attila Mészáros, Kiss Tibor, webeditor.huKreatura Média, Kövér István, Szakonyi Gábor, Tóth Gergő, Gergő Imreh Baksai, Tőzsér Martin, Kőhalmi Péter, Bencze István, Kövér István, Makó Krisztián, Kenesei Tamás, Glacz Bernát, Csobádi Béla, Pergel Dániel, Valuch Máté, Horváth Géza, Németh Roland, Robotka Attila, BurzaChrissHun, Kancsal Tamás, Nagy Norbert, Peter Botyanszki, Zoltán Vörös, Tamás Miklós, Vajda Márk, Miszlik Ádám, Vágujhelyi Gergely

 • Ferencz Tamás

  A droneweb.hu ssl certjét cserélje le Ádám, mert a kibocsátó a symantec, és a chrome már letitlja a hozzáférést.

 • Lengyel Ákos

  Kedves HAndrás, vajon miért nyári gumival közlekedik???

  • Holnap mar 10 fokok lesznek, miert ne kozlekedhetnek nyarival?

   • Lengyel Ákos

    Tehát nemrég cserélte vissza nyári gumira?
    Amúgy nem a maximális hőmérsékletet kell nézni, hanem a napi átlagot..

    • Péter Kővári

     Nem mindegy neked, hogy ő mikor cseréli le?

     • realitivitásgyakorlat

      Nem, nem mindegy neki és ne is legyen.

      Handras ugyanis – saját bevallása alapján is – influenszer, így az általa mutatott példa befolyásol másokat. És bizony február elején még nem cserélünk le téli gumit, mert hajnalban a nyári kb semmit nem ér.

     • Lengyel Ákos

      Csöppet sem mindegy, mert tippem szerint nem is volt fent téligumi, mivel ilyenkor még senki sem cseréli még vissza nyárira, amennyiben tévednék elnézést kérek.
      De ha ilyen jóban vannak Ádámmal menjenek már el egy vezetéstechnikai pályára, és nézzék meg, hogy a két autó között milyen különbség van, a gumik javára…

      • Szarazon 0 fokban is jobban tapad a szelesebb nyari, mint a virsli teli. Folyamatosan tesztautok voltak nalam, ezert nem raktam fel, egyszeruen nem volt ra idom. Hajnalban nem autozok, hoban nem autozok, ennyi a sztori.

    • Goliath

     Ezt a cikket kell elolvasni, a videot megnezni, ha a sajat tapasztalatainak nem hisz valaki…

     https://jalopnik.com/winter-tires-are-great-for-ice-and-snow-but-not-on-dry-1821468055

     En se cserelem le a varosba a nyari gumit. Cserebe amikor ho van, gyalog jarok.

 • W

  Jo video, DE HOL A CSAJ?

 • Palásti Gábor

  Szia András!

  A bátyám is I3 ast nézeget. De nem találjuk hogy milyen aksikkal lehet venni és kíváncsi is lennék szerinted melyiket érdemes?
  Rexet érdemes? Újat vegyen vagy 1-2 évest?
  Ő második autónak használná max 150 kmtert megy oda vissza ha bemegy pestre.
  De a felesége csak itt városban használná 10 km-es szakaszokra.