Kaptam egy Tesla Model S-t

Álmodoztál róla már, hogy valaki odajön és a kezedbe nyom egy kocsikulcsot és azt mondja, hogy nesze ez a tiéd? Velem megtörtént. kaptam egy Teslát! Persze nem örökbe, de így is nagyot néztem.

Alig fér be a garázsba, folyamatosan parázok, hogy meg ne húzzam mert egy nagy dög a Tesla Model S, de mégis rohadt jó, hogy van egy Teslám, jöhet egy tartós teszt. Most elmegyek egy kicsit szabira, de köszönhetően Gábornak (Mr. Nehézláb), akivel már több videót is csináltunk, ezt például, meg ezt is, itt a fiai is besegítettek, szóval neki köszönhetően tudok csinálni egy Tesla Model S tartós tesztet. Tehát most két hétig nem nagyon lesznek videók, de aztán jönnek majd dögivel. Az én kocsimat Bódi Sylvi viszi majd el, aki még sosem ment elektromos autóval, vele is lesz interjú, arról, hogy mik voltak a tapasztalatai. Felkeresem majd Közép Európa egyik ha nem a legszebb Tesla Supercharger állomását is, és tervben van még pár érdekes epizód.

Addig is nézzétek meg milyen fejet vágtam, amikor megtudtam, hogy megkapom a Teslát, merthogy Gábor galád és előre kitervelt módon a tudtom nélkül rögzítette az eseményeket. 😛 Íme:

PS: Bocs a hangért, maradt egy-két túlvezérelt rész sajnos. Végre sikerült a kép élességét rendbe rakni a Sony-n, de mint kiderült ha alkalmazáson keresztül monitorozom iPhone-on a képet, akkor a hangbeállításokat felülírja a kamera. Háromszor vettem fel emiatt az egész beszédet, de csak másnap jöttem rá, hogy mi volt a gond.

Ők, és még sokan mások támogatták ezt a videót is Patreonon keresztül:

Hírkereső.huBarna Ervin, PT, Andrássy Miklós, Plavecz Péter, Ambrus, Kasler Attila, Dobi Csaba, Lepsényi Gábor, Kabay Dávid, Meetupvideo, Attila, Ráth István, Kele Gábor, Kis Zoltán, Burza Miklós és Burza Krisztián, NEXTFOTO Studió, Rácz Gábor, Vajda Márk, Nagy Balázs, Kisvarga Richárd, Tőzsér Martin, Láda-Hartyányi András, Szilágyi Péter, Bakonyi Gábor Soma, Polgár Andor, Meskó Bálint, Alfa Amore, Bak László, Franko Viktor, Bihacsy Bence, Mátó Attila, TöltőPont.eu, Farkas Ákos, Nagy Roland, Faragó Attila, Stefan Hornak, Szép Gábor, Kovács Patrik, Tóth András, Jojart Ernő, Mester Gábor, StreamTrek, Kolbert István, Hadi László, Falu György, Vitatom.hu, Bencze István, Kele Máté, Kósa János, Veres Lajos, Dévényi Gábor, Kanczler Csaba, Mezriczki Ferenc Bálint, Molnár Tamás, Beko László, Markert László, Lagolit

 • ja, de teljesen komas voltam, tenyleg 10 perce keltem. 🙂

  • Valentin

   Menj el Senj-be, vitorlázz, járd végig a tengerpartot, pihenj, fürödj, csajozz (ne a BMW-det add Bódi Sylvinek oda, hanem inkább vidd magaddal a tengerpartra (hátha az “elektromos autóban rádgerjed* ” :-D), s élvezzétek az életet!:-)! ), s gyere haza új élményekkel! Üdv András!

   *A Tesla S-ben jobb oldalt van egy gomb az anyósülés alatt. Átnyúlsz, nyomva tartod egy kis ideig, s már be is indítottak vele a gerjesztés funkciót. Sok sikert!

 • qubit

  Shmee is mindig bemutatkozik a videói elején, pedig milliós feliratkozója van. Nem hinném, hogy ez baj lenne…, sőt

 • BMWfan

  LUT-ot húztál a snittekre, vagy külön vannak fényelve?:)