Nem lesz ma videó, de lesz helyette: Handras LIVE!

Rossz hír: sajnos elmarad a mai Elektronauta epizód. 🙁 A jó hír, hogy lesz helyette élő videó, és csak csúszik az epizód hétfőre vagy keddre, szóval minden rendben, csak kicsit megkavarodtak a dolgok.

Én sem örülök, hiszen tavaly augusztus óta egy adás sem maradt ki, de ma nem lesz vasárnapi epizód. 🙁 Azért, hogy csökkentsem a Handras videó függők elvonási tüneteit, csinálok egy Insagram Live adást (17:30-tól 18:00-ig tart majd), ahol kérdezhettek bármit, beszélhetünk az elmúlt hetek híreiről, amik nem értek meg egy teljes adást.. Például a Tesla fékek hibája, kigyulladó önvezető Teslák, miért nincs Hyundai Ioniq tesz, vagy Opel Ampera bemutató, stb. Klikk az Instagram oldalamra, és ott a fejemre 17:30-tól. Természetesen egy napig visszanézhető lesz.

Azért Insta Live-mert kipróbáltam és itthonról valamiért mocsok szar minőség a Youtube Live képminősége, a hangról nem is beszélve. Akkor már legyen inkább a csodás álló formátumú insta, 1 napi látszik majd csak úgyis.

A vasárnapi epizód meg azért nem lesz ma kirakva, mert egy jóváhagyás nem érkezett még meg. Pénteken vettem fel az anyagot, szombat estére lett megvágva és gondolom az akinek az áldást kéne adnia, nem dolgozik hétvégén. Biztosan meglesz az OK, csak majd jövő héten, akkor pótoljuk majd, reményeim szerint legkésőbb hétfőn vagy kedden. bár hétfőn WWDC-t közvetítek, szóval inkább kedd lesz ez. Na koppintsatok az instámra!

 • Tibor Tóth

  Hello. Úgy is tudom nézni, hogy nem vagyok regisztrálva az instára? 🙂

 • viskirobi

  Hol tudom vissza nézni?

 • jarodfree

  Felmerült bennem egy nagyon fontos kérdés, ami valószínűleg teljesen tönkreteheti az elektromos autók fejlődési ütemét:
  Vajon elektromos autóban is ugyanolyan jól elalszanak a gyerekek, mint e benzinesben? Hiszen eddig úgy tudtam, hogy a benzines apró rezgései és a rezgések finom változása altatja el őket ilyen jól.
  Erről kéne teszt, de nagyon gyorsan.

  • Miért ne aludnának. Szél meg gumizaj meg kis zörgés itt is van.

   • jarodfree

    Mert nincs motorzúgás. A lányom általában azonnal felébredt, ha pirosnál automatikusan leállt a motor.
    Persze ez csak elmélet az elektromosokkal, nem találtam rá megbízható háttéranyagot.