I-PACE kimaradt jelenetek és bakik

Az I-PACE forgatáson jó sok anyagot vettem fel, kb egy órányi beszédből, bakiból lett a végső anyag 17 perces. Most itt van még 8 percnyi kimaradt jelenet és pár vicces baki, megtelt sd kártya, bénázás a versenypályán és ilyesmi.

Miközben a bevezetőt írtam, eszembe jutott, hogy az egyik forgatásnál valaki rácsodálkozott, hogy mennyi vágóképet meg szöveget veszek fel. A legtöbben azt hiszik, hogy egy 10 perces videót 20 perc felvenni, és 20 perc megvágni. 🙂 Az I-PACE két GoPrója és a Sony kamera összesen 4 órányi anyagot rögzítettek. Ebből a négy órából lett végül 17 perc, ha jól emlékszem 34 óra utómunkával. Sokszor egyébként baromi nehéz eldönteni, hogy mit vágjak ki. Benne hagyjam Dávid véleményét? De hát nem is látszik a képen. Jó akkor kuka. Vagy tegyem be a végére? A versenypályás gyakorlást például egy az egyben kukáztam, pedig terveztem, hogy abból is berakok az anyagba, esetleg egy teljes kört az anyag végére, de ez is ment a levesbe. Egyszerűen muszáj kőkeményen szelektálni, különben unalmas lesz a videó, és senki nem nézi végig. Meg ezt sem olvassa el senki, szóval jöjjenek inkább a kidobált jelenetek. Íme:

Ők, és még sokan mások támogatták ezt a videót is Patreonon keresztül:

Hírkereső.huBarna Ervin, PT, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Ambrus, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, Kis Zoltán, Burza Miklós és Burza Krisztián, NEXTFOTO Studió, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Tőzsér Martin, Láda-Hartyányi András, Szilágyi Péter, Bakonyi Gábor Soma, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Bak László, Franko Viktor, Bihacsy Bence, Mátó Attila, TöltőPont.eu, Farkas Ákos, Nagy Roland, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth András, Jojart Ernő, Mester Gábor, StreamTrek, Kolbert István, Hadi László, Falu György, Vitatom.hu, Bencze István, Kele Máté, Kósa János, Veres Lajos, Dévényi Gábor, Kanczler Csaba, SomazedMarkert László, Bogdán Gergő, Polonkai Norbert, Kőhalmi Péter, Misota Richárd, Péter Tamás, Hafra Dániel, Mezriczki Ferenc Bálint, Lagolit

  • Ebbol a videobol latszik igazan mennyire sok munka van egy-egy 10-15 perces video osszerakasaban. Kitartast es igy tovabb!